Huopiksen kehitysideoita

Alueen säännöt
Pikku Huopalahden sivut: pikkuhuopalahti.fi
Liina

Huopiksen kehitysideoita

Viesti Kirjoittaja Liina » 11.06.2007, 23:30

Tässä muutamia juttuja, jotka minua reilun vuoden asumisen jälkeen täällä askarruttavat:

Mikä on Tapanilan aseman funktio? Onko se vain tila, jota voi vuokrata yksityistilaisuuksiin, vai onko siellä jotain kaikille avointa säännöllistä toimintaa? Aina kun olen siitä kulkenut ohi, se on ollut suljettu tai sitten siellä on ollut yksityisbileet. Paikka näyttää siltä, kuin se olisi luotu hauskalle kahvilalle.

Miksei Tilkantorilla järjestetä toripäiviä? (esimerkiksi kesälauantaisin) Onko sitä joskus historian saatossa yritetty, mutta asukkaat ovat vain painuneet Alepaan ostoksille? Jäätelökioski sentään on, mikä on hienoa!

Miksi ravintola Tilkanrannan sallitaan pitää rumaa lähiöräkälälauta-aitaa terassin ympärillä? Eikös tuollaiset rakennelmat kielletty kaupungin järjestyssäännöissä pari vuotta sitten? Vai eikä Pikku-Huopalahti jo niin periferiassa, ettei sääntö enää koske täällä?

Olisi kiinnostavaa kuulla muidenkin ajatuksia siitä, mikä mättää ja miten aluetta voisi parantaa!

kurkku

Re: Huopiksen kehitysideoita

Viesti Kirjoittaja kurkku » 12.06.2007, 01:01

Kyllä, Tapanilan aseman idea on että sen voi vuokrata yksityistilaisuuksiin. Tilkantorilla järjestetään toripäiviä tarpeeksi (esim. silloin kun se karmea bändi herätti minut yhdeksältä aamulla...) ja muutenkin asiakaskunta olisi niin pieni ettei joka lauantai varmanakaan voittoa kertyisi tarpeeksi. Muutenkin paras toripaikka on kauppatori jossa yhdistyy suuri asiakaskunta ja kysyntä, täysin turhaa kuluttaa aikaa kärpäsenkakan kokosella tilkantorilla myydessä marjoja kun ei kaikkia kiinnosta marjat. Mitä haittaa sinulle on tilkanrannan aidoista, pitääpä känniset ihmiset paikallaan eikä päästä heitä vaeltelemaan ympäriinsä.

Minna Tapanilan asemalta

Re: Huopiksen kehitysideoita

Viesti Kirjoittaja Minna Tapanilan asemalta » 19.06.2007, 18:26

Tapanilan asema toimii ns. alueen olohuoneena. Voit koska tahansa tulla aukiolon puitteissa tapaamaan kavereitasi, lukemaan lehtiä, soittamaan pianoa tai vain aurinkoa ottamaan terassille.

Tapanilan asema on auki ma 15-20, ti-ke-to 14-19 ja pe 11-16 (jollei taloa ole varattu yksityistilaisuuteen).
"Hauskaa" kahvilaa on yritetty pitää muutamana kesänä, mutta jos viikossa käy 1-10 asiakasta niin eipä tuo kannata...

Tälläkin hetkellä meillä on taidenäyttely, tervetuloa tutustumaan!!
Säännöllistä toimintaa meillä ei ole, kaikki jumpat, kerhot etc on alueen kerhotiloissa. Järjestämme kyllä kirpputoreja, myyjäisiä yms.
Seuraa ilmoittelua asukastalon ilmoitustauluilta ja esim. Tilkanseudun sanomista.
Tervetuloa!!

ouycfuyj

Re[2]: Huopiksen kehitysideoita

Viesti Kirjoittaja ouycfuyj » 11.12.2007, 16:05


Taina

Re[2]: Huopiksen kehitysideoita

Viesti Kirjoittaja Taina » 02.01.2008, 12:26

Etsiskelen paikkaa, jossa järjestää synttärit miehelleni, mutta tila ei saisi olla liian kallis opiskelijabudjetille. Tapanilassa asuneena ja aseman rappusilla istuskelleena ajatus kemuista samassa rakennuksessa tuntuu kivalta, mutta paljonko esimerkiksi elokuisen lauantai-illan vuokra tulisi kustantamaan ja kuinka ajoissa varaus täytyy tehdä? Kehen ottaa yhteyttä?

Anne

Re[3]: Huopiksen kehitysideoita

Viesti Kirjoittaja Anne » 02.01.2008, 19:58

Kaikkia Pikku Huopalahden yhteiskerhotiloja sekä asukastaloa voi varata asukastalolta, puh. 09 - 477 5179 tai sähköposti asukastalo@pikkuhuopalahti.fi.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Pikku Huopalahti”