Kuvia Metälästä

Muita aiheita

Perinteiset iltamat lauantaina 24.8 Metsälän kentällä

Metsälän perinteiset elokuun iltamat pidetään lauantaina 24.8 klo 18 alkaen Metsälän kentällä Krämertintiellä. Päivällä ratkaistaan Metsälän Petanquemestaruus samalla kentällä klo 14 alkaen.

Iltamien ohjelmassa:

  • lapsille frisbeegolfia ja kasvomaalausta
  • Metsälä-aiheinen tietokilpailu, paras tietäjä palkitaan
  • elävää musiikkia alkaen klo 19.30
  • tanssia
  • peinimuotoinen kahvila, voit myös varautua omin eväin

Iltamat päättyvät klo 22.30.

Tervetuloa, ota mukaan naapurisikin

Esitys Tuusulanväylästä Ristolan vuosikokouksessa

Seuran vuosikokouksessa oli esitys Tuusulanväylän kaupunkibulevardin suunnitelmista ja sen mahdollisista vaikutuksista Metsälän alueeseen. Esityksessä on myös yhteenveto asukaskyselystä, jonka Metsälä-Seura järjesti Napinvalajantien ja Asesepäntien varren asukkaille.

Voit tutustua esitykseen avaamalla sen linkistä Tuusulan kaupunkibulevari & Metsälä.

Tuusulanväylän bulevardisointihanke etenee

Kanpunkiympäristölautakunta hyväksyi 18.12.2018 kokouksessaan Tuusulanväylän kaupunkibulevardihankkeen suunnittelun periaatteet. Hanke tulee todennäköisesti vaikuttamaan merkittävästi myös Metsälän alueeseen ja sen lähiympäristöön. Suunnittelun periaatteisiin kannattaa tutustua, dokumentti löytyy täältä:

Tuusulan bulevardi, Bulevardikaupungin suunnitteluperiaatteet


Metsälä on 1910-luvulla alkunsa saanut luonnonläheinen asuinalue Keskuspuiston kupeessa. Metsälän eteläosaan on sijoittunut pienteollisuutta ja toimistoja. Alueella toimii mm. Metsälä-Seura, jonka tavoitteena on alueen asukkaiden viihtyvyyden, hyvinvoinnin ja turvallisuuden lisääminen. Lisää tietoa Metsälästä, Metsälä-Seurasta ja muista alueen toimijoista löydät näitä sivuilta. Metsälällä on myös omat Facebook-sivut.