Liisanpuistikon keräyksestä varastetaan

Alueen säännöt
Kruununhaan sivut: krunikka.fi
Mikko

Liisanpuistikon keräyksestä varastetaan

Viesti Kirjoittaja Mikko » 23.03.2010, 23:09

Tulin juuri kotiin ja kävelin Liisanpuiston kierrätyspisteen ohi. Uuden 18-päättärin keräyspisteen vierellä oli kaksi nuorempaa miestä ja kun tulin lähemmäksi niin kiskoivat pari muuta vaatekierrätyslaatikosta nilkoista ulos.

Neljä miestä siis lähti täysien muovikassien kanssa tuolta, joten perille ei tarkoitettu apu päässyt.

Omalta kohdalta noiden kierrätyslaatikoiden käyttö lasinkierrätykseen toistaiseksi.

UFF

Vs:Liisanpuistikon keräyksestä varastetaan

Viesti Kirjoittaja UFF » 24.03.2010, 01:34

Minultakin meni vähän maku UFFin keräyspisteeseen Liisankadun ja Mariankadun kulmassa nähtyäni noin kymmenen eri-ikäisen miehen plokkaavan sieltä vaatetta: uudet lasten hienot lämpöhaalarit eivät kelvanneet, mutta muuten muovipussit täyttyivät vauhdikkaasti. UFF jakaa tahollaan vaatteita myös ilmaiseksi, mutta jakelupiste EI OLE MARIANKADULLA!

Masa

Vs:Liisanpuistikon keräyksestä varastetaan

Viesti Kirjoittaja Masa » 01.04.2010, 10:35

Pari viikkoa sitten lastasivat muutamat hemmot vanhaan kleinarin romuun laatikosta pöllimiään vaatteita. Näyttivät olevan jostain Romanian - Bulgarian suunnalta tulleita.

Krunalainen

Vs:Liisanpuistikon keräyksestä varastetaan

Viesti Kirjoittaja Krunalainen » 10.04.2010, 20:19

Pahinta on, että nämä kerääjät jättävät osan vaatteista levälleen lähipuistojen penkeille esim. Ritaritalon puistikossa.

Ritarihuone?

Vs:Liisanpuistikon keräyksestä varastetaan

Viesti Kirjoittaja Ritarihuone? » 01.05.2010, 12:01

[b]Krunalainen kirjoitti:[/b]
[quote]Pahinta on, että nämä kerääjät jättävät osan vaatteista levälleen lähipuistojen penkeille esim. Ritaritalon puistikossa.[/quote]

Siis että Liisanpuistikosta keräysvaatteet kulkeutuvat Ritarihuoneen puistikkoon, joka on Aleksin ja Ritarikadun kulmassa. Outoa.

Ei outoa

Vs:Liisanpuistikon keräyksestä varastetaan

Viesti Kirjoittaja Ei outoa » 01.05.2010, 13:38

Ilta-aikaan käyvät hakemassa vaatteet, valitsevat säilytettävän Ritarihuoneen puistossa ja menevät yöksi asuntoautoihin kauppatorille. Sinänsä ihan sama voisi olla Säätytalon puistossa, jos aikaisemmalta meni säädyt ja ritarit sekaisin :)

Hauskaa vapunpäivää joka tapauksessa!

Ville

Vs:Liisanpuistikon keräyksestä varastetaan

Viesti Kirjoittaja Ville » 11.05.2010, 20:38

Romanialaisnainen oli koukun kanssa tänään vyötäisiään myöten vaatelaarissa ja poistui kun ilmeisesti aviomies ja rattaissaoleva lapsi saapui paikalle ärhentelemään.

Kyllä noidenkin EU-maalaisten elämä on kurjaa...

t: melkein-kerrostalokyttääjä :)

j-k

Vs:Liisanpuistikon keräyksestä varastetaan

Viesti Kirjoittaja j-k » 17.05.2010, 17:35

Voi hyvät ihmiset. Kyllä nuo laatikoista vaatteita onkivat romanialaiset ovat pikkukonnia UFF:n rinnalla. Mielummin minä vanhat vaatteeni romanialaisille annan kuin suurrikollisille. Ei noita vaatteiden onkijoita FBI ole etsintäkuuluttanut, kuten UFF:n perustajia.
Lukekaa vaikkapa www.vihrealanka.fi/uutiset/uff-palasi-otsikoihin tai Googlatkaa hakusanoilla \"UFF + etsintäkuulutus\". Ja jos viellä enemmän tietoa haluatte, samma på svenska o engelska.
Viekää ne vanhat vaatteenne ennemmin rälsille tai kirkon ulkomaanavulle. Siellä niistä jopa saadaan hyötyä niille jotka sitä kaipaavat. Vai onko laatikot sittenkin vain helppo tapa päästä vanhoista vaatteistaan ja olla olevinaan hyvä ihminen?

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kruununhaka”