Missä viipyvät Viikinojan varren penkit?

Alueen säännöt
Viikin sivut: kaupunginosat.net/viikki
HeikkiPoroila

Pelkkiä kesäpenkkejä?

Viesti Kirjoittaja HeikkiPoroila » 29.06.2007, 20:14

Kaupunki on tehnyt meille nyt neljä kokovuotista ja pientä nuhjaustakin kestävää kestopenkkiä, minulle olisivat kelvanneet vähän kevyemmätkin, pelkkää kesäkäyttöä varten paikalle rahdatut, jos niitä olisi ollut hiukan enemmän ja hiukan tunnelmallisemmissa paikoissa.

Katsotaan nyt, jos tässä saataisiin jotain palaveria aikaiseksi. Pääosan vuodestahan tuskin kukaan näillä penkeillä haluaa istua, mutta keväällä ja kesällä sitäkin enemmän. Ehkä kaupungilla ei enää ole ns. siirrettäviä vaaleanvihreitä penkkejä.

Heikki Poroila

jonnad

Re: Pelkkiä kesäpenkkejä?

Viesti Kirjoittaja jonnad » 30.06.2007, 19:55

Voin myös hyvin ymmärtää miksi näistä siirreltävistä penkeistä halutaan luopua. Penkkejä rahdattaisiin keskelle niittyjä, metsään yms. paikoille.

ellu

Re[2]: Pelkkiä kesäpenkkejä?

Viesti Kirjoittaja ellu » 03.07.2007, 19:53

Eli penkkejä ainoastaan siellä "väärässä" päässä! - miksi ei kirkolla päin?
Jos haluaa istua puron varrella, niin täytyy kävellä kilometri
Kyllä noita istuimia voisi ripotella myös niitylle ... vai onko taas pelko pyllyn alla, että jos sitten vaikka kuitenkin keräävät sitä "epäsosiaalista" ainesta ... ei vaineskaan - nyt on kesä ja niityllä voi istahtaa nurmelle ...

HeikkiPoroila

Jospa penkkejä lisätään vuosi vuodelta...

Viesti Kirjoittaja HeikkiPoroila » 03.07.2007, 22:04

Kai tässä täytyy toiveikkaana ajatella, että nämä neljä penkkiä Kevätkadun jatkeen kohdalla ovat vasta alkua ja tulevina kesinä niitä saadaan lisää. Pohjoispäässä tuskin mitään laitetaan, ennen kuin siellä rakennushommat - erityisesti koulu - ovat ohi. Mutta kyllä tälle Viikkarin eteläpuoliselle valmiille osuudelle varmaan puolenkymmentä penkkiä lisääkin mahtuisi.

Tosin täytyy sanoa, ettei näilläkään penkeillä ole pahemmin ihmisiä sitten juhannuksen näkynyt. Eikä ainakaan mitään "epäsosiaalista" toimintaa :) Näyttävät useimmat loikoilevan auringossa nurmikolla. Joten ehkä näilläkin pärjätään!

Heikki Poroila

vanhaviikkilainen

Re[3]: Pelkkiä kesäpenkkejä?

Viesti Kirjoittaja vanhaviikkilainen » 21.07.2007, 00:52

Mutta, mutta. Kuka niitä penkkejä nyt oikeasti kaipaakaan (paitsi tietty kulmakunnan spurgut ja nuorisonarkkarit). Voihan sen Viikinojan varrella istuskella ja makoilla ihan nurmellakin luonnosta nauttien, ei siihen mitään rakenteita tarvita.

ellu

Re[4]: Pelkkiä kesäpenkkejä?

Viesti Kirjoittaja ellu » 23.07.2007, 18:36

Kerropa tuo yllä oleva esim. liikuntarajoitteiselle - jos haluat levätä, niin heitä itsesi kenoon nurmelle ja toivo, että joku laupias tulee ja auttaa sinut ylös sieltä

vanhaviikkilainen

Re[5]: Pelkkiä kesäpenkkejä?

Viesti Kirjoittaja vanhaviikkilainen » 25.07.2007, 01:20

Hei, nim. Ellu, toki kerron jos vain tilaisuuden saan!

Ei yhdyskuntasuunnittelu voi tapahtua vain joidenkin erityispopulaatioiden tarpeiden lähtökohdista - koko popula on yritettävä huomioida mahdollisimman tasapuolisesti ja tässä hommassa lienee tärkeimpiäkin asioita kuin kaipaamasiasi lavereita sen keinotekoisen Viikinojan varteen!

Sitäpaitsi, onhan meillä siellä ojan lähellä jo jokunen istuin, kuten Patteripellon 1944-ilmatorjunnan muistomerkin kohdalla. Jos olet seurannut vuosien varrella kyseisen muistomerkin historiaa, olet varmaankin kiinnittänyt huomiota siihen vandalismiin ja penkkien tuhoamiseen mitä sielläkin on tapahtunut. Mikä siis estäisi puronvarsipenkkien nopean tuhoamisen samaisten TakaViikin vandaalien taholta?

ellu

Re[6]: Pelkkiä kesäpenkkejä?

Viesti Kirjoittaja ellu » 30.07.2007, 00:04

Hei nim. Vanhaviikkiläinen

Nice attitude

Miten voitkaan olla koko ajan ja suunnilleen joka asiaan yhtä sarkastisesti suhtautuva ...
Ikävä luonteenpiirre.

Vastaa Viestiin