Etusivu / Uutiset / Pakila-Seura jalkautuu infotalkoisiin

Uutiset

Pakila-Seura jalkautuu infotalkoisiin

Pakila-Seuran hallitus jalkautuu lähiviikkoina Pakilaan ja Paloheinään jakamaan asukkaiden postilaatikkoihin infoa seurasta. Tavoitteena on kannustaa ihmisiä tulemaan mukaan seuran toimintaan. Pakila-Seura jakaa reilut 1 500 tietopakettia alueella. Kaupunginosavaikuttaminen on nousussa eri puolilla Helsinkiä ja myös Pakilan ja Paloheinän asukkaiden toivotaan lähtevän paikallistyöhön mukaan.

Kevatkokous 25042019

Pakila-Seura piti 25.4. kevätkokouksensa Pakin talolla. Kokouksessa oli parisenkymmentä osanottajaa, jotka saivat ihailla Pakin talon uuden lakkalattian komeutta.

Puheenjohtaja Raimo Rahkonen kertasi kokouksen avauspuheessaan seuran viime vuoden toiminnan kohokohtia: Pakilan kylätapahtuma kokosi viime vuonna reilut tuhat osanottajaa ja tapahtumassa julkistettiin Vuoden pakilalaisen valinta. Itä-Pakila päivä keräsi noin 700 kävijää. Lisäksi seura oli mukana järjestäjänä monissa asumiseen ja rakentamiseen liittyneissä tilaisuuksissa. Seura oli myös aktiivisti mukana vaikuttamassa alueen kaavoitukseen ja uudisrakentamiseen liittyneisiin hankkeisiin.

Kevätkokouksessa puhetta johti Jouko Jauhiainen. Kokouksessa vahvistettiin vuoden 2018 tilinpäätös ja myönnettiin hallitukselle vastuuvapaus.

Kokouksen päätteeksi kaupunginvaltuutettu ja Pakila-Seuran ex-puheenjohtaja Tapio Klemetti kertoi Pakilanpuiston koulu- ja päiväkotihankkeen viime vaiheista, uuden yleiskaavan vaikutuksesta alueen rakentamiseen ja asukkaiden vastustukseen törmänneestä Pakilantien liikerakennushankkeesta. Alustus herätti vilkkaan keskustelun.

Teksti ja kuva: Esko Lukkari