Auton pysäköinti

Alueen säännöt
Kruununhaan sivut: krunikka.fi
Kruununhaan asukas

Auton pysäköinti

Viesti Kirjoittaja Kruununhaan asukas » 15.12.2009, 20:53

Kruununhaassa näyttää olevan tapana lähteä paikalta ja olla ilmoittamatta jos kolhii autoa parkkipaikalla. Tämän vuoden aikana autoani on kolhittu toistamiseen Kruununhaassa, viimeksi maananatain/tiistain (14.12./15.12.) välisenä aikana.

Onpa sitten kiva korjata ja maksaa muiden aiheuttamia vaurioita. Kannattaisi harjoitella pysäköimistä tai jättää pysäköimättä liian pieneen väliin jos taidot eivät siihen riitä.

Pysäköinnistä

Vs:Auton pysäköinti

Viesti Kirjoittaja Pysäköinnistä » 16.12.2009, 17:36

Muutenkin autojen pysäköinti Krunikassa on sen tasoista, että joko kortti on saatu huutokaupasta tai sitten optikolla käyntiä voisi suositella... ja ehkä niitä liikennesääntöjäkin olisi hyvä opiskella tai ainakin kerrata, jos on niitä joskus opiskellut.

Tuo autojen kolhiminen onkin sitten toinen juttu... jos ei osaa ajaa, niin olisi parempi pysyä suljetulla radalla sen sijaan, että tulee kapeille kaupungin kaduille auton kanssa pöljäilemään.

Masa

Vs:Auton pysäköinti

Viesti Kirjoittaja Masa » 17.12.2009, 16:03

Maalaistollotko ne Krunassa niin hölmösti pysäköivät, että kahden auton paikka menee?
Max puoli metriä edessä tai takana olevan puskurista riittää. Ja autonvihaajille: mitä helpommin paikka löytyy, sen vähemmäksi jää turha korttelin kiertäminen.

Krunalainen

Vs:Auton pysäköinti

Viesti Kirjoittaja Krunalainen » 18.12.2009, 19:33

Ensi vuoden alusta asukaspysäköintimaksu yli kolminkertaistuu 100 ?:oon vuodessa, mikä ehkä vapauttaa katutilaa ylimääräisiltä romuautoilta, toivottavasti.

Kruununhaan asukas

Vs:Auton pysäköinti

Viesti Kirjoittaja Kruununhaan asukas » 21.12.2009, 18:01

Pitäisi hankkia itselle sellainen romuauto, niin ei haittaisi muiden tekemät kolhut ja naarmut.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kruununhaka”