Valintatalo + Otto

Alueen säännöt
Viikin sivut: kaupunginosat.net/viikki
Katti

Valintatalo + Otto

Viesti Kirjoittaja Katti » 25.11.2005, 12:43

Hei, tulipahan sitten eilen käytyä uudessa isossa kaupassa kuten varmaan puolet Viikistä (taitaa alkaa Alepassa kaivattu hiljaiselo). Otto-automaatti oli iloinen yllätys kaupan vieressä ja nostoja tuntui riittävän ! Iso kauppahan se Valintatalo on vaikka se kaivattu liha/kala tiski puuttuu, eiköhän sieltä kaikki tarpeellinen/tarpeeton löydy, jopa mahdollinen joulukinkku !

mielenrauhaa

Re: Valintatalo + Otto

Viesti Kirjoittaja mielenrauhaa » 26.11.2005, 12:15

Jep, kirmasin itsekin ensimmäisten joukossa uusia herkkuja katsastamaan ja löytyihän niitä, kuten myös ystävällinen henkilökunta. Mutta aion myös jatkossa kannattaa sekä hok-elantoa että tradekaa, kyllä alepan henkilökunnalle on meinaan nostettava hattua, että he ovat nämä "ruuhkavuodet" meitä jaksaneet palvella.

valintatalo

Re: Valintatalo + Otto

Viesti Kirjoittaja valintatalo » 29.11.2005, 14:51

Kiitos kommenteistasi! Valintataloon on tulossa myyntiin kotimaisia ja tanskalaisia, tuoreita ja pakastettuja kinkkuja.
Tervetuloa valitsemaan. Manu Aas / myymäläpäällikkö

LuckyLuke

Re: Valintatalo + Otto

Viesti Kirjoittaja LuckyLuke » 29.11.2005, 19:18

Tervetuloa Otto & Valintatalo!
Myös meidänkin mielestä uusi Valtsu on hieno kauppa.Valikoimat näyttävät oikein hyviltä.

HeikkiPoroila

Alepa on silti monia lähempänä

Viesti Kirjoittaja HeikkiPoroila » 30.11.2005, 01:23

Hyvä että Viikin Latokartanon palveluvalikoima paranee. Nimimerkin "mielenrauhaa" tavoin olen kyllä sitä mieltä, että myös Alepaa tarvitaan edelleen. Eko-Viikin puolella asuvilla on Valtsuun aika pitkä matka (ainakin se tuntuu näin keskellä kaamosta pitkältä!), eikä sitä aina viitsi tehdä jonkun yksittäisen tavaran takia.

Haluaisin myös muistuttaa mieliin, kuinka tärkeätä kauppapalveluissa on paikallinen kilpailu. Jos nyt kaikki suuntaavat ostonsa Valintataloon ja Alepan myynti laskee, iso herrat saattavat laittaa lapun luukulle. Se ei missään tapauksessa ole meidän viikkiläisten edun mukaista. Nyt kun meillä on vaihtoehtoja, saattaa palvelu pysyä kokonaisuudessaan paremmalla tasolla kuin monopolin oloissa. Tuetaan siis molempia, omaksi eduksemme.

Heikki Poroila

Katti

Kinkkua....

Viesti Kirjoittaja Katti » 30.11.2005, 14:00

Yes, hienoa...Joulukinkun pääsee ostamaan ns.lähikaupasta, hieno homma ! Itse käyn vielä 50-50 % Valintatalo-Alepa, koska asun melko paljon lähempänä Alepaa, ja toden totta näillä myrskyillä ei paljon viitsi ulos lähteä liukastelemaan !
Viikonloppuostokset taas Valtsuun tekemään...

porro

Re: Valintatalo + Otto

Viesti Kirjoittaja porro » 30.11.2005, 15:06

Kävinpä minäkin eilen. Olihan sitä valikoimaa Valtsussa, mutta oli myös hintaa. Melkein kaikki tuotteet joiden hinnan Alepasta muistan olivat 15-20 senttiä kalliimpia, ainoastaan jotkut tarjoustuotteet menivät Alepan normaalihinnan alle. Meidän perheen ruokakassilla tuolta tulisi äkkiä 4-5 euroa ainakin ylimääräistä per ostoskerta, eli ei ainakaan Valtsu yritä kilpailla hinnalla suhteessa Alepaan.

Esteettömyys oli muutoin huomioitu hyvin, mutta hissin edessä oli jostain syystä mainos- A- teline ja kaupan kärryjono tukki melkein kokonaan käytävän.

Näillä hintaeroilla en epäile, etteikö Alepa voisi pärjätä myös. Hyvä niin, alue tarvitsee selkeästi kaksi kauppaansa.

fox

Re[2]: Valintatalo + Otto

Viesti Kirjoittaja fox » 01.12.2005, 17:42

Anna muutama esimerkki kalliimmista hinnoista.

porro

Re[3]: Valintatalo + Otto

Viesti Kirjoittaja porro » 02.12.2005, 19:02

Maito, mehut, säilykepurkit, leikkelepakkaukset, pakastevihannespussit... Osui niin moneen tuttuun tuotteeseen, ettei voinut olla huomaamatta.

Samoin perusvihannekset ja juurekset näyttivät olevan hieman kalliimpia, vaikka tosin paljon sellaista mitä alepassa ei ole oli kohtuuhintaan tarjolla vihanneksissakin.

vanhaviikkilainen

Re: Valintatalo + Otto

Viesti Kirjoittaja vanhaviikkilainen » 02.12.2005, 19:50

Eiköhän hinnat laske ja valikoimat parane kunhan Viikintien Prisma avataan. Etenkin jos sattuu asumaan puukerrostaloalueella tai aurinkosähkötalojen tienoilla, niin uuteen Prismaanhan on ihan kävelymatka. Toivottavasti osuuskauppa nyt ei kuitenkaan sulje sitä hieman "skäbäistä" Alepaansa tämän uuden hienon Prisman myötä. Niin, ja todennäköisesti sinne Prismaan tulee myös Otto-automaatti.

Vastaa Viestiin