Linjan 16 uusi reitti!

Alueen säännöt
Kruununhaan sivut: krunikka.fi
Bussilinja 16!

Linjan 16 uusi reitti!

Viesti Kirjoittaja Bussilinja 16! » 30.08.2012, 09:28

Arvoisat kruununhakalaiset! Pyydän teiltä vetoapua, että bussi numero 16 alkaisi kulkemaan vanhaa ja tuttua reittiä. Olen itse itä-helsikiläinen ja olen käyttänyt bussia 16 jo kaksikymmentä vuotta, mutta nyt minä en enää voi käyttää tätä tuttua linjaa, sillä päätepysäkkiä ei ole enää Herttoniemessä! Lisäksi haluan tuoda julki sen, että bussi numero 16 palveli erinomaisella tavalla itähelsinkiläisiä vanhuksia (mm. Tammisalon alue, Herttoniemen alue ja Roihuvuoren alue). Vanhukset pääsivät turvallisesti asioimaan Hakaniemen torille sekä Kauppatorille ja lisäksi monet pääsivät asioille Helsingin keskustaan. Miettikää, JOSKUS VANHAN IHMISEN HYVÄ ARKI ON PIENESTÄ KIINNI! Löytyykö Kruununhaan alueeltä esim. kunnallisvaaliehdokkaita, jotka ottaisivat esille esim. bussi numeron 16 reittiasiat! terveisin: vanhusten ystävä Itä-Helsingistä

Jokke

Vs: Linjan 16 uusi reitti!

Viesti Kirjoittaja Jokke » 30.08.2012, 09:49

Tulevaisuudessa Laajasalosta pääsee siltayhteyden kautta erittäin todennäköisesti suoraan keskustaan. Tuleva raitioliikenteen ja kevyen liikenteen väylä kulkee reittiä Kruunuvuorenranta-Mustikkamaa-Kalasatama-Kruununhaka (ja siitä keskustaan). Laajasalossa raitioliikenne tulee kiertelemään "syvemmälläkin", eikä rajoitu vain Kruunuvuoren asukkaiden palvelemiseen.

Ei bussilinjoja kannata enää lisätä tai monimutkistaa Kruununhaan suuntaan, sillä muutaman vuoden päästä liikkuminen suunnastasi keskustaan päin ja takaisin on nopeaa ja ympäristöystävällistä raitiovaunuja käyttäen.:)

Koita jaksaa siihen asti. Odotus vielä palkitaan, ja hyvää kannattaa odottaa.

Kiitos tiedosta!

Vs: Linjan 16 uusi reitti!

Viesti Kirjoittaja Kiitos tiedosta! » 30.08.2012, 11:24

Kiitos tiedosta ja hyvää syksyn alkua sinne Kruununhakaan. terveisin: vanhusten ystävä Itä-Helsingistä P.S. toivon kuitenkin, että bussi numero 16 uusi reitti jatkaisi vielä Kulosaaresta Herttoniemeen, vaikka se ei enää kuljekkaan Kruununhaan kautta. Tämä auttaisi monia vanhuksia esim. pääsemään turvallisesti Hakaniemen torille.

Ratikka ei korvaa bussia

Vs: Linjan 16 uusi reitti!

Viesti Kirjoittaja Ratikka ei korvaa bussia » 02.09.2012, 10:43

[quote="Jokke" post=1117]Tulevaisuudessa Laajasalosta pääsee siltayhteyden kautta erittäin todennäköisesti suoraan keskustaan. Tuleva raitioliikenteen ja kevyen liikenteen väylä kulkee reittiä Kruunuvuorenranta-Mustikkamaa-Kalasatama-Kruununhaka (ja siitä keskustaan). Laajasalossa raitioliikenne tulee kiertelemään "syvemmälläkin", eikä rajoitu vain Kruunuvuoren asukkaiden palvelemiseen.

Ei bussilinjoja kannata enää lisätä tai monimutkistaa Kruununhaan suuntaan, sillä muutaman vuoden päästä liikkuminen suunnastasi keskustaan päin ja takaisin on nopeaa ja ympäristöystävällistä raitiovaunuja käyttäen.:)

Koita jaksaa siihen asti. Odotus vielä palkitaan, ja hyvää kannattaa odottaa.[/quote]

Mitenkäs tuo ratikka korvaisi Kulosaaresta bussi 16-reitin? Taitaa nimimerkki Joke asustella ihan muualla kuin Helsingissä.
Kruunuvuoren ratikkalinja aiheuttasi merkittäviä ympäristötuhoja. Turha hehkutella.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kruununhaka”