Teatterikulma

Alueen säännöt
Kruununhaan sivut: krunikka.fi
Ohikulkija

Teatterikulma

Viesti Kirjoittaja Ohikulkija » 27.09.2009, 15:50

Ovat aika pitkäpinnaista sakkia nuo pohjois-Krunikkalaiset... eilen taas kerran Meritullinkadun pohjoispään rappusia kulkiessani ihmettelin, että miten nuo lähiasukkaat oikeasti sietävät tuota tolkutonta meteliä (musiikkia), joka Teatterikulman yläkerroksista kuuluu kaikkien ikkunoiden ollessa taas kerran ihan levällään. Eikä ollut eka kerta, kun ihmettelin asiaa. Onhan se mukavaa (kai), että Krunikkaan on tullut \"elämää\", mutta onko tuo ikkunoiden auki pitäminen musiikkia noin kovalla soitettaessa oikeasti hyväksyttyä? Jos on kuuma tai happi loppuu, niin eikö tuota hommaa voisi jotenkin järkevämminkin ratkaista?

vapaus veljeys ja tasa-arvo

Vs:Teatterikulma

Viesti Kirjoittaja vapaus veljeys ja tasa-arvo » 27.09.2009, 23:25

taitaa olla provoviesti tossa ylhäällä, mutta enpä voi sanoa muuta kuin klassisen HANKI OMA ELÄMÄ senki kyylä!

Provosoityunut

Vs:Teatterikulma

Viesti Kirjoittaja Provosoityunut » 28.09.2009, 11:02

Kyylä, provoviesti? Taidat olla teatterikulmalainen vastauksesta päätellen? Hyvä teatterikulmalainen! Todellakaan tarkoitus ei varmasti ollut provosoida ketään. Miksi ko. paikan vetäjät ovat ympäristöstään noin välinpitämättömiä. Tavallinen asukas jos pitäisi \"bileitä\" vastaavaan tyyliin jatkuvasti, niin poliisi olisi varmasti ovella. Miksi hyvä idea klubista pitää pilata tuollaiselle käytöksellä? Voinet kertoa sen, kun kerran tiedät paremmin?!

huoh

Vs:Teatterikulma

Viesti Kirjoittaja huoh » 04.10.2009, 01:05

No voi itku. Ihanko kadulle kuuuu talon sisältä ääniä. Kamalaa! Eiköhän siellä ulkona ole paljon suurempi ongelma liikenteen meteli ym. Ja tuskin siinä talon edessä kukaan asuu! Ihme jantteri oot ku ohikulkijana tommosesta iniset. Et edes asu siinä talossa ni mitä välii jos kadulle kuuluu ääniä.

Krunan kundi

Vs:Teatterikulma

Viesti Kirjoittaja Krunan kundi » 04.10.2009, 18:19

Nimimerkillä Huoh(ottaja) tuntuu olevan erityisharrastuksena muiden mielipiteiden mollaaminen. Rakentavampaa keskustelua odottaisi, jos kyseessä nyt onkaan aikuinen henkilö. Kyllä häiritsevää melua voi kaupunkiympäristössä sybtyä myös huoneiston sisältä.

Yritänpä vielä kertaalleen

Vs:Teatterikulma

Viesti Kirjoittaja Yritänpä vielä kertaalleen » 05.10.2009, 15:42

Päätin yrittää vielä kerran (koska sitten on turha valittaa kun on löysät housussa!)... eli jos tuo klubi haluaa pitemmän päälle jatkaa toimintaansa, niin luulisi siellä olevan kiinnostusta asioiden kuntoon laittamiseksi. Vai onko jossain päin Helsingissä toista klubia, joka pitää kaikki ikkunansa levällään bändin soittaessa asuntojen sijaitessa lähes kosketusetäisyydellä? Erilaisille puistofestareillehan pitää hankkia lupa, jotta niitä voi pitää. Tässä kyseisessä tapauksessa lähimmät asuntojen ikkunat ovat muutaman metrin päässä ko. tilasta ja metrien lisääntyessä myös asuntojen määrä lisääntyy. Jos täällä pidetään oikeasti pikkumaisena asiasta kommentoida, niin saanen osoitteet näkyviin, jotta voin tuoda bandini ikkuna taakse soittamaan (ei kai se häiritse vaikkei me kummoisesti osata soittaakaan:)). Mutta siis, jos asenne on se, että ympäristöstä viis, niin ei tuo homma kauaa kestä. Mikä on IKÄVÄ juttu, koska AJATUS KLUBISTA ON IHAN HYVÄ JUTTU. Ja huoh(ottaja)lle... kyllä tuo äänentoisto ikkunat avoinna hakkaa mennen tullen pohjoisrannan liikenteen äänen vaikka pelti pahasti rytisisikin. Niin, ja mä asun Krunikassa, tosin (onneksi) tuo melu ei minun asuntooni asti kuulu.

Agilboedax

xCGjvMEDXvIaJHmMLm

Viesti Kirjoittaja Agilboedax » 26.06.2013, 20:42

A piece of ertioudin unlike any other!

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kruununhaka”