Viikki-Latokartanon palveluista

Alueen säännöt
Viikin sivut: kaupunginosat.net/viikki
Jere

Viikki-Latokartanon palveluista

Viesti Kirjoittaja Jere » 08.09.2005, 15:11

Moi!

Onko kellään tietoa mistä saisi tietoa alueen palveluiden kehittämissuunnitelmista. Mitä ollaan rakentamassa ja koska.
Ollaan lapsiperheemme kanssa muuttamassa alueelle ja erityisesti kiinnostaa Latokartanon peruskoulun rakennusaikataulu (onko päätetty), lastentarhojen tilanne ja miten näitä urheilufasiliteettejä on tarkoitus alueella kehittää.

Kiitokset kaikista kommenteista etukäteen.

kotikioski

Re: Viikki-Latokartanon palveluista

Viesti Kirjoittaja kotikioski » 09.09.2005, 10:10

Kaupunginsuunilleluvirastossa löytyvät projektisuunnittelijat, jotka omaavat uusinta tietoa alueen rakennussuunnittelussa.
Liikuntapuistoa, kallion sisään louhittavaa liikuntatilaa ... on toki tulossa, peruskoulu lähivuosina sekä päiväkoteja miltei vuosittain. Kuitenkin jo nyt on lapsia jouduttu kuljettamaan hoitoon naapurilähiöön.
Asukastalot tarjoavat toimintaa moneen lähtöön. On Liikuntapainoitteinen, kädentaitopainoitteinen sekä kulttuuripainoitteinen asukastalo jo käytössä. Näistä toiminnoista annan mielelläni lisätietoja numerossa 050 569 7080 tai asukastalot@welho.com.
Toivottavasti saat virastosta vastauksia kysymyksiisi. Toki asukastalo Kaaressa on karttoja palveluista, mutta tarkkaa rakennusaikataulua ei kaikista ole. Kaareen pääsee tutustumaan aina perjantaisin 18.00-20.30, jolloin on kaikille asukkaille avoin peli-ilta/asukaskahvila.
Ystävällisin terveisin,
Anne Oubajja
asukastalojen toiminnanohjaaja

ellu

Re[2]: Viikki-Latokartanon palveluista

Viesti Kirjoittaja ellu » 09.09.2005, 15:13

Alueella kiertää legenda, että joku on yrittänyt tahallisesti rajoittaa kädentaitojentalossa käden taitojen harjoittamista.
Talossa suositaan ainostaan tietyn tyyppisten taitojen harjoittamista !
Kiilassa on käyttäydytty suorastaan aggressiivisesti tiettyjä taitajia kohtaan. Tiedä sitten onko pelkästään kaupunkilegendaa!

kotikioski

Re[3]: Viikki-Latokartanon palveluista

Viesti Kirjoittaja kotikioski » 10.09.2005, 20:52

Aina kannattaa otta itse asioista selvää, että saadaan tällainen väärän tiedon kulku lopetettua. Taloon ovat tervetulleita kaikki toimijat.
Tiistaisin vapaaehtoisasukkaat ottavat vastaan uusia harrastajia ja itse en ole siellä tavannut agressiivista vastaanottoa. Kauankohan vapaaehtoiset jaksavat tätä pyyteetöntä työtään tehdä, jos aina joku parjaa heitä.
Aina kannattaa käydä talossa asioista ottamassa selvää eikä uskoa kaikkia huhupuheita. Usein näiden juorujen kertoja ei ole edes taloissa itse käynyt.
Jaksamisia vapaaehtoisille uurtajille,
Anne Oubajja

Herodotos

Re[3]: Viikki-Latokartanon palveluista

Viesti Kirjoittaja Herodotos » 12.09.2005, 15:41

Juorujen ja kuulopuheiden levittäminen ei ole mukavaa eikä niitä tänne Viikki-Seuran palstoillekaan kaivata.

Sen sijaan on sallittua ja suotavaa kertoa mahdollisista epäkohdista, joihin on itse törmännyt tai joista varmuudella tietää. Viikki-Seuran intressissä on kehittää asukkaiden elinolosuhteita, ja jos esimerkiksi asukastaloissa jokin homma mättää, kyllä siitä voi täällä keskustella. Mutta asiallisesti ja tosiasioihin tukeutuen. Ja mieluiten reilusti oma nimi mainiten.

Asukastaloihin liittyvissä asioissa voi luonnollisesti edetä myös talojen oman organisaation puitteissa. Talojen kotisivut ovat edelleen alkuvuoden tilanteessa, mutta ehkäpä sieltä kohta löytyy myös ajantasaisia yhteystietoja.

Vastaa Viestiin