Mielentaide ry:n toiminta Helsingissä

Yleistä keskustelua Helsingistä, sen kaupunginosista sekä niiden toiminnasta.
Mielentaide_ry
Uusi jäsen
Viestit: 4
Liittynyt: 23.12.2015, 18:44

Mielentaide ry:n toiminta Helsingissä

Viesti Kirjoittaja Mielentaide_ry » 23.12.2015, 18:57

Mielentaide ry on valtakunnallinen vapaaehtoisella työllä toimiva mielenterveyskuntoutujien taideyhdistys, jonka kotipaikkana on Helsinki. Helsingissä toimimme pääosin joko Torpparinmäen Korttelitalon kautta tai Maunulan asukastalo Saunabaarista. Kolmas toimintaan mahdollistettu yhteistyö tila on Malmin toimintatalon kanssa.

Mielentaide ry on suunnattu aikuisille tai nuorille 15-17 vuotiaille. Järjestämme joka toinen vuosi suuren taidenäyttelyn, jonne jokainen jäsen pääsee halutessaan mukaan taiteellaan; mitään jyrytyksiä ei ole. Kulununeen vuoden 2015 oli 10 vuotta juhlanäyttelyn Helsingin Tuomiokirkon kryptassa yhteensä 14 taitelevan mielenterveyskuntoutujan kera.

Helsingissä järjestämme ohjattuja toiminnallisia vertaistukiryhmiä joko yleisesti mielenterveyskuntoutujille tai sitten kohdistettuina esim. masentuneille. Torpparinmäen Korttelitalolla on säännöllisesti lauluryhmä MT Combon esiintymisvalmennusta.

Mielentaide ry on Mielenterveyden Keskusliiton, Kansalaisareena ry:n sekä Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n jäsenyhdistys. Tärkein tukijamme on koko yhdistyksen elinkaaren ajan ollut Pakilan seurakunta, jonka tiloja saamme veloituksetta hyödyntää.

Lisätietoja:
http://www.mielentaide.fi
https://www.facebook.com/Mielentaide/

Vuoden 2015 aikana joulukuun loppuun saakka on jäsenhakutarjouksena liittyminen 10 eurolla, jolloin seuraava jäsenmaksu on vasta 2017 tammikuussa. Lisätietoja ja liittyminen täältä: http://www.mielentaide.fi/tarjous

Lämpimästi tervetuloa mukaan!
Mielentaide ry
Helsinki/Pakila

Mielentaide_ry
Uusi jäsen
Viestit: 4
Liittynyt: 23.12.2015, 18:44

Re: Mielentaide ry:n toiminta Helsingissä

Viesti Kirjoittaja Mielentaide_ry » 23.12.2015, 19:34

Torpparinmäen Korttelitalolla harjoitettiin 2015 toimintavuoden aikana lauluryhmä MT Comboa, joka upeasti esiintyi yhdistyksen 10 vuotta juhlassa Helsingin Tuomiokirkon kryptassa 22.6.2015. Katso täältä
Mielentaide ry
Helsinki/Pakila

Vastaa Viestiin