Mariankadun liikenne

Alueen säännöt
Kruununhaan sivut: krunikka.fi
Nopeusrajoitus ja hidasteet

Mariankadun liikenne

Viesti Kirjoittaja Nopeusrajoitus ja hidasteet » 05.01.2011, 17:14

Oletteko huomanneet, että bussit ajavat Mariankadulla aivan liian lujaa? Vaaratilanteita paljon esimerkiksi Vironkadun risteyksessä ja suojateillä. Samoin osa yksityisautoista ajaa aivan liian lujaa, takseista puhumattakaan. Koska kuljettajat ovat välinpitämättömiä, eikö kaupunki voisi laittaa hidasteita? Ihmisten turvallisuus ja rauhallisessa kaupunginosassa turvalllinen, rauhallien liikenne ovat jo viihtyvyyden kannalta tärkeitä. Taksit eivät tunnu välittävän nopeusrajoituksista mitään. Monet autoilijat tulevat suojatien kohdalle liian nopeaa vauhtia eivätkä hidasta vauhtiaan. Jos kuljettajilla ei ole järkeä päässä, hidasteet ovat ainoa keino järkevöitt\'ä vauhtia. Myös jalankulkijat ja samoin pyöräillijät voisivat kiinnittää paljon enemmän huomiota käyttäytymiseensä. Jalankulkijan velvollisuus on katsoa ja myös odottaa eikä syöksyä suojatielle milloin vain.

Krunalainen

Vs:Mariankadun liikenne

Viesti Kirjoittaja Krunalainen » 06.01.2011, 19:41

Auttaiskohan tällä osuudella korotetut suojatiet.

Ile

Vs:Mariankadun liikenne

Viesti Kirjoittaja Ile » 09.03.2011, 11:34

Vaaratilanteet poistuvat, kun poistetaan nopeusrajoitukset.
Kun kaduilla ja teillä saisi ajaa niin kovaa ku pystyy/uskaltaa, ei sinne kovin moni uskaltaisi tepastella zoomailematta ensin tihrusilmillään toiseenkin kertaan..

Jalankulkija

Vs:Mariankadun liikenne

Viesti Kirjoittaja Jalankulkija » 14.03.2011, 14:01

[b]Ile kirjoitti:[/b]
[quote]Vaaratilanteet poistuvat, kun poistetaan nopeusrajoitukset.
Kun kaduilla ja teillä saisi ajaa niin kovaa ku pystyy/uskaltaa, ei sinne kovin moni uskaltaisi tepastella zoomailematta ensin tihrusilmillään toiseenkin kertaan..[/quote]

No johan nyt!
Kas kun ei jalkakäytävätkin autoilijoille.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kruununhaka”