H:gin luomupiirin paikallinen piste Krunikkaan?

Alueen säännöt
Kruununhaan sivut: krunikka.fi
Ville

H:gin luomupiirin paikallinen piste Krunikkaan?

Viesti Kirjoittaja Ville » 07.01.2012, 13:17

https://www.facebook.com/group.php?gid= ... 736&v=info

Olen ollut muutaman kuukauden luomupiirin jäsen ja tyytyväinen asiakas. Viikottainen tilaus tehdään netissä rastittamalla tuotelistaan mitä ja kuinka paljon ostaa, maksetaan netissä ja noudetaan jakopisteestä valmiiksi pakattuna. Jäsenyyteen kuuluu 1-2 kahden tunnin talkootyövuoroa kerran kahdessa kuukaudessa, ja se voi olla esim. irtotuotteiden punnitsemista pusseihin, kassien pakkaamista, tietokoneella istumista tai autolla ajoa. Tuotteet ovat olleet hyvälaatuisia ja hinnat ovat edullisia. Hedelmien kohdalla voi olla pientä vaihtelua, mutta esim. appelsiinit ovat aina olleet parempia ja mehukkaampia kuin marketista. Jotkin tuotteet saattavat olla halvempia kun ei-luomuna marketista ostettuna.

Olisiko Krunikassa ketään joka haluaisi toimia paikallisen piirin organisoijana (ks. oheinen tiedote ja kysy halutessasi lisää s-postilla: luomu-piiri(at)helsinki.fi) ja mikä voisi olla siihen sopiva tila täällä?

Tiedotteesta kopsattu:
\"- If you know of (or can find) a space in an apartment building, kindergarten, church basement, or whatever, where we can run a piiri on a Wed, Thursday or Friday, please let me know. Our most urgent needs are in Kallio and Helsinki center. It\'s better if it\'s free, but we could pay a tiny rent, like maybe 10 euros a week. Even a private apartment would be ok, if anyone wants to volunteer that.

- If you would be willing to be the organizer for a new small piiri, please let me know. It\'s usually not much work - about 15 minutes to an hour a week, depending on how you and your fellow piiri members want to organize the veg dealings. All you really need to do is pop the order sheet up on the internet on a Friday, cut and paste the order invitation and send it to your piiri\'s members (easy using our new website), and send the completed order to the central email on Monday. We need someone to volunteer for the Kallio piiri, the Viiki piiri, and the Helsinki University piiri (students and staff, to be located in the Uusi Ylioppilastalo/Domus Academica). I wish I could be in all of those places each week, but I can\'t - I need you guys\' help.

We can help any new piiri with start-up organization and infrastructure stuff, like getting the scales and signing people up for weighing and packing shifts.\"

Uolevi

Vs:H:gin luomupiirin paikallinen piste Krunikkaan?

Viesti Kirjoittaja Uolevi » 07.01.2012, 16:15

Varmaan tosi hieno piiri, kun tiedotekin pitää olla ulukomaan kielellä.

Ville

Vs:H:gin luomupiirin paikallinen piste Krunikkaan?

Viesti Kirjoittaja Ville » 07.01.2012, 18:34

Ihan tavallinen piiri ja tiedotekin on ihan tavallisen ihmisen kirjoittama, mutta se on vaan ulkkis joka ei osaa suomea.

Ja tästä eteenpäin vain asiallisia vastauksia, kiitos.

Ville

Vs:H:gin luomupiirin paikallinen piste Krunikkaan?

Viesti Kirjoittaja Ville » 07.01.2012, 19:32

Ja todettakoon vielä että luomupiirin s-postiosoitteeseen voi vastata suomeksi, siellä on vain tuo yksi englanninkielinen aktiivihenkilö mutta hän ei ole ainoa.

Hippi

Vs:H:gin luomupiirin paikallinen piste Krunikkaan?

Viesti Kirjoittaja Hippi » 16.01.2012, 18:04

Varmaan tosi hieno piiri, kun kirjoitusvirheitä koko teksti täynnä...

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kruununhaka”