Ilmoitusten repijöistä

Alueen säännöt
Viikin sivut: kaupunginosat.net/viikki
HeikkiPoroila

Ilmoitusten repijöistä

Viesti Kirjoittaja HeikkiPoroila » 17.05.2006, 23:25

Kevään lopun tapahtumaruuhkassa joutuu taas kerran toteamaan sen surkean vandalismin, jota jotkut Viikissäkin harrastavat. Meillähän ei ole esimerkiksi kaupungin puolesta kunnollisia ilmoitustauluja, joten tapahtumailmoituksia kiinnitetään tolppiin, pysäkkien katoksiin ja vastaaviin paikkoihin.

Ne eivät ole tietenkään parhaita mahdollisia paikkoja, mutta silti tuntuu käsittämättömältä, että jotkut katsovat oikeudekseen uudestaan ja uudestaan repiä pois kaikki suurella vaivalla levitetyt tiedotteet. Näissähän ei ole kysymys kaupallisesta mainonnasta vaan yrityksestä saada viikkiläisille tietoa alueen tapahtumista.

Siitä päätellen, millaisina aikoina ilmoituksia katoaa, asialla eivät välttämättä ole edes ns. pikkupojat. Sitä masentavampaa, jos jotkut aikuisetkin tällä tavalla sabotoivat yrityksiä järjestää Viikissä tapahtumia ja virikettä asukkaille. Toivottavasti sana sunnuntain kirpputorista klo 12-15 Kevättorilla on tavoittanut asiasta kiinnostuneet viikkiläiset, vaikka esimerkiksi Alepan ympäristöön olen joutunut laittamaan samat ilmoitukset neljään-viiteen kertaan.

Heikki Poroila
Viikki-Seuran pj

JuLa

Re: Ilmoitusten repijöistä

Viesti Kirjoittaja JuLa » 18.05.2006, 10:41

Eikö kannattaisi yrittää saada aikaan kunnon (lukittavaa) ilmoitustaulua,
esim seuran hoidosa olevaa, tällainen on mm. asukasyhdistyksen ylläpitämänä Krunikassa,

Jlares

ellu

Re[2]: Ilmoitusten repijöistä

Viesti Kirjoittaja ellu » 19.05.2006, 15:43

Lukittavat on hyvä idea. Niitä voisi olla useampikin - Alepan nurkilla, Leskenlehden tienoolla ja jossain kirkon kupeessa. Ei luulisi olevan maata mullistava sijoitus.

HeikkiPoroila

Mieluiten ei revitä mitään...

Viesti Kirjoittaja HeikkiPoroila » 19.05.2006, 21:53

Hyvä nimimerkki andlin, tietenkään en toivo, että mitään informatiivisia tiedotteita revitään. Kaupalliset vain ovat normaalisti hyvässä suojassa pleksien alla, joten niistä ei tarvitse kantaa minkäänsorttista huolta.

Mutta miksi kuvittelet, että Viikki-Seuralla olisi tuollainen jesuiittamainen asenne? Siksikö, että itselläsi on noin myönteinen teoria "turhien viestien" vapauttamisesta? Minusta toisten vapaaehtoistyön ja vaivannäön sabotoiminen ei ole kovinkaan myönteinen viesti.

Heikki Poroila

HeikkiPoroila

Lukittavat ilmoitustaulut

Viesti Kirjoittaja HeikkiPoroila » 19.05.2006, 22:02

Meillähän on itse asiassa tällaiset pleksin alla olevat ilmoitustaulut asukastalojen yhteydessä, mutta minulla itselläni on vähän sellainen tunne, että vaikka varsinkin Kiila on ihan Alepan vieressä, eivät nämä riittävän keskeisiä kuitenkaan ole.

Rahan lisäksi kysymys on tietenkin siitä, kenen maalle tällainen ilmoitustaulu laitettaisiin. Tai ilmoitustaulut, minusta on tosiasia, että Viikin Latokartanossa on kaksi keskusta kun on kaksi kauppaakin.

Heikki Poroila

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Viikki”