Lapselle harrastus

Alueen säännöt
Kurkimäen sivut: kaupunginosat.net/kurkimaki
Väsynyt aktiivisen lapsen äiti

Lapselle harrastus

Viesti Kirjoittaja Väsynyt aktiivisen lapsen äiti » 19.02.2010, 13:01

Osaako kukaan neuvoa missä Itä-Helsingin (Kontula, Myllypuro, Kivikko jne.) alueella, mahd. lähellä Kurkimäkeä olisi tarjolla harrastuksia 2-3 vuotiaille lapsille? Olen yrittänyt netistä etsiä, mutta en ole löytänyt mitään. Latokartanon liikuntahallissakin kaikki kurssit näyttävät olevan kouluikäisille suunnattuja..
Olisi kiva löytää jokin harrastus yhdessä tämän ikäisen lapsen kanssa tia jos sellaista ei ole tarjolla niin sitten joku harrastus pelkästään lapsellekin olisi kiva.

Helka

Vs:Lapselle harrastus

Viesti Kirjoittaja Helka » 23.02.2010, 17:49

Väsyneen äidin kannattaisi hakea vertaistukea leikkipuistoista, joissa kaikissa järjestetään laulu, askartelu, liikunta ym. tuokioita kysynnänkin mukaan aamupäivisin. Vanhemmatkin pääsevät samalla kahvittelemaan ja vaihtamaan kuulumisia.

Kurkimäen korttelitalolta löydät leikkipuisto Kurkimäen (etsi linkki palveluista) - leikkipuistoja on myös mm. Kivikossa, Kontulassa ja Myllypurossa - ympäri kaupunkia kaikkiaan n.70.

Kurkimäen korttelitalolla toimivat myös Musikantit: http://www.musikantit.fi/

Likuntaa kannattaisi ehkä etsiä myös liikuntaviraston sivuilta - mitähän Liikuntamyllyssä järjestetään...

asukas

Vs:Lapselle harrastus

Viesti Kirjoittaja asukas » 21.05.2010, 15:39

Hei. Hiukan taannehtivasti kommentoin, mutta omat pienet kävivät aikoinaan Liikuntamyllyssä riehumassa. Käytiin perheen kanssa & Tarzan & Jane-kerhossa. Mahtaisiko sielä edelleen olla vastaavaan toimintaa.. Kannattaa käydä tutustumassa paikkaan. - Ja perjantai-iltaisin käytiin aina uimahallissa pulikoimassa. Lapset simahtivat sänkyyn :)

Kurkimäessä harrastuksia

Vs:Lapselle harrastus

Viesti Kirjoittaja Kurkimäessä harrastuksia » 30.07.2010, 11:58

Lastenkulttuurikeskus Musikantit toimii kurkimäen korttelitalolla ja netistä löytyy osoitteessa: www.musikantit.fi

Vastaa Viestiin