Etusivu / Uutiset / Onko kätköissäsi vanhoja valokuvia kotialueeltamme?

Uutiset

Onko kätköissäsi vanhoja valokuvia kotialueeltamme?

Vanhoja valokuviaYksi kotiseututoiminnan tehtävistä on alueen historian ja kulttuuriperinnön vaaliminen, näin myös kaupunginosayhdistyksissä. Pakila-Seura käynnistää yhteistyössä Paloheinän kirjaston kanssa vanhojen valokuvien keräyksen toimialueeltamme eli Pakilasta, Paloheinästä, Torpparinmäestä ja Tuomarinkylästä. 

Jos arkistoistasi löytyy kuvia alueen rakennuksista, tapahtumista tai ihmisistä ennen vuotta 1985, jaa niitä yhteiseksi iloksi ja hyödyksi!

Valokuvia kerätään syyskuuhun asti ja niistä järjestetään näyttely uudistetussa Paloheinän kirjastossa. Näyttelyn ajankohta selviää myöhemmin syksyllä ja siitä tiedotetaan Pakila-Seuran ja Paloheinän kirjastojen nettisivuilla ja Facebookissa.

Pakila-Seurassa keräyksen koordinaattorina toimii Mervi Mattila. Hän on tavattavissa Paloheinän kirjastossa ti 28.5. klo 16-19, ke 5.6. klo 12-15 ja ti 11.6. klo 16-19. Jos kuvat ovat sähköisessä muodossa, voit lähettää ne osoitteella paloheinan_kirjasto@hel.fi. Liitä mukaan yhteystietosi, mahdollisimman tarkat tiedot kuvan kohteesta ja lupa käyttää kuvia näyttelyssä. Kaikkiin asiaa koskeviin tiedusteluihin vastaa Mervi Mattila, puh. 045 236 5956.

Kiitos etukäteen arvokkaasta avustasi!