Kampissa koirien ulkoiluttajille tiedoksi.

Alueen säännöt
Kampin sivut: kaupunginosat.net/kamppi
Päivittäinen näky - portaitten edes

Kampissa koirien ulkoiluttajille tiedoksi.

Viesti Kirjoittaja Päivittäinen näky - portaitten edes » 11.04.2010, 22:20

Kuinka koirien ulkoiluttajat viitsii käyttäytyä esim. Abrahamin ja Eerikin kadulla.Koiriaan ulkoiluttaessaan - antavat tehdä tarpeensa pisit ja kakat portaitten pieleen ja näyteikkunotten alle. Haju on epämielöyttävä ja näky kamala.Olen ikkunasta seurannut, kuinka he menettelee, Eivät edes yritä ohitta portaitten edustaa nopeasti antavat lemmikkinsä laskea pisit vaikka näyteikkunaan. Jos tämä vielä toistuu otan valokuvan ja annan median asiaksi. Fiksut koiran ulkoiluttajat kiiruhtavat nopesti ohi ja vievät koiransa tarpeelleen koirien puistoon. Eivät varmasti anna koirien virtsata portaitten pieleen.

Aamulla markänä portinpielet !

Vs:Kampissa koirien ulkoiluttajille tiedoksi.

Viesti Kirjoittaja Aamulla markänä portinpielet ! » 17.04.2010, 10:10

Edelleen aamuisin näkee koirien pissat portaitteni pielessä. Hirvittää se haju mikä tulee astuessani kadulle. Eikö koirien omistajat tajua sitä mitä he saavat aikaan - varsinkin , kun ilmat lämpenee hajut ovat oksettavia. Menkää puistoihin lemmikkienne kanssa!

Rumaa käytöstä .

Vs:Kampissa koirien ulkoiluttajille tiedoksi.

Viesti Kirjoittaja Rumaa käytöstä . » 24.04.2010, 21:24

Olin aamukävelyllä ja jälleen totesin kävellessäni Eerikinkadulla - ennen Abrahaminkatua koirien kastelemat portin- pielet ja liikkeitten ikkunan edustat.
Viekää hyvät ihmiset lemmikkinne puistoon- älkää antako eläiten laskea tarpeitaan kadulle.Eikö teillä ole mitään käytös tapoja !

Ovatko aikuiset vain lapse asialla?

Vs:Kampissa koirien ulkoiluttajille tiedoksi.

Viesti Kirjoittaja Ovatko aikuiset vain lapse asialla? » 02.07.2010, 23:41

Koirien kusettaminen portaitten pieleen ja näyteikkunoitten eteen näyttää jatkuvan edelleen.Näin eilen viimeksi Eerikinkadulla, kun kaksi nuortatyttöä juoksitti koiriaan. En ehtinyt huomauttamaan, mutta nyt alan valvomaan jatkossa.Eikö aikuisia ole koiran omistaja perheissä jotka valvoisivat ja opettaisivat heidän nuoriaan käyttäytyymään asiallisesti. Vain tekeekeö aikuinen itse näin koiransa kanssa? Antakaa ohjeita koirien ulkoiluttajille. Koirat on vietävä tarpeelleen puistoon eikä missään tapauksessa anneta koiran laskea tarpeitään kadun seinustoille. Ajatelkaa, kun on kesä ja asvaltti hehkuu kuumuutta ja siinä vielä eläimen tarpeet haisee.
Viekää hyvät ihmiset koiranne puistoon tai vaikka lähimpään katuojaan.

Inhimmillisyyttä ..

Vs:Kampissa koirien ulkoiluttajille tiedoksi.

Viesti Kirjoittaja Inhimmillisyyttä .. » 18.08.2010, 17:09

Eikö koirien omistajat omista nettiä ja lue KAMPIN kaupunkiosansivuja ?
Parannusta ei ole tapahtunut lemmikikiensä kanssa liikkuessa. Ettekö ole lukeneet jo keväällä kirjoitettuja valituksia koiramaisesta käytöksestä ! ! ! Vielä eräitten talojen portinpielet ja liikkeiden ikkunoitten edustoille koiria \"kusetetaan#.
Totesin sen tänään palattuani lomalta. Koittakaa olla inhimmillenen naapureillenne !

Koden Faija

Vs:Kampissa koirien ulkoiluttajille tiedoksi.

Viesti Kirjoittaja Koden Faija » 02.12.2010, 14:10

\"Eikö koirien omistajat omista nettiä ja lue KAMPIN kaupunkiosansivuja \"

Joo, koiranomistajilla varmasti tulee mieleen tarkistaa ohjeistus joltakin kaupunginosan sivulta ennen uloslähtöä. Etenkään tällaiselta, johon ei ole panostettu ensinkään. Ja jos ei itse ymmärrä miten koiraa tulee kusettaa, ei sitä ymmärrä lukemallakaan.

Mutta kyllä täälläkin näkyy ihmisille jääneen Luojalta saamisia, on tuo tekstin taso sen verran matalalla.

Ropsu

Vs: Kampissa koirien ulkoiluttajille tiedoksi.

Viesti Kirjoittaja Ropsu » 12.01.2013, 15:59

Eipä näitä sivuja taida kukaan lukea. Aiemmin en ole pahemmin koirien jätöksiin kiinnittänyt huomiota, mutta nyt kun hankin oman koiran niin olen huomannut sen paskan määrän mitä koiranulkoiluttajat jättävät jälkeensä.

Mikä siinä on niin vaikeaa kerätä koiransa jätökset talteen?

Löytyisikö Kampista koiranomistajia, jotka lähtisivät kampanjoimaan asian puolesta ja jakamaan koiranulkoiluttajille koirankakkapusseja?

(|)

Vs: Kampissa koirien ulkoiluttajille tiedoksi.

Viesti Kirjoittaja (|) » 27.06.2013, 13:19

Maailma Kamppi mukaan lukien on täynnä kaikkea muuta paskaa - on lasia, muovia, törkyä, puliukkoja, kerjäläisiä - mutta sitten jotkut (ilmeisesti sokeat?) nipottavat koiranpaskasta. Vaikka se onkin rikkana rokassa, niin se on vain pisara valtameressä.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Kamppi”