Uutisia Yhteinen asukastila Konalaan äänestys käynnissä

Konalan asukastila äänestys käynnissä

ohjeet ja lisätietoa www.konala.info, joka ohjautuu tälle info-sivulle.

 

Tästä linkistä pääset äänestämään suoraan Konala Asukastilaa: https://omastadi.hel.fi/budgeting/osbu/voting/112/projects/890

Tunnistautumisen jälkeen klikkaa nappia 1. LISÄÄ, 2. VAHVISTA VALINTASI, 3.  VAHVISTA. Nyt olet onnistuneesti suorittanut äänestyksen.

Kaikille Konalan ja lähialueiden asukkaille ja alueella toimiville järjestöille avoin asukastila keskeiselle paikalle Konalaan. Helsinki toteuttaa OmaStadi-hankkeena eniten ääniä saaneet ehdotukset.  Asukkailla ja järjestöillä on mahdollisuus olla mukana ideoimassa juuri sellaista toimintaa, jota haluat omalle alueellesi. 

Tila voi olla auki aamusta iltaan joka päivä - tarpeen mukaan. Kerhoja, liikuntaa, harrastuspiirejä, taidetta, luentoja, kielikursseja, kokouksia, keskustelua, neuvontaa, näyttelyjä - mahdollisuudet ovat rajattomat!

Asukastilan ehdotus löytyy kaupungin sivuilta: https://omastadi.hel.fi/processes/omastadi-lantinen/f/24/proposals/487?term=konala&utf8=%E2%9C%93

Äänestysaika lokakuu, kaikki 12-v täyttäneet helsinkiläiset ovat äänioikeutettuja. Voit äänestää netissä OmaStadi.hel.fi pankkitunnuksillasi tai äänestyspaikoissa, esim Oodi.

Ristikossa lokakuussa lauantaisin klo 11-13 ja keskiviikkoisin klo 17-18 neuvontaa ja tietoa Konalan asukastilasta sekä esitteitä jaettavaksi.

Jokainen ääni on tärkeä, nyt koko perhe äänestämään - olemme asukastilamme ansainneet - juuri sinä vaikutat 

NYT ON TILAISUUTEMME - NYT ON KONALAN AIKA!

Tästä linkistä pääset äänestämään suoraan Konalan Asukastilaa: https://omastadi.hel.fi/budgeting/osbu/voting/112/projects/890

-Koululaiset ja lukiolaiset voivat äänestää myös Vilma-tunnuksilla ja kaikki muut pankkitunnuksilla.

 

Yhteistyössä