Putkiremppa

Alueen säännöt
Roihuvuoren sivut: roihuvuori.com
Remppa

Putkiremppa

Viesti Kirjoittaja Remppa » 18.11.2015, 11:10

Putkiremppoja käydään läpi Roihuvuoren. Remonttipartio Oy on referenssien mukaan ollut urakoitsijana Keijukaistenpolulla.
Millaisia kokemuksia heistä?

Raid68

Re: Putkiremppa

Viesti Kirjoittaja Raid68 » 10.12.2015, 10:52

Älkää ainakaan sitä Vuorenpeikontien firmaa käyttäkö. Kamalia tarinoita.
Kaiken kukkuraksi hallituksen puheenjohtaja taitaa olla firman palkollinen.

Pertsa

Re: Putkiremppa

Viesti Kirjoittaja Pertsa » 09.01.2016, 21:13

Kyllä ne on lukkoon jo lyöty. Roihuvuoren lämmön hallituksen jäsenet puuhastelevat myös purkiremppafirmassa. Ei kannata mitään tarjouskilpaa kenekään pitää kun sama Consti tulee kaikille tekemään paskaa jälkeä.

Tsevina

Re: Putkiremppa

Viesti Kirjoittaja Tsevina » 29.02.2016, 17:56

Ihmeen hiljaa on Vuorenpeikontien putkiremontin läpikäyneet. Aivan karseita juttuja kuulee livenä kuitenkin.
Ettekö uskalla suuta avata?

rannalla
Uusi jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 01.08.2016, 09:31

Re: Putkiremppa

Viesti Kirjoittaja rannalla » 01.08.2016, 10:01

Asun kyseisessä Constin remontoimassa taloyhtiössä. Remontti on ollut valtavan laaja, remontoitavia asuntoja on lähes kolmesataa ja rempan kokonaiskesto on miltei kolme vuotta. Jo ennalta voi kuvitella, että kaikki ei voi tällaisessa isossa remontissa mennä ihan suunnitelmien mukaan ja sanottavaa tulee, tekisi remontin ihan kuka tahansa. Kannattaa siis myös miettiä omaa asennoitumistaan jo vähän ennalta. Omalta osaltani remontti on sujunut hyvin, asunto valmistui aikataulussa ja Consti on hoitanut osansa korrektisti. Tiedon kulku on tuntunut olevan se heikoin lenkki, sekä taloyhtiön että rakennusfirman osalta eli monista infokanavoista huolimatta (tekstarit, sähköposti, paperitiedotteet, taloyhtiön infotilaisuudet) info ei aina ole kulkenut perille. Nettikeskustelussa nousevat helposti esille negatiiviset kommentit ja parjaukset, vaikka monen osalta asia olisi sujunut ilman suurempia ongelmia. Keskustelua ja keskustelukanavia tarvitaan, mutta hyvä muistaa, että kommentit eivät välttämättä edusta enemmistön mielipidettä.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Roihuvuori”