Pakin talo / Vuokraa Pakin talo

Vuokraa Pakin talo

Pakin taloa voí vuokrata erilaisiin juhla- ja kokoustilaisuuksiin. Taloon mahtuu istumaan ja syömään noin 60 henkeä, vähän järjestellen enemmänkin. Kesäaikaan voidaan käyttää hyväksi myös suojaisaa pihamaata. Talossa on kahvi- ja ruoka-astiasto 70 hengelle, myös viini- ja kuohuviinilasit.

pihapoyta

 

 juhlakattaus

Pienessä keittiössä voi keittää kahvia ja lämmittää valmiista ruokaa, mutta varsinaiseen ruuanlaittoon ei ole mahdollisuuksia. Talossa on jääkaappi, mikroaaltouuni ja tehokas tiskikone. Juhlien valmistelu ja loppusiivous voidaan tehdä vuokra-ajan ulkopuolella. Katso Pakin talon vuokrausehdot ja hinnat tästä.

Pakila-Seura ry varaa itselleen oikeuden vaatia sesonkikaudella erikseen sovittavan käsirahan varausmaksuna. Mikäli sovittua käsirahaa ei ole maksettu, varaus ei ole voimassa. Mikäli olet varannut tilan ja jätät varauksesi perumatta kohtuullisen ajan sisällä (noin kuukausi ennen varausta), laskutamme sovitun vuokrahinnan mukaan. Poikkeustapauksissa ja mikäli varaat tilan lyhyellä varoitusajalla, olemme valmiit neuvottelemaan peruutusmaksusta.

Pakin talon vuokraushinnasto.Tiedustelut ja varaukset: puh. 045-1244158 tai pakintalo.vahtimestari@gmail.com. Tiloja ei voi varata näiden sivujen palautelomakkeella.

Pakila-Seuran toimialueella sijaitsevat catering-yritykset ovat tehneet erikoistarjouksia Pakin talossa järjestettävien tilaisuuksien tarjoiluihin: 

- House of Sandwiches

- Juhlaset - laadukasta catering-palvelua Itä-Pakilassa jo vuodesta 1982