Sähkökaapit ja ilmoittelu

Alueen säännöt
Kruununhaan sivut: krunikka.fi
Raini Lehtonen

Sähkökaapit ja ilmoittelu

Viesti Kirjoittaja Raini Lehtonen » 12.10.2009, 16:52

Missä kruunuhakalaisten mielestä saamme ilmoitella tilaisuuksista?
Olen vuosikymmenet kiinnitellyt ilmoituksia virallisen taulun lisäksi mm. sähkökaappeihin. Kaupunki ja energialaitos vastustavat yhä voimallisemmin niiden käyttöä ilmoitustilana. Kaapista Liisankadulla ratikkapysäkin takaa lennäkki poistuukin tosi nopeasti.
Kun levitin Krunikkapäivän ilmoituksia, joku asukas Kirjatyöntekijänkadulla sanoi, ettei saa kiinnittää kaappiin. Siinä se kuitenkin sai olla ja poistin sen juhlien mentyä. Kiinnitän lennäkit pienillä teipinpätkillä, että ne on helppo myös poistaa.
Nyt oli 14.10. päivän foorumista lennäkki kaapissa Liisankadulla lähellä 3 Lisaa. Siitä sain tiedon, että hyvin edustava joukko tulee kertomaan, mitä kuuluu lasten- ja vanhusten hoitoon tulevaisuudessa. Netistäkin tiedon olisi kyllä löytänyt.

Kun tulee kiire järjestää tilaisuus vaikka jonkun asian (kuten laboratorion, joka meni) suojelemiseksi, pitäisi saada lennäkkejä paljon ja näkyville paikoille esiin, että asukkaat tietäisivät tulla paikalle.
Olisi kiva, jos kruununhakalaiset runsain mitoin ottaisivat kantaa, voimmeko kaikesta huolimatta käyttää myös sähkökaappeja tarpeen tullen.
Raini Lehtonen, asukasyhdistysaktiivi

Nimimerkki:

Vs:Sähkökaapit ja ilmoittelu

Viesti Kirjoittaja Nimimerkki: » 12.10.2009, 20:11

Moi,
Aika monessa kaapissa/pysäkissä/tolpassa on ns. \"flyereiden\" kiinnittäminen kielletty, joten toiveita pitäisi noudattaa.

Jos sähkökaapit hyväksytään niin kärjistäen kaikki pinnat ovat vapaata riistaa kuten tuntuu jo autojen tuulilasinpyyhkijät nykyään olevan.

Kannatan tämän sähköisen foorumin tunnettuisuuden levittämistä ja kauppojen ilmoitustaulut toimivat myös hyvin.

Tommi

Vs:Sähkökaapit ja ilmoittelu

Viesti Kirjoittaja Tommi » 13.10.2009, 20:50

\"Jos sähkökaapit hyväksytään niin kärjistäen kaikki pinnat ovat vapaata riistaa kuten tuntuu jo autojen tuulilasinpyyhkijät nykyään olevan.\"

Joo, ja kohta on kadut täynnä palavia autoja ja alasti juoksevia lapsia...

Kunnallisissa firmoissa on suojtayö

Vs:Sähkökaapit ja ilmoittelu

Viesti Kirjoittaja Kunnallisissa firmoissa on suojtayö » 16.10.2009, 12:44

Senkun laitat vaan. Noi sähkö- ja kaupunkipellet urputtaaa vaan ihan pätemisen tarpeen vuoksi! Itellä tommonen kieltely vaan lisää vihaa ja todellakin kannustan ihmisiä laittamaan ilmoituksia rumiin sähköpömpeleihin, vois se sähkölaitoskin oman energiansa paremmin keskittää ku vaan urputtaa flaijereista ei prkl... taitaa olla Helsingin Energialla jokunen ylimääräinen suojatyöpaikka ku riittää tommoseen ininään aika, mutta niinhän noissa kuntien- ja valtionfirmoissa on aina!

Krunalainen

Vs:Sähkökaapit ja ilmoittelu

Viesti Kirjoittaja Krunalainen » 28.10.2009, 22:16

Kyllä tuo on vakiintunut käytäntö, että siististi teipillä kiinnitetty tapahtumailmoitus laitetaan sähkökaapin kylkeen. Tapahtuman jälkeen ilmoituksen saa helposti pois. Ei pitäisi olla mitään ongelmaa.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kruununhaka”