Vadelmakallion iltamat onnistuivat hienosti

Alueen säännöt
Viikin sivut: kaupunginosat.net/viikki
HeikkiPoroila

Vadelmakallion iltamat onnistuivat hienosti

Viesti Kirjoittaja HeikkiPoroila » 28.05.2006, 00:52

Vadelmakallion perinteiset iltamat järjestettiin tänä keväänä uudella mallilla. Meillä oli runsaasti musiikkiohjelmaa kunnon lavalta esitettynä ja runsaasti erilaista ruokaa. Kun sääkin oli loppujen lopuksi hyvä tai vähintäänkin siedettävä (illemmalla tuli aika viileää), onnistuivat iltamat tosi hienosti.

Varovaisten arvioiden mukaan paikalla oli parhaimmillaan (Kengurumeiningin esityksen aikana) jopa nelisensataa ihmistä. Illan mittaan paikalla käyneiden määrä on tätäkin isompi, ja olipa Viikkarin rinnakkaiskonserteissakin väkeä.

Viikki-Seuran puolesta haluan kiittää lämpimästi kaikkia hienoja esiintyjiämme (F.C. Viikin Haukkojen pelaajat, Olli Linsiö YTV:stä, Vinokuu-kuoro, Kengurumeininki, John McGregor, Musoo Kunda, Stilimba ja I.R.O sekä Viikkarissa esiintyneet Crackers, Kaide ja Charles Bronson & The Woodoo Five), Viikin Marttojen kahvilaporukkaa sekä ennen muuta niitä talkoohenkisiä viikkiläisiä, joiden avulla kaikki pantiin pystyyn. Kerrankin on aihetta kiittää myös rakasta kaupunkiamme, jonka kulttuuriasiain keskuksen taloudellisen ja muun tuen avulla näinkin mittava esiintyjäkaarti oli ylipäätään mahdollinen.

Aivan erikseen haluan näin julkisesti vielä kiittää Mirva Merimaata, joka miehensä Antti Kuivalaisen kanssa teki suurimman osan ohjelmavalmisteluista. Ilman heidän jääräpäistä optimismiaan ja monipuolisia suhteitaan näin hienoja juhlia ei olisi syntynyt.

Toivottavasti sana kiertää ja vuoden kuluttua saamme tarjota hyvää ohjelmaa myös nyt kotiin jääneille viikkiläisille. Olisi kannattanut tulla paikalle!

Heikki Poroila
Viikki-Seuran puheenjohtaja