Mellunmäki-seura ry

Jäsenkirje 02/2019 20.2.2019

Tervehdys taas kaikille seuran jäsenille. Tätä kirjoittaessani aurinko paistaa ja Mellunmäki näyttää monellakin tapaa parhaat kasvonsa. Korvatunturintien uudet talot alkavat olla jo harjakorkeudessa ja Alepakin avasi ovensa viime viikolla.

Seuran linja on vuosia ollut se ettei kaikki toiminta voi keskittyä metroasemalle vaan myös muualla aluetta pitää olla palveluita ja nyt avautunut Alepa on yksi tärkeä kohta tätä tavoitetta. Alepan yhteydessä on nyt myös Nosto automaatti joten metroasemalle ei rahanpuutteenkaan takia tarvitse mennä. Tästä automaatista voi myös nostaa 10 euron seteleitä. Käytetään myös näitä kolmea alueen kauppaa jotta ne jatkaisivat alueella.

Korvatunturintien uudisrakennuksiin valmistuu myös alkukesästä sekä ravintola että asukastila. Ravintolaa tulee pyörittämään vanha tuttu Provinssi mutta aiemmista suunnitelmista poiketen asukastilan pyörittäjäksi ei asetu Mellunmäki-seura. Tämä kohonneiden kustannusten johdosta. Seuran hallitus ei näe tarpeeksi riskittömänä asukastilan pyörittämistä yksityisessä tilassa jossa vuokra- ja käyttökustannukset kokonaan kaupungin avustuksen varassa.

Toivon mukaan tilaan löytyy joku innokas vetäjä jotta asukkaatkin voivat todella hyvään paikkaan tulevaa tilaa hyödyntää.

SEURAN TULEVAISUUS

Seuraavassa kevätkokouksessa ja sitä edeltävässä ylimääräisessä jäsenkokouksessa joudutaan käsittelemään niin ikävää asiaa kuin seuran mahdollista lopettamista. Seuran nykyisen hallituksen jäsenet tulivat pelastamaan vuonna 2016 silloista toimintaa kun hallituksen pj. oli käyttänyt varoja epäilyttävällä tavalla ja hallitus päätyi eroamaan. Nykyiset hallituksen jäsenet ovat nyt olleet remmissä reilut kaksi vuotta ja vetävät vielä tämän kolmannen vuoden mutta sitten on aika joko tekijöiden vaihtua tai joudumme ”ajamaan ” toiminnan alas.

Tämä olisi monella tavalla ikävä ajatus ja siksi toivommekin teidän asukkaiden innostuvat mukaan pyörittämään jo vuodesta 1965 toiminutta yhdistystä. Alue kasvaa kovaa vauhtia ja muutoksia niin liikenteeseen kuin vaikkapa päiväkoti- ja kouluverkkoon tulee koko ajan joten alue tarvitsee edunvalvojaa

Mellunmäki-seuran varsinainen kevätkokous on 25.3 klo 18 Mellarissa. Asialistalla viime vuoden tilinpäätös asiat sekä toiminnan mahdollinen lopettaminen. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan lahjakortti johonkin alueen myymälöistä. TÄMÄ KOKOUS ON VAIN JÄSENILLE.

Seuraava ylimääräinen jäsenkokous on 15.4 klo 18 johon pyrimme saamaan paikalle myös A-kruunun edustajan kertomaan kohta valmistuvasta kiinteistöstä Korvatunturintie 9-12. Ja tähän toivomme että kaikki tulisivat sanomaan mielipiteensä alueen tulevaisuudesta ja kutsuvan kaveritkin mukaan.

JÄSENMAKSU

Seura perii jäsenmaksua 15e henkilöltä ja jos samassa osoitteessa asuu useampia yli 18 vuotiaita on maksu 25e. Maksun voit suorittaa yhdistyksen tilille FI5214693000264164 tai Mellariin sen aukioloaikoina ma 12-17 tai to 12-16. Toivomme suoritusta 30.6 mennessä.

Jäsenmaksulla hoidamme tiedotusta sekä ostamme erilaisia tarveaineita Mellariin. Kaupungin avustus kattaa vain vuokran ja palkan. Terkuin Mellunmäki-seuran hallitus. Jos asiaa laita mailia marjutk.59@gmail.com

Ps. Mellunmäen Lionsien talvirieha on Laakavuoren koululla 17.3.