City-huuhkaja Krunassa

Alueen säännöt
Kruununhaan sivut: krunikka.fi
Krunan kundi

City-huuhkaja Krunassa

Viesti Kirjoittaja Krunan kundi » 12.12.2007, 14:54

Yksi kantakaupungin huuhkajista näyttää kotiutuneen Krunikaan. Olen useampana päivänä hämärän tultua voinut kuunnella City-huuhkajan huhuilua Kulmakadun-Kristianinkadun-Oikokadun rajaamalla korttelialueen kattojen suunnasta. Onko kellään tarkempia havaintoja tai valokuvia otuksesta?

Hämppis

Vs:City-huuhkaja Krunassa

Viesti Kirjoittaja Hämppis » 17.12.2007, 12:03

Ei ole tuolta suunnalta havaintoja, mutta eilen illalla koiran kanssa mentiin ja kierrettiin Katajanokka ja silloin Terviksen suunnasta kuului huuhkajan huhuilua. Eli huuhkaja alueella varmaan oleskelee...

heka

Vs:City-huuhkaja Krunassa

Viesti Kirjoittaja heka » 17.12.2007, 12:28

Huuhkaja on nähty viime viikolla päivällä istumassa Valtioneuvoston Ritarikadun puoleisen pylväikön päässä. Jalkakäytävällä oli oksennuspallojen jäänteinä pieniä luita, karvoja ja höyheniä.

krunalainen

Vs:City-huuhkaja Krunassa

Viesti Kirjoittaja krunalainen » 10.01.2008, 23:32

Huuhkaja huhuili 9.1. illalla Pukin korttelissa ja Oikokatu 5:n tornissa istuen, kunnes katosi lännen suuntaan...

Hämppis

Vs:City-huuhkaja Krunassa

Viesti Kirjoittaja Hämppis » 11.01.2008, 14:13

Samalta illalta 9.1.2008 klo 20 näköhavainto: Snellmaninkadun pohjoispäässä patologian laitoksen korkeimmassa kohdassa tornissa. Näytti kunnioitettavan kookkaalta:)

Krunan kundi

Vs:City-huuhkaja Krunassa

Viesti Kirjoittaja Krunan kundi » 11.01.2008, 20:38

Mahtavaa, että vuoden kaupunkilaiseksi valittu Bubi-huuhkaja on majoittumassa nimenomaan Krunikaan. Seuraavaksi asukasyhdistys voisi suunnitella sille asuinkopin jonnekin rauhalliselle katto-osuudelle :0)

Krunan kundi

Vs:City-huuhkaja Krunassa

Viesti Kirjoittaja Krunan kundi » 21.01.2008, 21:33

Bubi-huuhkaja on todella kotiutunut Siltavuoren korkeimmalle paikalle eli Snellmaninkadun päätteenä olevan yliopistorakennuksen tornin huipulle. Siellä se on huhuillut koko tämän alkuillan.

Terveiset Katajanokalta

Vs:City-huuhkaja Krunassa

Viesti Kirjoittaja Terveiset Katajanokalta » 22.01.2008, 12:26

Huuhkaja istuskelee erään tietyn (aina saman) jäänmurtajan piipun juuressa, ja katselee \"sillä silmällä\" katajanokkalaisia pikkukoiria. Se on kuulemma käynyt zoomailemassa erästä mäyräkoiraa asunnon parvekkeellakin! Toistaiseksi paistia ei ole katajanokkalaista koirista irronnut.

Kruunuhaan huuhkajahavainnot

Vs:City-huuhkaja Krunassa

Viesti Kirjoittaja Kruunuhaan huuhkajahavainnot » 23.02.2008, 16:47

HUUHKAJAHAVAINNOT KRUNIKASSA

Olen saanut käyttööni runsaasti yleisön havaintoja Helsingissä nähdyistä tai kuulluista huuhkajista, mm. tällä keskustelupalstalla kerrotut havainnot. Ne kaikki auttavat suuresti kaupunkihuuhkajia koskevan kokonaiskäsityksen muodostamisessa, joten olisin hyvin kiitollinen havainnoistanne myös jatkossa. Helpoiten saisin ne, jos kertoisitte ne minulle suoraan sähköpostillani (raimo.seppala@nic.fi).

Pyytäisin, että kertoisitte päivämäärän, tarkan kellonajan, mahdollisimman tarkasti huuhkajan sijainnin (ainahan sijaintia ei näe) sekä omin sanoin, mitä tapahtui.

Ystävällisin terveisin

Raimo Seppälä
Kaupunkihuuhkajaryhmän koordinaattori
Helsingin Seudun Lintutieteellinen yhdistys Tringa ry

Krunan kundi

Vs:City-huuhkaja Krunassa

Viesti Kirjoittaja Krunan kundi » 20.03.2008, 11:03

Keskiviikkoiltana 19.3. Bubi näkyi jälleen liikkeellä eli huhuilemassa tällä kertaa Oikokadun päässä yliopistorakennuksen antennin päällä ainakin klo 18.30-19.00 välisenä aikana.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kruununhaka”