Keskustelemaan!

Alueen säännöt
Viikin sivut: kaupunginosat.net/viikki
VikWel

Keskustelemaan!

Viesti Kirjoittaja VikWel » 03.04.2005, 10:37

Hei taas,

Viikki-Seuran keskustelupalstan tarkoituksena on ainakin omasta mielestäni toimia väylänä asukkaiden välillä sekä väylänä asukkaiden ja Viikki-Seuran välillä. Tämän väylän kautta voimme ilmoittaa epäkohdista asuinalueellamme, ehdottaa parannusehdotuksia tai kuten nimimerkki "jonnad", olla huolissamme vaikka koirankakoista.

Se, että tekstit menevät moderaattorin kautta, ei ole tietääkseni Viikki-Seuran oma keksintö vaan kuuluu Helkan keskustelupalstamalliin, jonka Viikki-Seura on ottanut käyttöönsä. Joten, rakkaat ystävät, moderaattori on ja pysyy.

Mielestäni moderaattoria on haukuttu jo sen verran, että palstalla voitaisiin keskittyä lopulta siihen, mihin se on tarkoitettu eli keskusteluun.

Aurinkoisin kevätterveisin.

Viktoria Welling

vanhaviikkilainen

Re: Keskustelemaan!

Viesti Kirjoittaja vanhaviikkilainen » 16.04.2005, 00:57

Arvoisa rouva Welling ei nyt ole oikein perillä asioista. Helkan keskustelufoorumeiden softa ei nimittäin mitenkään estä viestien välittömän julkaisun. Mutta, toki softa mahdollistaa täällä Viikki-Seuran palstalla käyttöönotetun ennakkosensuuriin. Mutta, tällainen käytäntö on hyvin harvinainen ja täten yleensäkin nettietiikan myötä paheksuttava.

Vastaa Viestiin