busseja lissää

Alueen säännöt
Kruununhaan sivut: krunikka.fi
ari heinonen

busseja lissää

Viesti Kirjoittaja ari heinonen » 01.08.2012, 09:13

Hei!
Tässä olisi hyvä tilaisuus kaupunkiosayhdistyksen toimia.
Liisankatua alkaa liikennöimään uusi linja. Koko ajan turistibussit lisääntyvät. Tähän vielä lisätään raitiovaunut ja iltaisin järjetön ylinopeus Liisankadun 14 ja 12 kohdalla. Tämä on jo kovan luokan liikenne määriä ja uutta raitiolinjaa suunnitellaan. Pähkäilenkö jo muuttoa vai annetaanko me kaiken tapahtua?

Valivali

Vs: busseja lissää

Viesti Kirjoittaja Valivali » 02.08.2012, 07:30

Osaatteko te täällä mitään muuta kun valittaa asioista? Luulisi että on elämä aika vaikeaa, kun kokoajan joku niin hirveästi harmittaa.

Eikö asioita voisi nähdä positiivisesti, esim. siten, että on mukavaa esitellä hienoa asuinaluettamme turisteille. Tai onpas mukavaa, että tulee lisää elämää kaupunginosaamme, jne.

Surullista kun pitää aina olla niin negatiivisia ja kaikkea pitää vastustaa...

Ei valitusta vaan keskutelua

Vs: busseja lissää

Viesti Kirjoittaja Ei valitusta vaan keskutelua » 02.08.2012, 11:27

Eihän kyse ole valittamisesta vaan tosiasioista.

Jos Kruununhakaan suunnitellaan lisää läpikulkuliikennettä, täytyy asukkaiten olla valppaina. On kyse vanhasta ja hienosta kaupunginosasta, jota ei enää tule rasittaa liikenteellä. Hyvä, että täällä kirjoitetaan siitä negatiivisisista kommenteista huolimatta.

Asutko nimimemrkki Valivali itse Kruununhaassa ja oletko ostanut asunnon (Lue: "Sitoutunut asumaan täällä mahdollisesti loppuelämäsi, että olet tehnyt taloudellisia uhrauksia siinä uskossa, että esim. alueen vilkkaus, läpikulku jne. eivät lisäänny.")? On helppo syyttää valittamisesta tai siitä, että hienot kruununhakalaiset valittavat, ja tehdä johtopäätös, että kyllä heidän täytyy nyt sitten kärsiäkin, kun asuvat noin hienolla alueella. Toinen seikka on se, että esimerkiksi nuori opiskelija voi helposti syyttä muita valittamisesta, koska hänen elämäntilanteensa on toinen: ei ole vielä ostanut omaa asuntoa, lähtee ehkä muualle tai ei ajattele asioita vielä keski-ikäisten ja vanhojen ja pysyvien asukkaiden kannalta, joilla on pitempi kokemus ja usein kitenkin tietoa enemmän.

Miki

Vs: busseja lissää

Viesti Kirjoittaja Miki » 06.08.2012, 07:27

Jos hetken täällä foorumilla näitä krunalaisten lähettämiä viestejä lueskelee, niin varmasti noin 90 %:ssa viesteistä aina joku on huonosti tai joku harmittaa... Voivoi, on se elämä kyllä rankkaa.

Rakel

Vs: busseja lissää

Viesti Kirjoittaja Rakel » 07.08.2012, 09:17

[quote="ari heinonen" post=1089]Hei!
Tämä on jo kovan luokan liikenne määriä ja uutta raitiolinjaa suunnitellaan. Pähkäilenkö jo muuttoa vai annetaanko me kaiken tapahtua?[/quote]

Kun uusi raitiolinja tulee, muu liikenne vähenee, sillä läpiajo Liisankadulla kielletään.

ruikuttaja

Vs: busseja lissää

Viesti Kirjoittaja ruikuttaja » 10.08.2012, 12:25

[quote="Valivali" post=1090]Osaatteko te täällä mitään muuta kun valittaa asioista? Luulisi että on elämä aika vaikeaa, kun kokoajan joku niin hirveästi harmittaa.

Eikö asioita voisi nähdä positiivisesti, esim. siten, että on mukavaa esitellä hienoa asuinaluettamme turisteille. Tai onpas mukavaa, että tulee lisää elämää kaupunginosaamme, jne.

Surullista kun pitää aina olla niin negatiivisia ja kaikkea pitää vastustaa...[/quote]

Kyllä harmittaa niin vietävästi tämä nimimerkki Valivalin ruikutus.

Jos kielteisiä asioita on tapahtumassa, pitäisikö ne ottaa vastaan ääneti kuin aivottomat zombit? Jos "hieno asuinalue" pilataan turhalla liikenteellä, ei pitäisi olla mitään syytä iloon.

Tyhmyyttä pitää aina vastustaa, ettei siitä tule maan tapa.

Huomaan

Vs: busseja lissää

Viesti Kirjoittaja Huomaan » 10.08.2012, 14:08

Valivalin, Mikin ja Ruikuttajan itse valittavan ja ruikuttavan. Valittavat valittamisesta ilman sen kummempaa asiaa.

Veli-Heikki Klemetti

Vs: busseja lissää

Viesti Kirjoittaja Veli-Heikki Klemetti » 12.08.2012, 11:55

[quote="ari heinonen" post=1089]Hei!
Tässä olisi hyvä tilaisuus kaupunkiosayhdistyksen toimia.
Liisankatua alkaa liikennöimään uusi linja. Koko ajan turistibussit lisääntyvät. Tähän vielä lisätään raitiovaunut ja iltaisin järjetön ylinopeus Liisankadun 14 ja 12 kohdalla. Tämä on jo kovan luokan liikenne määriä ja uutta raitiolinjaa suunnitellaan. Pähkäilenkö jo muuttoa vai annetaanko me kaiken tapahtua?[/quote]

Bussilinjojen 16 ja 18 liikennöinnin lopettamisesta Kruununhaassa on valitettu Helsingin hallinto-oikeuteen, joka ei vielä ole tehnyt ratkaisua asiassa.

Laajasalon raitiotiesuunnitelman ympäristövaikutusten arviointi on yhä kesken, uusien selvitysten myötä kustannusarvio on lähes kaksinkertaistunut eikä mitään lopullista päätöstä asiassa ole tehty.

Asukasyhdistys seuraa suunnittelua tiivisti.

Mensah

ILpEvjukOVpkBct

Viesti Kirjoittaja Mensah » 26.06.2013, 15:36

At last! Someone with real exrpstiee gives us the answer. Thanks!

Cario

kVDAWbdWXMCsOU

Viesti Kirjoittaja Cario » 26.06.2013, 17:56

Great stfuf, you helped me out so much!

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kruununhaka”