Suojelka Puotila

Kaupunginosan keskustelupalsta
Puotilalainen

Suojelka Puotila

Viesti Kirjoittaja Puotilalainen » 02.03.2009, 08:50

Puotila poikkeaa rakennustavasta muihin lähiöihin nähden joten PUOTILA SUOJELUKOHTEEKSI! - ennen kuin grunderit pilaaavat sen.

nopeasti kävelijä

Vs:Suojelka Puotila

Viesti Kirjoittaja nopeasti kävelijä » 20.03.2009, 21:58

[b]Puotilalainen kirjoitti:[/b]
[quote]Puotila poikkeaa rakennustavasta muihin lähiöihin nähden joten PUOTILA SUOJELUKOHTEEKSI! - ennen kuin grunderit pilaaavat sen.[/quote]

NIINPÄ, kuka tuntisi merkittäviä ja asiantuntevia sekä rohkeasti mielipiteensä kertovia asiantuntijoita (esim. kaupunkisuunnitteluprofessori, kansainvälinen arkkitehti, akatemian historioitsija ym. ym. ym.), jotka olisivat valmiita kertomaan mielipiteensä mediaan, virkamiehille ym. muille?

Puotilaa ei voi suojella ellei ole tavisihmisten voimakas massakannatus ja merkittäviä akateemisia asiantuntijoita... Oliskos Puotila-seuralla ehkäpä halua/tarvetta harrrastaa aktiivista lobbausta asian suhteen???

Jussi

Vs:Suojelka Puotila

Viesti Kirjoittaja Jussi » 26.08.2009, 00:15

Ei ole löytynyt kommenttia tähän viestiin koko kesänä, jona ainakin luonto on näyttänyt kuinka ihana lähiö meillä on. Tästä oppineena, pitäisikö nyt löytyä joku joka tietäisi konstit? Puotilantiellä asui meillä joskus Liisa Kulhia joka kyllä tiesi minne otetaan yhteyttä, oli jo 70-luvulla vuosaaren satamahankkeen kimpussa, eduskuntaan päästessään vaikka minkä kimpussa, ja tuskallisen monessa oikeassa. Kyllä tämä Puotilamme saadaan pilattua, kun vain joku keksii miten sillä tehdään rahaa. Nyt Puotila-seura oppia roihuvuoren kyläjuhlilta! Nyt kansa kirjoittaa R-seuran sivuille intona, kun kerrankin saatiin kaikki liikkeelle. Nyt on siellä yhteishenkeä.

Pirjo-Liisa Kangasniemi

Vs:Suojelka Puotila

Viesti Kirjoittaja Pirjo-Liisa Kangasniemi » 31.08.2009, 21:37

Puotila -seura seuraa tiiviisti alueen suunnitelmia ja ottaa tarpeenvaatiessa kantaa asioihin hyvinkin voimakkaasti. Meillä on ollut asiantuntijoita \"melutohtoreista\" lähtien puolustamassa Puotilan ja koko Itäkeskuksen aluetta. Neuvottelemalla virkamiesten kanssa ja olemalla tarpeeksi hyvissä ajoin asioista liikkeellä pystymme vaikuttamaan jo suunnittelun alkuvaiheessa mitä asioita haluamme korostaa ja tuoda esille. Silta vai tunneli Meripellontien-Itäväylän- kehäI risteykseen. Haluamme ja suurin osa asukkaista haluaa tunnelivaihtoehdon. Liikennejärjestelyt ratkaisetvat myös muut alueen suunnitelmat.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Yleinen”