Lauantaina 14.6.2014 klo 10:00-13:00 Helsingin kaupungin liikuntaviraston lähiöliikunta järjestää yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa koko perheelle suunnatun liikuntatapahtuman Jakomäen kentällä (Huokotie 5). Ohjelmassa muun muassa: parkour -ohjausta, BMX-pyöräilyä, hyppyjä, temppuja ja pelejä sekä paljon muuta mukavaa kuten zumbaa. Lisätietoja: Lähiöliikuttaja p. 09 310 87512

 

KIRPPUTORI 24.5.2014

JAKOMÄEN AUKIOLLA KLO 10.00 – 15.00

OMA PÖYTÄ MUKAAN

SEURA ILMOITTANUT AUKION

TAPAHTUMAPAIKAKSI.

Tervetuloa kaikki mukaan .

 

Koillis Seura

P.S. Siivouspäivä on siisti päivä. Jokainen siivoaa omat tavaransa ja sotkunsa pois.

siivouspaiva.com

facebook.com/siivouspaiva

 

PERUSTA OMA KERHO

Helsingin vanhin kaupunginosafestivaali, Kumpulan Kyläjuhlat järjestetään jo kymmenettä kertaa 24.5.2014. Pyöreitä vuosia viettävä festivaali julkistaa juhlavuotensa kunniaksi poikkeuksellisen runsaan ja monitahoisen ohjelmansa jo hyvissä ajoin. Ohjelmassa korostuu tänä vuonna eri sukupolvien yhdessä tekeminen ja ohjelman tuottaminen yhteisesti.


KOKO PERHEEN JOULUMAA
Jakomäen Lähiötuvalla ja nuorisotalolla, Huokotie 3
Lauantaina 30.11.2013 klo 10–14

Ohjelmassa:
Joulukahvila
Joulumyyjäiset
Jouluaskartelua
Leikkiä ja laulua
Joulubingo
Joulukirpputori

Pöytävaraukset 26.11.2013 mennessä,   
kirsti.kallansalo@hel.fi
Mukana menossa Joulupukki!
Järjestäjinä:
Suurmetsä – Jakomäki seura Ry
Jakomäen nuorisotalo


Monologiesitys Huono äiti -moniääninen tutkimus äitiydestä pohjautuu Väestöliiton julkaisemaan Kristiina Janhusen ja Minna Oulasmaan toimittamaan Äidin kielletyt tunteet - (2008)materiaaliin. Esitys on syntynyt samasta lähtökohdasta kuin kirjanen; tarpeesta kuulla ja ymmärtää äitien kokemia kielteisiä tunteita ja välittää niistä tietoa muille äideille, heidän läheisilleen ja tuoda asia keskusteluun.

Joel_Keskinen_09.jpg

TEATTERIVIERAILU TUNTURIKADUN VIERAILUNÄYTTÄMÖLLÄ

Vapaan kentän ammattiteatteriryhmä VÄLITILA   vieraileeTunturikadun Vierailunäyttämöllä  6.12.-18.12.2011 monologiesityksellä

Smeds-Tuominen:

Huutavan ääni korvessa/Skrik i vildmarken

Huutavan ääni korvessa -monologisovitus on kuten alkuperäinenkin näytelmäteksti kirjoittajansa Kristian Smedsin sanoin vilpitön yritys luoda yhteys toiseen ihmiseen, herättää meitä hetkeksi siitä unesta, johon olemme vaipuneet. Vapauttaa meitä puhumaan sekä omista että maamme asioista, ottamaan rohkeasti kantaa, keskustelemaan, tuntemaan, itkemään, nauramaan ja pelkäämään tulevaisuutemme puolesta.Siinä puhuvat monet äänet, monet arvot, monet minuudet, terveet ja häiriintyneet. Siinä toivon mukaan tiivistyy monen suomalaisen ihmisen nykypsykopatologinen olotila: on aivan helvetisti kysymyksiä, mutta ei yhtään vastauksia.

Reilun tunnin mittaisesta monologista on  esitysjaksolla nähtävänä sekä suomen - että ruotsinkielisiä esityksiä. Vierailunäyttämö Tunturikadun on hyvien kulkuyhteyksien päässä (raitiovaunut 3T/3B/8) Etu-Töölössä sijaitseva 40-paikkainen intiimi ja  tunnelmallinen  teatteritila jossa tarjoilu - ja wc - tilat.

Tarjoamme teille

ILMAISIA ESITYKSIÄ – katso tarkemmin  esityspäivät flyeristä/esitystiedoista!!!!

TILAUSESITYSTÄ RUOTSIN TAI SUOMENKIELELLÄ

 toivomaanne aikaan toivomallanne esityskielellä (suomi/ruotsi)jaksolla 6.12.-18.12. Liput  esityksiin 10€ / henk. (norm.15€), kun ryhmässä on kymmenen henkilöä.

RYHMÄVARAUSTA 10€ LIPPU

mahdollisuus 10 hlön ryhmävaraukseen iltaesitykseen 10€ /hlö ryhmähinnalla.

Jakomäen toripäivä

medium_1206459437_toripaiva8.jpg

Jakomäen aukiolla 3.9.2011

Päivän ohjelmaa:

11.00 Pellekaija Pum

12.00 Kalliolan viihdeorkesteri

13.00 Lasten esittämää ohjelmaa

Sekä Puffetissa kahvia ja pullaa
muurinpohjalettuja ja grillimakkaraa

Paikalla kirpputori oma pöytä mukaan

 

KOJ3.jpgViaporissa tapahtuu kummia. Ovela juonittelija levittelee omituisia viestejä ympäri linnoitusta yrittäen mustamaalata linnoituksen komendantin Augustin Ehrensvärdin maineen. Kuka tämä ovela juonittelija on ja mitä hän haluaa? Asia pitää selvittää pikimmiten! Tule Augustin Ehrensvärdin ja Helenan avuksi selvittämään outoja viestejä, jotka viitoittavat tietä kohti linnoituksen tutkimattomia kätköjä.