Miksi palsta nykyisin totaalisen kuollut?

Alueen säännöt
Viikin sivut: kaupunginosat.net/viikki
Vanhaviikkilainen

Miksi palsta nykyisin totaalisen kuollut?

Viesti Kirjoittaja Vanhaviikkilainen » 27.08.2008, 02:59

Mistäköhän mahtaa johtua, että tämä meidän vielä muutamia vuosia sitten kohtuullisenkin vilkas Viikin keskustelufoorumi nykyisin on likipitäen kuollut? Ennen tätä \"valitustani\" tuorein kirjoitus on tullut palstalle 16.7, siis noin puolitoistakuukautta sitten!!!

Eikö Viikkiläisiä enää kiinnostaa jutskata alueensa kehittämisestä ja/tai ongelmista ja niiden korjaamisesta tai yleensäkin aktuelleista aiheista?

Koska olen myös asunut vuosikymmenien varrella Viikin lähialueilla, seuraan myös naapurilähiöiden Helkan ym. foorumeita, mutta eivät ne näin totaalisen kuolleita ole kuin Viikin palsta.

Esimerkkinä vaikkapa Myllypuro, vaikka kyseinen palsta ei vilkas olekaan, niin kyllä siellä aivan välistä täyttä asiaa puhutaan. No, nyt siellä tietenkin puhuttaa se tuleva korkeatasoinen puupientaloalue, mitä etenkin taiteilijatalojen asukit kokevat aivan hirvittävänä kulmakunnan luonnon raiskauksena.

Aktivointiterveisin
Vanhaviikkilainen

HeikkiPoroila

Vs:Miksi palsta nykyisin totaalisen kuollut?

Viesti Kirjoittaja HeikkiPoroila » 27.08.2008, 23:02

Oliskohan tuo kesä kuitenkin pääsyyllinen? Viimeksi keskellä heinäkuuta joku pohdiskeli pellolla olevia jalkapallomaaleja.

Uskon, että syksyn käynnistymisen myötä myös kielenkannat irtoavat.

Heikki Poroila

Rotta

Vs:Miksi palsta nykyisin totaalisen kuollut?

Viesti Kirjoittaja Rotta » 06.09.2008, 20:01

Hitaus? Tuo naurettava viestien ennakkotarkistus ei motivoi kirjoittamaan.

HeikkiPoroila

Vs:Miksi palsta nykyisin totaalisen kuollut?

Viesti Kirjoittaja HeikkiPoroila » 06.09.2008, 20:16

On valitettavaa, jos viestien tarkastaminen vie halun kirjoittaa. Itse uskon kuitenkin siihen, että jos on jotain tärkeää sanottavaa, ei kauheasti haittaa, jos viesti ilmestyy näkyviin tuntia tai paria myöhemmin kuin se on kirjoitettu. Viive ei ole mielestäni kohtuuton, ellei ole poikkeustilanne. On varsin harvinaista, että viesti ei pääse sellaisenaan läpi. Mutta ne muutamat ovatkin sitten olleet sellaisia, ettemme halua kenenkään joutuvan sellaista lukemaan edes lyhyen aikaa.

Sellainenkin olotila on toisaalta hyväksyttävä, ettei ihmisillä satu olemaan mitään erityistä mielen päällä. Sattuuhan sitä sellaistakin.

Heikki Poroila

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Viikki”