Aloitimme vuoden kulttuuritoimet hienosti kuunnellen itsensä kulttuuriministeri Paavo arhinmäen puhetta ja katsellen lasten tanssiesityksiä ja usean eri yhtyeen soitantaa.

Oli toisaalta hienoa että näissä ns. Kulken hautajaisissa oli korkeimman mahdollisen tason vieraita.

Olemme toimineet alusta asti kulttuurikeskuksen isännöinnin hellässä huomassa. Nyt siellä on linjaukset pantu uusiksi eivätkä he enää maksa seinistä vaan toiminnasta. Hyvä niin mutta kuka maksaa sitten niiden seinien aiheuttamat kulut jos eivät he. Suomen säissä ei kovin montaa tapahtumaa järjestetä ulkotiloissa joten ne seinät ovat aika välttämättömiä.

Onko siis ajatus että ryhdymme perimään tapahtumista sisäänpääsymaksuja jotta saamme maksettua erinäiset kiinteät seinien aiheuttamat kulut?

Olemme silti erittäin iloisia saatuamme lautakunnalta toimintaan sentään puolet siitä rahasta minkä he viime vuonna käyttivät seiniin. Kaikkienhan on pakko säästää.

Se mikä tuli kaikille ikävänä yllätyksenä oli että siitä rahasta pitäisi myös "antaa" muille alueen toimijoille heidän tarpeisiinsa. Lautakunta linjasi ettei muuta avustusta alueelle tänä vuonna tule. Nyt jo kotisivuilla kysellään miten meiltä voitaisiin rahaa hakea. Kumpa osaisin tuohon vastata....

Mutta kaikesta huolimatta tehdään tänäkin vuonna Mellunmäestä  yhdessä meidän näköinen kulttuuririkas ja elävä lähiö.

Jos jollakulla on ideoita miten tai mitä niin ottakaa yhteyttä 050-32 35 475