Pihakirppis?

Alueen säännöt
Konalan sivut: kaupunginosat.net/konala
Paikallinen

Pihakirppis?

Viesti Kirjoittaja Paikallinen » 16.01.2012, 18:11

Vasta joitakin vuosia Konalassa asuneena haluaisin tietää, onko Konalassa koskaan järjestetty omaa kaupunginosatapahtumaa pihakirppiksineen yms. Se loisi yhteishenkeä ja samalla voisi kierrättää tavaroita. Hyvä ajankohta olisi alkukesä, kun ihmiset ovat vielä kaupungissa. Muissa kaupunginosissa on hyviä kokemuksia mukavista tapahtumista, jotka ovat muodostuneet perinteeksi.

Uuden kettinkiaidan ympäristö nurmikoineen ja urheilukenttineen sopisi hyvin sekä piknikille, Konala-seuran tiedotukselle että vapaamuotoiselle kirppikselle. Ei mitään suurellista siis vaan konalalaisten oma pikku tapahtuma.

Elävä Konala!

Vs:Pihakirppis?

Viesti Kirjoittaja Elävä Konala! » 16.01.2012, 20:17

Tuo voisikin olla oikein hyvä idea. Tarvitaankohan siihen jokin lupa, kun se on tapahtuma/kokoontuminen.
Jos ei ole järjestäjää, silloin luvasta tuskin nousee haloota. Sponttaani tapahtuma!

Paikallinen

Vs:Pihakirppis?

Viesti Kirjoittaja Paikallinen » 17.01.2012, 00:31

Järjestäjä / vastuullinen taho pitää kai aina olla. Kaupunginosayhdistys varmaan voisi olla sellainen. Tapahtumista pitää varmaan myös tehdä aina etukäteen ilmoitus poliisiviranomaisille.

Pihakirppis -tapahtuma Konalaan!

Vs:Pihakirppis?

Viesti Kirjoittaja Pihakirppis -tapahtuma Konalaan! » 18.01.2012, 17:10

Hei konalalalaiset,
Edesauttamme pihakirppistapahtumia Suomessa ja mielellämme jatkossa myös kaupunginosa pihakirppiksiä.
Tänä vuonna (muuttunut viime vuodesta ilmaiseksi) tulemme toimimaan myös kaikkien pihakirppiksien ilmaisena ilmoituskanavana valtakunnallisesti.
Jos vain vinkkejä ja apuja tarvitaan, niin ensisijaista lisäinfoa löytyy sivuilta pihakirppis.fi, josta löytyvät myös yhteystiedot, mahdollisen muun avun hengessä.

Parasta mahdollista pihakirppis tulevaisuutta myös Konalaan. Vuosittainen pihakirppistapahtuma Konalassa olisi hienoa.

pihakirppis.fi, luonnollista kierrätystä edistäen

Paikallinen

Vs: Pihakirppis?

Viesti Kirjoittaja Paikallinen » 26.03.2012, 11:51

Helsingissä on virinnyt idea koko kaupungin yhteisestä Siivouspäivästä, jolloin kaikki voisivat laittaa ylimääräiset tavaransa kiertoon katukirppiksille. Useissa kaupunginosissa lienee jo suunnitelmia asian varalle, ja päivä tulee olemaan lauantai 12.5. (ensin oli kaavailtu sunnuntaita 13.5., mutta äitienpäivän vuoksi sitä aikaistettiin lauantaihin).

Voitaisiinko Konalassa saada aikaan oma katukirppisalue esim. Aita-taideteoksen lähistölle?

Konalalainen

Vs:Pihakirppis?

Viesti Kirjoittaja Konalalainen » 09.04.2012, 15:09

Täällä olisi myytävää vaikka lampaat söisi. Netin markkinapaikoilla ei jaksa pikkusälää myydä. Olen kyllä kiinnostunut jos on mahdollista tähän lähelle tavarat roudata ja toivon mukaan niistä eroon päästä. Rahalla tai ilman. ;) Pää asia että menevät kiertoon ja käyttöön.

Merja

Vs: Pihakirppis?

Viesti Kirjoittaja Merja » 25.04.2012, 21:55

Stadin seuraavana ravintolapäivänä 19.5.2012 on tulossa pop up -kahvila, Kahvila KonalaKånala, Kakshuhdantie 20 pihalle klo 12 - 15. Siellä on myös vaihtotori, johon voi tuoda käyttökelpoisia ylimääräisiä tavaroitaan kierrätykseen periaatteella "tuo tullessas, vie mennessäs". Tervetuloa kierrättämään ja varsinkin nauttimaan kahvilan antimista.
Samalla on mahdollisuus tutustua Stadin Aikapankin toimintaan.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Konala”