Bussi 17 ajelee tyhjänä

Alueen säännöt
Kruununhaan sivut: krunikka.fi
Tarmo

Bussi 17 ajelee tyhjänä

Viesti Kirjoittaja Tarmo » 11.09.2012, 15:53

Bussi 17 näyttää ajelevan melkein tyhjänä. Kun olen vilkaissut ohi ajavaa bussia, kyydissä on ollut keskimäärin yksi ihminen.

Aika kallista ja saastuttavaa kyytiä. Tätä menoa linja lakkautetaan pian.

Raitiolinja

Vs: Bussi 17 ajelee tyhjänä

Viesti Kirjoittaja Raitiolinja » 12.09.2012, 12:12

Ei se mitään, kohta Krunikan läpi pääsee raitiolinjalla Laajasaloon ja keskustaan. :) Ei tarvita enää bussilinjoja niin voidaan lakkauttaa tuokin. Totta puhut.

Anonyymi

Vs: Bussi 17 ajelee tyhjänä

Viesti Kirjoittaja Anonyymi » 22.09.2012, 00:58

Meillä itse kullakin on reitit, joita käytämme enemmän kuin muita. Minun reittini on kymmeniä vuosia ollut ovelta ovelle Mariankadulta Ulvilantielle ja takaisin. Meno bussilla 18 ruuhka-aikaan kolme varttia. Varasin nyt aikaa vartin ylimääräistä, varmuuden vuoksi. Enkä turhaan. Bussi numero 17 käytti aikaa rautatieasemalle ennätykselliset yli 20 minuuttia matkalla, jonka kävelen kymmenessä minuutissa. Kamppiin matka yhteensä kesti puoli tuntia. Kuuden minuutin kuluttua paikalle ajoi 18 ja Mariankadulta tasan tunnin kuluttua olin Munkkivuoressa.
Takaisin ajattelin selviäväni lyhyemmässä ajassa, mutta ei se niin mennyt. Puoli yhdeksältä 18 bussin ajoon Kamppiin meni jälleen 25 min., kadunylitys ja toinen: Viitta vaille yhdeksän illalla katsoin pysäkkiaikataulusta, milloin tulee seuraava vuoro? Ei milloinkaan! Bussi 17 ei tuo matkustajaa enää takaisin Mariankadulle yhdeksältä illalla. Lähdin kävelemään. Kotona olin 20 minuuttia myöhemmin. Hitaana kävelijänä kävelin kymmenen minuuttia nopeammin kuin bussi 17 ajoi mennessä.
Voi tietysti todeta kuten nuoret: Ihan sama! Itse en kuitenkaan ole unohtanut niitä puheita, joiden mukaan bussivuorojen muutoksilla nopeutetaan ja sujuvoitetaan matkustamista.

Tarmo

Vs: Bussi 17 ajelee tyhjänä

Viesti Kirjoittaja Tarmo » 30.09.2012, 19:41

Oma kaupunki -sivusto kertoo, että yhdellä vuorolla on keskimäärin kuusi matkustajaa.

Kysymys Tarmolle

Vs: Bussi 17 ajelee tyhjänä

Viesti Kirjoittaja Kysymys Tarmolle » 04.10.2012, 14:09

Koska Tarmo on sisällä näissä liikenneratkaisuissa, kysyn häneltä, miten Liisanpuistikolta pääsee päivisin, iltaisin ja viikonloppuisin laajan Meilahden alueen sairaala-kohteisiin? Itselleni ei ole selvinnyt.

Tarmo

Vs: Bussi 17 ajelee tyhjänä

Viesti Kirjoittaja Tarmo » 04.10.2012, 15:22

Riippuu vähän, kuinka paljon on valmis kävelemään. Ehkä näppärin vaihtoehto on kävellä kilometri Hakaniemeen ja hypätä siellä bussiin 503. Tuo bussi kulkee ma-pe iltakuuteen asti.

Sitten on erilaisia vaihdollisia yhteyksiä. Niitä voi etsiä Reittioppaasta (www.reittiopas.fi).

Pääsee helposti ja nopeasti

Vs: Bussi 17 ajelee tyhjänä

Viesti Kirjoittaja Pääsee helposti ja nopeasti » 04.10.2012, 20:09

Kysymäsi reitti on yksinkertainen. Kävelet ritaripuistolle, menet raitiovaunulla nro 4, ja olet perillä. Matka-aika 33 minuuttia. Pääsee vielä klo 01 yölläkin jos päivällä ei pääse paikalle. Yksinkertaista. Lähde: www.reittiopas.fi

Niinpä!

Vs: Bussi 17 ajelee tyhjänä

Viesti Kirjoittaja Niinpä! » 04.10.2012, 20:40

Katajanokalta pääsee hyvin hoitoihin Meilahteen, mutta pohjois-Krunikasta pitäisi ensin kaupunginosa kävellä päästä päähän etelään. Vähän erikoista. Tarmon ehdotelma oli samantapainen, kävelet ensin ja takaisin kävelet taas naapurikaupunginosista. Nuoret tietenkin pääsevät vaikka hölkäten Meilahteen.

Huoh...

Vs: Bussi 17 ajelee tyhjänä

Viesti Kirjoittaja Huoh... » 04.10.2012, 20:48

[quote="Niinpä!" post=1145]Katajanokalta pääsee hyvin hoitoihin Meilahteen, mutta pohjois-Krunikasta pitäisi ensin kaupunginosa kävellä päästä päähän etelään. Vähän erikoista. Tarmon ehdotelma oli samantapainen, kävelet ensin ja takaisin kävelet taas naapurikaupunginosista. Nuoret tietenkin pääsevät vaikka hölkäten Meilahteen.[/quote]

Tuo edellinen oli vain esimerkki. Reittioppaalla löytyy heti reitti, jolla Liisanpuistosta lähdettäessä joutuu kävelemään 100 metriä kunnes pääsee julkiseen liikennevälineeseen. Reitillä Meilahteen kävelyä tulee yht. 200 metriä, ei voi olla niin hirveää, kenellekään. Tietääkseni eivät ne bussin 18 pysäkitkään olleet 20m välein, niinkuin ilmeisesti haluttaisiin...

Mikä siinä on niin vaikeaa ymmärtää, että ei niitä linjoja voida pitää, jos ei ole matkustajia. Sama että ei tuolla maaseudulla voida sitä pankkia ja terveyskeskusta pitää joka pitäjässä, jos on 2 mummelia niitä käyttämässä-

Tyhjät bussit!

Vs: Bussi 17 ajelee tyhjänä

Viesti Kirjoittaja Tyhjät bussit! » 05.10.2012, 01:02

Tarmo ja hänen kaikki nimimerkkinsä: Miksi ei ajeta minibusseilla? Muualla ajetaan, ja erityisesti kehitysmaissa. Meille sopisi hyvin sama polttoainettakin säästävä tyyli. Ei kaikkien hilavitkuttimien tarvitse olla aina vaan suurempia niin kuin Neuvostoliitossa.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kruununhaka”