Törkeää markkinointia

Alueen säännöt
Kruununhaan sivut: krunikka.fi
Krunalainen

Törkeää markkinointia

Viesti Kirjoittaja Krunalainen » 26.03.2011, 10:27

Huoneistokeskus-niminen yhtiö on ujuttanut useiden kaupunginosien nettisivujen keskustelupalstalle keskustelunavaukseksi naamioidun mainosviestin.

Tällainen toiminta on vapaaehtoisvoimin ylläpidettävien kaupunginosasivujen röyhkeää ja törkeää hyväksikäyttöä. Kuka mahtaa olla viestistä vastuussa?

Krunan kundi

Vs:Törkeää markkinointia

Viesti Kirjoittaja Krunan kundi » 26.03.2011, 22:23

Kiinteistöjalostus ei ilmeisesti tunne rajoja.

Suvi

Vs:Törkeää markkinointia

Viesti Kirjoittaja Suvi » 28.03.2011, 11:56

Kappas, Sallalla Roihuvuoressa on ihan samantyylinen ongelma...

Hyi hitto mitä touhua! Luulisi Huoneistokeskuksen kaltaisen yrityksen käyttävän pikkasen tasokkaampaa tapaa markkinoida....

Tiedoksi tälle onnettomalle Huoneistokeskuksen tyypille, että olen ilmoittanut sinun touhuista Huoneistokeskuksen toimitusjohtajalle, markkinointijohtajalle, Ylen uutisiin ja Hesariin. Te muutkin, levittäkää tietoa tästä!

Tina

Vs:Törkeää markkinointia

Viesti Kirjoittaja Tina » 28.03.2011, 14:03

Hei, Huoneistokeskuksella ei ole suoranaisesti mitään tekemistä näiden viestien kanssa. He ovat joutuneet ikävään välikäteen ihan syyttään. SoSe Oy on saanut toimeksiannon toiselta taholta ja tarkoituksenamme on ollut vain informoida uudesta palvelusta ja herättää keskustelua. Missään nimessä ei ole ajatuksena pahoittaa kenenkään mieltä ja loukata ketään. Pahoittelut mahdollisesta harmista ja aiheutetusta mielipahasta niin foorumin lukijoille ja Huoneistokeskukselle.

repe

Vs:Törkeää markkinointia

Viesti Kirjoittaja repe » 28.03.2011, 16:01

miten ihmeessä tämä sose voi markkinoida jonkun toisen yrityksen palvelua jonka toimeksianatajana on \"ulkopuolinen\"? heh....aikamoista selittelyä. olis kiva tietää mikä ulkopuolinen....

HUONEISTOKESKUS PAHOITTELEE

Vs:Törkeää markkinointia

Viesti Kirjoittaja HUONEISTOKESKUS PAHOITTELEE » 29.03.2011, 18:16

Hei,

Olen todella pahoillani ja harmissani, että Ilmo-palveluamme on lähdetty lobbaamaan tällä lailla keskustelupalstoillanne.
Missään tapauksessa tämä ei ole Huoneistokeskuksen toimintatapa.

Mitä mahdollisuuksia meillä on estää oheinen kirjoittelu, joka ei selvitystemme mukaan ole lähtöisin meiltä itseltämme?
Voidaanko nämä kirjoitukset poistaa ja/tai selvittää niiden lähettäjä, jotta pääsisimme keskustelemaan hänen motiiveistaan mainoksille?

Ystävällisin terveisin

Eija Miehola
Brand Manager, LKV

Huoneistokeskus Oy

Dölikkä

Vs:Törkeää markkinointia

Viesti Kirjoittaja Dölikkä » 30.03.2011, 16:51

\"Voidaanko nämä kirjoitukset poistaa ja/tai selvittää niiden lähettäjä, jotta pääsisimme keskustelemaan hänen motiiveistaan mainoksille?\"

No olisiko se lähettäjä sitten tuo sose-mediayhtiö. Muistaako Brand Manager antaneensa heille toimeksiannon? Ei tämä nyt niin hirveä asia ole, mutta nämä anteeksipyynnöt kyllä ovat hieman hassuja

Dölikkä

Vs:Törkeää markkinointia

Viesti Kirjoittaja Dölikkä » 30.03.2011, 16:54

...Jaa, vai olisiko kilpaileva firma joka on pistänyt soseuttajat likaisiin töihin? Näin ne ajatukset lentää iltapäivisin.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kruununhaka”