MELLUNMÄKI-SEURA RY 

JÄSENKIRJE 02/18 

Jälleen ollaan aloittelemassa uutta syyskautta, joka on Mellarin tulevaisuuden kannalta ratkaiseva. 

Olemme anoneet ensi vuodelle toimintarahaa sillä silmällä, että siirrymme isompaan tilaan syksyllä. Hallitus on kuitenkin päätynyt siihen ettemme kykene ottamaan uutta tilaa vastaan ellemme saa sinne muita yhteistyökumppaneita. Joten jos sinua kiinnostaa olla mukana palauttamassa alueen asukastoimintaa aiemmalle tasolle tule mukaan toimintaan ja pyydä naapuriakin. 

Yhteistyökumppaneilla tarkoitamme tietenkin teidän asukkaiden lisäksi myös muita toimijoita kuten erilaisia opistoja, seurakuntaa ja harrasteryhmiä. 

Eli työtä kasvavan alueen viihtyisänä ja elinvoimaisena pitämisessä riittää, vanhat sotkut on siivottu ja nyt vaan hommiin kaikki. Emmehän tahdo, että rakkaasta Mellunmäestämme tulee vaan Kontulan takapihalla oleva nukkumalähiö. 

Toimintaa Asukastila Mellari on avoinna 1.9 alkaen ma,ti ja to 12-17 ja kokeiluluonteisesti la 12-16. Mellaria pyörittää monivuotinen työntekijämme Kari ja avuksi on nyt palkattu Kati. Iltakokouksissa emännöi hallituksen varapuheenjohtaja Sirkka. 

Avointa toimintaa on keskiviikkoisin 12-14 kokoontuva ikäihmisten kerho sekä torstaisin 14-16 kokoontuva Naapuruuspiiri.* 

Lisäksi Laakavuoren koululla alkaa syyskuun toisella viikolla tiistaisin 9.15 jooga ja torstaisin 11.15 tuolijumppa. 

Lauantaisin kokeillaan ns. teemapäiviä joista 8.9 on ensimmäinen ja teemana on ”tullaan tutuksi”. Paikalla 12-16 tuttuja ja tuntemattomia henkilöitä, tarjolla kahvia ja pullaa, ideoidaan syksyä ja etenkin tulevaa vuotta. Seuraava lauantai 15.9 teeman on Turvallisuus ja silloin Vuosaaren VPK tulee opettamaan meille alkusammutusta ja pitämään muutenkin turvallisuusvalistusta. Kello 12-16 välisenä aikana. Sammutustouhut ovat Saariselänkujan päässä olevalla hiekkakentällä ja valistus sekä kahvit Mellarissa. 

Ja 22.9 iltapäivää emännöi kerhonvetäjä Ritva Viermaa joka tuo mukanaan kaikkea kivaa kortintekoon liittyen. Tule ja tuo koko perhe mukanasi tekemään persoonallisia kortteja kavereille. 

Syyskokous on 22.11 klo 18 ja asialistalla hallituksen ja puheenjohtajan valinta, toimintasuunnitelma ja talousarvio. 

Jos jäsenmaksu on vielä maksamatta voitte maksaa sen tilillemme FI52 1469 3000 2641 64. Viestiksi 2018. Terkuin Marjut Klinga pj. 050-32 35 475 marjutk.59@gmail.com 

*naapuruuspiiri on naapurustossa asuville ikäihmisille suunnattu viikoittain järjestettävä ryhmätoiminta jota vapaaehtoiset vetävät. Ideana on rupattelu naapurien kanssa kahvikupin äärellä. Kaikki ovat tervetulleita! Toiminta järjestetään asukkaiden, vapaaehtoisten ja kaupungin kumppanuudessa sekä eri toimijoiden tukemana ja on kaikille osapuolille maksutonta. Välillä ryhmään voidaan kutsua eri alojen asiantuntijavierailijoita joita ryhmän jäsenet toivovat. Tavoitteena on lisätä ikäihmisten hyvinvointia ja ehkäistä mm. yksinäisyyttä. Naapuruuspiirejä on perustettu eri puolille Helsinkiä yhteensä jo noin 20kpl Olet lämpimästi tervetullut! etukäteen ei tarvitse ilmoittautua.