Etusivu / Uutiset / Pakila-Seura on kanavasi alueelliseen vaikuttamiseen

Uutiset

Pakila-Seura on kanavasi alueelliseen vaikuttamiseen

14
Pakila-Seura ry on lähes 60 vuotta ollut merkittävä toimija alueen asioiden edistämisessä. Toimimme asuinympäristön palveluiden kehittämiseksi ja turvallisuuden ja viihtyisyyden edistämiseksi. Teemme yhteistyötä asukkaiden, viranomaisten ja paikallisten yhteisöjen ja yritysten kanssa.

Osallistumme aluetta koskevaan suunnitteluun ja vaikuttamme päätöksentekoon tekemällä aloitteita ja esityksiä ja antamalla lausuntoja, viestimme alueen asioista ja järjestämme tapahtumia ja asukastilaisuuksia. Haluamme vaalia yhteisöllisyyttä ja paikallista kulttuuria sekä lisätä alueen tunnettuutta. Toimialueemme kattaa Länsi- ja Itä-Pakilan lisäksi Paloheinän, Torpparinmäen ja Tuomarinkylän.

Kaupunginosayhdistyksen toiminta on sitä vaikuttavampaa, mitä laajemmin toiminnassa on mukana alueen asukkaita. Jos et ole vielä Pakila-Seuran jäsen, olet lämpimästi tervetullut liittymään jäseneksi! 

Pakila-Seuran jäsenyys tarjoaa kanavan vaikuttamiseen ja varmistaa tiedonsaannin alueen ajankohtaisista asioista. Jäsenyys oikeuttaa myös merkittäviin jäsenetuihin.

Jäsenmaksumme on vain 15 e/v. Jäseneksi liittyminen käy helposti  täyttämällä liittymislomake. Uudet jäsenyydet vahvistetaan hakemuksen jättöä seuraavassa Pakila-Seuran hallituksen kokouksessa.  

 Pakila Seura RGB