Ikäviä uutisia.

Mellunmäki-seuran toiminta on päättynyt. Mellunmäki-seura ry joka rekisteröitiin 10.3.1972 aloitti nimellä Mellunmäki-yhdistys ry.

Tämä verkkosivu poistunee lähiaikoina.

 

Kiitämme jäseniämme näistä vuosista.

Yhdistyksen syyskokouksessa ei löytynyt uutta puheenjohtajaa eikä muitakaan sääntömääräisiä toimihenkilöitä.

Tämän johdosta joudumme lopettamaan seuran toiminnan ja olemmekin iloisia että alueelle on löytynyt uusi yhdistys "Mellunmäen ystävät ry" joka pyrkii saamaan toiminnan jatkumaan.

Seuran hallitus selvittää jäsenille 25.11 klo 18 mitä toimenpiteitä ollaan tekemässä, mutta siinä yhteydessä seuran jäsenillä on vielä mahdollisuus tuoda sääntöjen mukaiset toimihenkilöt hyväksyttäviksi. Sääntöjen mukaan valittavana on pj+ vähintään 3 muuta hallituksen jäsentä sekä 1-2 toiminnantarkastajaa ja heille varat.
Henkilöiden pitää asua Mellunmäen postinumeroalueella

Seuran hallitus kutsuu kaikkia jäseniään Mellariin 25.11 klo 18.

Asialistalla on seuran toimihenkilöiden valinta tai jos heitä ei löydy niin seuran toiminnan alasajo.
Varsinaisen kokouksen jälkeen klo 19 alueen uusi toimija Mellunmäen ystävät esittäytyy.

Mellunmäen hallituksen psta Marjut Klinga pj.
Halutessasi kysy lisää

Mellunmäessä jo 55 vuotta toiminassa ollut Mellunmäki-seura ry on lopettamassa. Miten käy alueen asukastoiminnan?

Mellunmäki-seura ry:llä oli sääntömääräinen syyskokous 14.10.2019 kello 18.00. Kokouksessa oli läsnä 14 jäsentä.

Ikäväksemme joudumme toteamaan että syyskokous ei pystynyt valitsemaan vuodelle 2020 toimivaa hallitusta. Nykyinen vuodesta 2016 istunut hallitus ei halua eikä pysty jatkamaan. Ketään paikalla olevista jäsenistä ei ollut halukas hallitustyöskentelyyn. Tämän takia syyskokous teki päätöksen Mellunmäki-seura ry:n lopettamisesta. Mellunmäki-seura ry. lopettaa toimintansa tilikauden päätyttyä 31.12.2019.

Mellunmäki-seura on toiminut vuodesta 1965. Mellunmäki-seura ry ylläpitää Mellunmäen Saariselänkujalla sijaitsevaa asukastila Mellaria. Asukastilan mahdollinen jatkaja on Mellunmäen ystävät ry, joka on juuri perustettu.

Uudessa yhdistyksessä ei tosin ole Mellunmäessä asuvia hallituksen jäseniä. Kaikilla henkilöillä on kuitenkin jonkunlainen kytkös Mellunmäkeen.

Mellunmäki-seyra ry:llä on ylimääräinen jäsenkokous 25.11.2019 kello 18.00. Kokouksessa päätetään silloin seuran lopettamiseen iittyvistä asioista.

Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa Mellunmäki-seura ry.n puheenjohtaja Marjut Klinga, 050-323 5475

Mellunmäki-seura ry.n puolesta

 

Patrick Wikblad

tiedottaja

Mellunmäki-seuran toiminta on valitettavasti päättymässä ja sen kautta myös asukastila Mellarin toiminnan jatkuminen on uhanalaista.

Mellari osoitteessa Saariselänkuja 1 on jäänyt nyt kesätauolle ja sen ovet eivät avaudu syksyllä.

Tilassa toimii kuitenkin syksylläkin useita yhdistyksiä ja monet järjestävät siellä erilaisia avoimia kokoontumisia. 

Jos kiinnostuit ota yhteyttä marjutk.59@gmail.com

Jos sinulla ideoita toiminnan jatkajaksi otathan yhteyttä.

Mellari sulkee ovet 18.6.2019
Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa puheenjohtaja Marjut Klinga (marjutk.59@gmail.com)
 
 
Terveisin,
Hallitus
Asukastila Mellarissa järjestetään 15.4.2019 klo 17.30 asukastilaisuus Mellarin tulevaisuudesta.
 
Paikalla myös A-Kruunun edustaja Petteri Puolanne.
 
Kahvitarjoilu.
 
Klo 18.30 suljettu jäsenkokous
 
 
 
Terveisin,
 
Hallitus

 

Mellunmäki-seura ry:n varsinainen kevätkokous

 

25.3.2019 kello 18.00

Mellarin asukastila.

 

Asialista:

Toimintakertomus 2018

Tilinpäätös 2018

Mellunmäki-seura ry:n mahdollinen lakkauttaminen.

 

Tervetuloa

 

Hallitus

Mellunmäki-seura ry

Jäsenkirje 02/2019 20.2.2019

Tervehdys taas kaikille seuran jäsenille. Tätä kirjoittaessani aurinko paistaa ja Mellunmäki näyttää monellakin tapaa parhaat kasvonsa. Korvatunturintien uudet talot alkavat olla jo harjakorkeudessa ja Alepakin avasi ovensa viime viikolla.

Seuran linja on vuosia ollut se ettei kaikki toiminta voi keskittyä metroasemalle vaan myös muualla aluetta pitää olla palveluita ja nyt avautunut Alepa on yksi tärkeä kohta tätä tavoitetta. Alepan yhteydessä on nyt myös Nosto automaatti joten metroasemalle ei rahanpuutteenkaan takia tarvitse mennä. Tästä automaatista voi myös nostaa 10 euron seteleitä. Käytetään myös näitä kolmea alueen kauppaa jotta ne jatkaisivat alueella.

Korvatunturintien uudisrakennuksiin valmistuu myös alkukesästä sekä ravintola että asukastila. Ravintolaa tulee pyörittämään vanha tuttu Provinssi mutta aiemmista suunnitelmista poiketen asukastilan pyörittäjäksi ei asetu Mellunmäki-seura. Tämä kohonneiden kustannusten johdosta. Seuran hallitus ei näe tarpeeksi riskittömänä asukastilan pyörittämistä yksityisessä tilassa jossa vuokra- ja käyttökustannukset kokonaan kaupungin avustuksen varassa.

Toivon mukaan tilaan löytyy joku innokas vetäjä jotta asukkaatkin voivat todella hyvään paikkaan tulevaa tilaa hyödyntää.

SEURAN TULEVAISUUS

Seuraavassa kevätkokouksessa ja sitä edeltävässä ylimääräisessä jäsenkokouksessa joudutaan käsittelemään niin ikävää asiaa kuin seuran mahdollista lopettamista. Seuran nykyisen hallituksen jäsenet tulivat pelastamaan vuonna 2016 silloista toimintaa kun hallituksen pj. oli käyttänyt varoja epäilyttävällä tavalla ja hallitus päätyi eroamaan. Nykyiset hallituksen jäsenet ovat nyt olleet remmissä reilut kaksi vuotta ja vetävät vielä tämän kolmannen vuoden mutta sitten on aika joko tekijöiden vaihtua tai joudumme ”ajamaan ” toiminnan alas.

Tämä olisi monella tavalla ikävä ajatus ja siksi toivommekin teidän asukkaiden innostuvat mukaan pyörittämään jo vuodesta 1965 toiminutta yhdistystä. Alue kasvaa kovaa vauhtia ja muutoksia niin liikenteeseen kuin vaikkapa päiväkoti- ja kouluverkkoon tulee koko ajan joten alue tarvitsee edunvalvojaa

Mellunmäki-seuran varsinainen kevätkokous on 25.3 klo 18 Mellarissa. Asialistalla viime vuoden tilinpäätös asiat sekä toiminnan mahdollinen lopettaminen. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan lahjakortti johonkin alueen myymälöistä. TÄMÄ KOKOUS ON VAIN JÄSENILLE.

Seuraava ylimääräinen jäsenkokous on 15.4 klo 18 johon pyrimme saamaan paikalle myös A-kruunun edustajan kertomaan kohta valmistuvasta kiinteistöstä Korvatunturintie 9-12. Ja tähän toivomme että kaikki tulisivat sanomaan mielipiteensä alueen tulevaisuudesta ja kutsuvan kaveritkin mukaan.

JÄSENMAKSU

Seura perii jäsenmaksua 15e henkilöltä ja jos samassa osoitteessa asuu useampia yli 18 vuotiaita on maksu 25e. Maksun voit suorittaa yhdistyksen tilille FI5214693000264164 tai Mellariin sen aukioloaikoina ma 12-17 tai to 12-16. Toivomme suoritusta 30.6 mennessä.

Jäsenmaksulla hoidamme tiedotusta sekä ostamme erilaisia tarveaineita Mellariin. Kaupungin avustus kattaa vain vuokran ja palkan. Terkuin Mellunmäki-seuran hallitus. Jos asiaa laita mailia marjutk.59@gmail.com

Ps. Mellunmäen Lionsien talvirieha on Laakavuoren koululla 17.3.

Mellunmäen metroaseman hissit uusitaan

Mellunmäen metroaseman hissien uusiminen alkaa maanantaina 10.9.2018. Urakka valmistuu kokonaisuudessaan joulukuussa.  Ensimmäisenä uusitaan aseman länsipäädyssä, A-sisäänkäynnin (Jänkäpolku) yhteydessä oleva hissi. Hissi suljetaan maanantaina 10.9.  Alkuperäisen suunnitelman mukaan hissien uusimistyöt oli tarkoitus aloittaa itäpäädyssä B-sisäänkäynnin (terveysaseman puolella) hissin uusimisella. Maanantaina 10.9. B-sisäänkäynnillä sattuneen liukuportaan rikkoutumisen vuoksi hissiremontti aloitetaan ensin A-sisäänkäynnillä.  B-sisäänkäynnin liukuportaan korjaustyöt aloitetaan heti ja ne valmistuvat syyskuun puoliväliin mennessä.   Laituritasolle on kulkuyhteys B-sisäänkäynnistä hissillä ja kiinteitä portaita pitkin, A-sisäänkäynnistä liukuportaita ja kiinteitä portaita. 

A-sisäänkäynnin hissin uusimistyöt valmistuvat lokakuun lopulla. Sen jälkeen töitä jatketaan B-sisäänkäynnin hissillä, jossa työt valmistuvat joulukuussa.  HKL pahoittelee matkustajille töistä aiheutuvaa haittaa.

8.9.2018 Mellari tutuksi. Avoimet ovet kello 12-16

15.9.2018 Turvallisuuspäivä. Avoimet ovet kello 12-16. Vuosaaren VPK vetää alkusammutusharjoituksia ja antavat turvallisuusvalistusta. Paloauto paikalla. Kahvitarjoilu. Myynnissä sammutuspeitteitä (käteismaksu).

22.9.2018 Askartelutalkoot. Avoimet ovet kello 12-16.

 

Kaikki tapahtumat Asukastila Mellarissa, Saariselänkuja 1.