Krunan pikkulapsiongelma

Alueen säännöt
Kruununhaan sivut: krunikka.fi
Marje Vuorisalo

Krunan pikkulapsiongelma

Viesti Kirjoittaja Marje Vuorisalo » 11.02.2009, 16:52

Olin kuvaamassa Säätytalon leikkipuistossa lapsia äiteineen. Henkeni kaupalla sanon suoraan! Kysäisinkin paikalla olleelta Vironniemen tarhan \"sedältä\", eivätkö lapset loukkaa itseään jäisenliukkaassa puistossa? No, kyllähän lapset kaatuilevat. Portin pielessä on kyllä hiekkalaatikko, mutta sen sisältö on jäässä ja toiseksi ohikulkijat ovat pitäneet laatikkoa roskalaatikkona koirankakoille sun muulle, mukavan tuntuinen \"tarhasetä\" vastasi. Samaan seuraan siihen käveli Osmo Soininvaara. Hän kyllä tiesi tietenkin krunalaisongelmasta: Alle kouluikäisillä ei ole Kruununhaassa neuvola- eikä terveysasemapalveluja, yli puolella lapsista ei ole tarhapaikkaa ja iltapäiväkerhopaikkoja puuttuu eka- ja tokaluokkalaisilta. Manner-Euroopassa yksin oleva lapsi kouluajan jälkeen katsotaan heitteillejätetyksi. Soininvaara myönsi laskuvirheen ja mokan syntyneen siitä, kun lapsiperheet ennakkolaskelmista poiketen eivät muuttaneetkaan Nurmijärvelle!

Krunan kundi

Vs:Krunan pikkulapsiongelma

Viesti Kirjoittaja Krunan kundi » 11.02.2009, 22:36

Krunassa lisääntyneen lapsimäärän huomaa siitäkin, että uusitussa Liisanpuistossa leikki nykyisin taas lapsia. Ennen puiston restaurointia siellä leikki vain aikuiset miehet pullojensa kanssa :0)

Mitä lapset tarvitsevat

Vs:Krunan pikkulapsiongelma

Viesti Kirjoittaja Mitä lapset tarvitsevat » 12.02.2009, 08:18

\"Manner-Euroopassa yksin oleva lapsi kouluajan jälkeen katsotaan heitteillejätetyksi.\"

Tätä lasten paljoa yksinoloa ihmettelee, vaikka ei lapsia olekaan.

Kummipoikani oli pitkään Tsekeissä ja teki töitä diplomaattitenavien parissa.

Hän kävi välillä töissä lasten päiväkodeissa Helsingissä ja oli sitä mieltä, että lasten henkinen hyvinvointi oli kerta kerralta huonompi.

Ei ole lapsikokemusta, mutta sivullisena ihmettelee, saavatko monet lapset sitä, mitä he perimmältään tarvitsevat.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kruununhaka”