Haluaisitko osallistua tutkimukseen?

Alueen säännöt
Kruununhaan sivut: krunikka.fi
Tutkija

Haluaisitko osallistua tutkimukseen?

Viesti Kirjoittaja Tutkija » 05.11.2009, 17:16

Yhdistyneiden kansakuntien yhteydessä toimiva Euroopan kriminaalipolitiikan instituutti (www.heuni.fi) on mukana EU:n rahoittamassa tutkimushankkeessa (www.eurojustis.eu), jossa tarkastellaan kansalaisten luottamusta poliisiin ja rikosoikeusjärjestelmään. Tutkimuksen yhtenä tavoitteena on laatia kyselylomake, jolla kansalaisten luottamusta ja näkemyksiä rikosoikeusjärjestelmästä voitaisiin tutkia Euroopan-laajuisesti. Kyselylomakkeen testaus on yksi osa lomakkeen suunnittelua. Etsimmekin nyt ihmisiä, jotka olisivat kiinnostuneita osallistumaan haastatteluun, jolla pyritään selvittämään, mitä vastaajat ajattelevat kysymyksiin vastatessaan ja miten he ne tulkitsevat. Tarkoituksena on kehittää kysymyksiä niin, että ne toimisivat mahdollisimman hyvin mahdollisimman monessa maassa.

Haastatteluihin ei tarvitse valmistautua mitenkään, ja aikaa niihin kuluu noin 40 minuuttia. Haastateltavien tulisi olla yli 18-vuotiaita. Haastattelut toteutetaan marraskuun aikana Euroopan kriminaalipolitiikan instituutin tiloissa Hakaniemessä.

Mikäli kiinnostuit ja haluaisit osallistua tutkimukseen haastateltavana, ota yhteyttä tutkija Anniina Jokiseen, anniina.jokinen(at)om.fi tai tutkija Elina Ruuskaseen, elina.ruuskanen(at)om.fi.

Palaa sivulle “Kruununhaka”