Mitä tulossa Ilmolanraitin pohjoispuolelle?

Alueen säännöt
Viikin sivut: kaupunginosat.net/viikki
vanhaviikkilainen

Mitä tulossa Ilmolanraitin pohjoispuolelle?

Viesti Kirjoittaja vanhaviikkilainen » 07.04.2007, 23:18

Ainakin minulta on jäänyt jotenkin väliin tämä asia. Mutta tietäisikö joku mitä sinne Taka-Viikkiin Ilmolanraitin pohjoispuolelle sen entisen kauniin koivumetsän rajaamalle alueelle on tulossa? Tämä aluehan on nyt viimoisen myötä tasattu sinne tuodun uuden maan myötä. Laajenevatko puutarhapalstat sinne vai tuleeko siitä vain nurmikenttä tai peräti jotakin muuta?

Toinen kysymys (vaikka ei samaan säikeeseen useita juttuja pitäisi laittaakaan - mutta kun palstan julkaisut ovat niin hiiiitaita).

Siis, onko tietoa tuliko siitä Hesarin 28.4 suunnitteleman kaupunginosatapahtuman (kansanjuhlat) pitämisestä Viikin Normaalikoulun pihamaalla mitään? Onko alueen toimijoita tai muuten kiinostuneita ilmoittautuneet mukaan? Varmaankin Viikki-Seura ja arvattavasti kirkkokin on mukana, mutta entäpä muut, kuten se peräti noin 10 jäsenen kansoittama Latokartanon "asukasyhdistys".

jonnad

Re: Mitä tulossa Ilmolanraitin pohjoispuolelle?

Viesti Kirjoittaja jonnad » 08.04.2007, 18:40

Jos oikein muistan, niin niissä ihan alkuperäisissä suunnitelmissa joita alueesta näin, näille tasatuille kohdin tulisi nurmea tai jotain maisemointikasvia. Toivottavasti näin olisi.

Jotain rivareita tulee sinne ladosta katsottuna oikealle...tämäkin muistaakseni. Mutta siellähän kyllä kovasti jo rakennetaankin.

HeikkiPoroila

Hesarin tapahtumasta

Viesti Kirjoittaja HeikkiPoroila » 09.04.2007, 22:26

Kyllä Helsingin Sanomat sen tapahtumansa 28.4 Viikin norssin pihalla järjestää. Siellä tulee olemaan lehden oma teltta, pieni esiintymislava ja sitten 9 pientä kojua/pöytää paikallisia toimijoita varten. Olemme saaneet tietoa, jonka mukaan siellä tulisivat olemaan läsnä ainakin Malmin poliisi, Latokartanon nuorisoyksikkö, YTV, Helsingin VPK, HNMKY, Viikin Vesikot, Viikki-Seura ja viikkiläisten käsityötaiteilijoiden ryhmä. HS ei halunnut mukaan poliittisia puolueita (siis pöytiin).

Ohjelmassa tulee olemaan jotain musiikkia ja sitten paneelikeskustelu, jonne lehden toimitus kerää omasta näkökulmastaan kiintoisia keskustelijoita. Lehti tulee tekemään juttua Viikistä (ja tapahtumasta) sekä ennen että jälkeen. Suunnitelmat varmaan tämän viikon aikana kiteytyvät. Vastuu tilaisuudesta ja tiedotuksesta on Helsingin Sanomilla, Viikki-Seura on ollut vain jelppimässä...

Heikki Poroila
Viikki-Seuran pj

Vastaa Viestiin