Lasten käytös Viikissä

Alueen säännöt
Viikin sivut: kaupunginosat.net/viikki
HeikkiPoroila

Vs:Lasten käytös Viikissä

Viesti Kirjoittaja HeikkiPoroila » 14.12.2009, 22:32

Nimimerkki Borsoron on lukenut Hesarin juttua oudosti, itse en nähnyt siinä mitään \"oikeutusta\" tai \"puolustusta\" tapahtuneelle väkivallalle. Sehän päinvastoin tuomittiin moneen kertaan, vieläpä 16-vuotiaiden poikien suulla.

Ei kai se, että etsitään tapahtuneelle oikea nimitys (eli tässä tapauksessa nuorten väkivalta, ei sinänsä koulukiusaaminen) ole asian vähättelyä!

Ja mikä tässä nyt oli vielä sitä \"tasapäistämistä\" tai väkivallan hyväksymistä? Kyllä on luettu sama teksti ihan eri tavalla.

Heikki Poroila

Ellu

Vs:Lasten käytös Viikissä

Viesti Kirjoittaja Ellu » 17.12.2009, 13:13

Olisi luullut, että viimeistään tämä aihe olisi saanut aikaan vilkkaan keskustelun, mutta vikaan meni - ei taida liipata Viikkiläisiä tämäkään ongelma kovinkaan läheltä...tai sitten liian.

Vanhaviikkilainen

Vs:Lasten käytös Viikissä

Viesti Kirjoittaja Vanhaviikkilainen » 19.12.2009, 02:37

Kyllähän tämä aihe on tälläkin foorumilla saanut palstan muihin aiheisiin nähden varsin suuren huomion!

Mutta kuitenkin, itselleni tämä uutinen, että Latokartanon koulua käyvää nuorta pahoinpideltiin Viikon kirkon edessä erittäin raasti noin 40 nuoren sivusta seuranneen \"yleisön\" edessä, järkytti kovastikin. Etenkin tuon suuren yleisön ilmeinen välinpitämättömyys tapahtumalle panee miettimään, mihin oikein ollaan menossa???

Tapahtuneen vakavuutta lisää edelleen se, että kyseistä koululaista oli jo aikaisemmin samaisen jengin? taholta pahoinpidelty hänen kotonaan ja samalla sotkettu ja tuhottu asuntoa! Kyseessä näyttäisi siis olevan hyvinkin sunnitelmallinen rikos!

Tätä raakaa pahonpitelyä tutkii siis Helsingin poliisi ja toivonkin, että kaikki joilla on edes jotakin silminnäkijäkokemusta tai muuta tietoa tapahtuneesta välittömästi kertoisivat poliisille havainnoistaan:

http://www.poliisi.fi/poliisi/bulletin. ... 8D0034BCE3

Vastaa Viestiin