Autojen pysäköinnistä

Alueen säännöt
Viikin sivut: kaupunginosat.net/viikki
Jii

Autojen pysäköinnistä

Viesti Kirjoittaja Jii » 24.10.2005, 14:38

Onko viikissä liian vähän pysäköintitilaa vai maksut niissä liian korkeat koska nykykäytännöksi on muotoutunut pysäköinti Leskirouva Freytaginkujalla jalkakäytävälle/pyörätielle? Kyseisellä kujalla on merkein sallittu ainoastaan huoltoajo.

Muistaakseni tämän kieltää sekä järjestyssääntö että tieliikennelaki, puhumattakaan paloviranomaisten säädöksistä.

Huolestuneena olen seurannut jatkuvaa trafiikkia kujalla jossa autot liikkuvat joskus käsittämättömällä vauhdilla. Alueella leikkii paljon lapsia jotka voivat juosta suoraan liikkuvan auton alle kohtalokkain seurauksin. Tälläistä ei varmastikaan kukaan halua tapahtuvan.

Palon sattuessa kulkureittien on oltava vapaat. Ilmeisesti Lahden esimerkki muutaman vuoden takaa on päässyt useimmilta jo unohtumaan. Liikennemerkkejä ei asennella huvikseen tienvieriin.. useimmiten niillä on syy-yhteys.

ellu

Re: Autojen pysäköinnistä

Viesti Kirjoittaja ellu » 25.10.2005, 10:49

Autolla ajaminen ei todellakaan näytä tuottavan ongelmia, mutta liikennemerkkien ymmärtäminen ja kieltojen toteutus käytännön tasolla on muutamille ylitsepääsemättömän vaikeaa.
Asuuko Viikissä tyhmiä vai erittäin tyhmiä autoilijoita

mielenrauhaa

Re: Autojen pysäköinnistä

Viesti Kirjoittaja mielenrauhaa » 28.10.2005, 10:16

Niinpä, taitaa tosiaan olla se lukemisen ymmärtäminen hakusessa joillakin Tilanhoitajankaarellakin, koska jalkakäytävälle pysäköinti näyttää olevan enemmänkin sääntö kuin poikkeus!!

ellu

Re[2]: Autojen pysäköinnistä

Viesti Kirjoittaja ellu » 28.10.2005, 13:24

Lappu-Liisojen tai poliisin kutsuminen paikalle aina, kun huomaa väärin pysäköidyn voisi auttaa asiaan
THK 8 kohdalla on välillä kaksikin autoa rinnakkain jalkakäytävällä. Niiden ohittaminen on hoitunut näppärästi puskien kautta
Ehkä tämä ilmiö kuuluu elävään kaupunkikuvaan. Ollaan ja elellään, säännöistä piittamatta, kuin pellossa
Ja hyvähän täällä on rällästää, kun minkäänlaista valvontaa virkavallan puolelta ole.

Stina

Re[2]: Autojen pysäköinnistä

Viesti Kirjoittaja Stina » 28.10.2005, 15:08

Tässä olisi ihan hyvä,että aina kun huomaa väärin pysäköidyn auton.Ilmoittaa siitä Malmin poliisille,rekkareineen.Eiköhän sakotus rupea ohjaamaan pysäköintiä.Kokeilin menetelmää pariin autoon ja se toimi.En tosin viitsi olla kokoajan soittamassa.Tulee uskottavuus ongelma ja valittajan maine.Leskirouva F-kuja on niin kaponen.Luulisi autoilijoiden pelkäävän että toiset autot ja lapset kolhii kalliit autot.

ellu

Re[3]: Autojen pysäköinnistä

Viesti Kirjoittaja ellu » 29.10.2005, 13:43

Siltikin! Maassa maan tavalla. Omia pinttyneitä tapojaan ja kulttuurperimään voi aivan vapaasti harjoittaa neljän seinän sisällä. Sitä ei tarvitse viljellä esim löystyneen liikennekurin muodossa.

LuckyLuke

Re: Autojen pysäköinnistä

Viesti Kirjoittaja LuckyLuke » 02.11.2005, 18:34

Kirjoitin tähän viestiin vastauksen mutta ilmeisesti se on sensuroitu?????Saiskohan kirjoituksen esille,ei siinä mielestäni mitään ihmeitä ollut

Vastaa Viestiin