Huomaako kukaan..Kevät on tullut?

Alueen säännöt
Viikin sivut: kaupunginosat.net/viikki
Stina

Huomaako kukaan..Kevät on tullut?

Viesti Kirjoittaja Stina » 06.04.2005, 00:37

Oletteko ystävät huomanneet kuinka kevät on tullut meitä piristämään?Olettkeko jo bonganneet kiurun?Kuu kiurusta kesään..
Entä oletteko huomanneet että,töyhtöhyyppäkin on jo palannut?
Menkää ihmiset tuonne pellolle.Ihmetelkää kevättä.Jos sieltä pulppuaisi positiivisia ajatuksia.Kävelkää Viikintien toiselle puolelle katsomaan lehmiä.Vilkaiskaa kuinka hieno näkymä on peltojen yli merelle.Hetkeksi unohtaa olevansa kiireisessä Helsingissä.Nauttikaa tästä ihanasta luonnosta jota vielä vähän Viikistälin löytyy..
Aistikasta kevään jatkoa!

Tulppu

Re: Huomaako kukaan..Kevät on tullut?

Viesti Kirjoittaja Tulppu » 06.04.2005, 17:17

Stina, en voisi olla kanssasi enemmän samaa mieltä! Näin juuri tulee toimia, nyt on paras hetki lähteä katselemaan tirppoja pellolle.

Itse aion tänä iltana mennä katselemaan hyyppiä ja muita keväästä iloitsevia lintuja pelloille. Joskus tuntuu että meillä olisi niiltä paljon opittavaa.

Herodotos

Kuu kiurusta ja niin edelleen

Viesti Kirjoittaja Herodotos » 07.04.2005, 22:32

Kiuru on tosiaan jo kuultu (näkemisestä ei oikein voi puhua) ja muutenkin tämä pitkä aurinkoinen jakso selkeän pakkasjakson perään antoi hiukan lisää uskoa helsinkiläiseenkin luonnonkiertoon. Kävin tiistaina palstoillakin haistelemassa ja siellä ensimmäiset sipulikukat rohkeasti olivat tulossa ylös - (valitettavasti veden keskellä kun maa on savea ja salaojitus epäonnistunut).

Tämä kaikki on Viikissä arvokasta ja korvaamatonta, mahdollisuus parilla reippaalla askeleella päästä lähelle luontoa (voi vielä valita lehmien ja kiurujen välillä tai ottaa molemmat!). Eiköhän vaan aika moni meistä halua asua täällä juuri luonnon läheisyyden takia?

Heikki P.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Viikki”