Lehtipuhallin Liisankadulla

Alueen säännöt
Kruununhaan sivut: krunikka.fi
Krunan kundi

Lehtipuhallin Liisankadulla

Viesti Kirjoittaja Krunan kundi » 04.11.2009, 09:40

Viime päivinä joka aamu on yliopiston tontilla Liisankadun alkupäässä pärissyt lehtipuhallin. Tuntuisi jotenkin järkevämmältä antaa niiden lehtien nyt ensin pudota ja kerätä ne sitten haravoimalla pois isompina erinä. Nyt koko Liisankadun alkupää raikaa joka aamu meluisasti. Hölmöä puuhaa.

tarja nurmi

Vs:Lehtipuhallin Liisankadulla

Viesti Kirjoittaja tarja nurmi » 24.11.2009, 15:31

ylipäätään on käsittämätöntä, kuinka kaikki nykyään tehdään maksimaalista melua tuottavilla koneilla, ja mekkala aloitetaan aamuvarhain kun ihmiset tarvitsisivat rauhallisen lähdön päivälleen. rakennustitä tehdään jopa sunnuntaisin, yös niillä meluisilla koneilla. ja kun pihan kunnostustyöt on hoidettu, ostaa joku naapurista asunnon ja alkaa uusi pauke: sitten hajotetaan kaikki pari vuotta aikaisemmin kertaalleen muutettu sisältä ja tehdään uusiksi, jopa ihan hyvissä taloissa joiden asunnot ovat vuosikymmenet oleet aivan hyviä ja monenlaiseen käyttöön joustavia. tämä on myös kansantaloudellisesti pähkähullua!

Satu

Vs:Lehtipuhallin Liisankadulla

Viesti Kirjoittaja Satu » 25.11.2009, 21:38

Puistoissa, missä on hiekkapohja tai nurmi, lehdet voi jättää keräämättä joka päivä = kustannustehokasta eikä aiheuta harmia kenellekään. Jalkakäytävillä ja ratikkalinjojen läheisyydessä märät lehdet, vesi ja joskus pieni pakkanen tekee lehtipeitteestä äärettömän liukkaan ja vaarallisen kulkea. Lehtipuhallin on kaupunkialueilla nopein keino pitää tiealueet turvallisina kulkea.Vaikka lehtipuhallin aikoinaan sai vuoden turhakkeen tittelin, ilman sitä olisi aika lailla enemmän väkeä kaupungin hommissa = jumalattoman paljon kalliimpaa. Tässä tullaan taas rahaan - niin kuin aina; Olisi mukavaa kun kaikilla taloyhtiöillä olisi oma talkkari ja pikku rapsutuksen ääniä, sen sijaan että huoltoyhtiö alkaa kiireellä meuhkata ikkunan alla aamutuimaan.. Minäkin tykkäsin meidän talon talkkariparista, mutta kun taloyhtiölle oli niin paljon halvempaa ottaa iso huoltoyhtiö ja kalusto hoitamaan pihat ja kadut. Tässä sitä kuunnellaan pärinöitä.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kruununhaka”