Tapahtumat / Tapahtumakalenteri / Menneet tapahtumat

lokakuu 2019

loka
20
Tapahtumat
Tapahtumajuliste korsuhartaus 20102019 final 
loka
15
Tapahtumat

JonnaTervomaa

Maunulatalon Tänä iltana -sarjassa esiintyvät ti 15.10. Jonna Tervomaa ja Jussi Jaakonaho. Konsertti alkaa klo 19, ovet aukeavat klo 18.30. Väliaika, kahvio avoinna klo 18-21.

Liput ennakkoon (ma 9.9. alkaen) 18 Eur+toim. maksu www.lippu.fi ja ovelta (pieni rajoitettu määrä) 20 eur.

Jonna Tervomaan uran salaisuuksia ovat hänen ehtymätön voimansa live-esiintyjänä ja tulkitsijana, hänen joukosta erottuva, oma äänensä sekä pelkäämätön tapansa kulkea omia polkujaan. Tervomaan laulut ovat yhdistäneet erilaisia ihmisiä jo vuosia. Hänen laulunsa ovat ihmisten ääntä. Artisti haastaa itsensä aina uudestaan ja vaatii myös bändiltään sekä omistautumista että heittäytymistä. Nyt tämä tuotteliaassa vaiheessa elävä artisti tuo Maunula-talon Metsäpurosaliin paikalle esityksen, jossa taiturillinen kokoonpano (Jussi Jaakonaho kitarat, Jonna Tervomaa laulut) loihtii Tervomaan musiikista kaikkein verevimpiä sävyjä, jättäen lauluille runsaasti elintilaa ja esitellen artististakin uusia puolia.

Jussi Jaakonaho, palkittu kitaristi-tuottaja monen suomalaisen huippuartistin taustalta (mm. Ismo Alanko, Chisu, Jonna Tervomaa, Tuure Kilpeläinen), julkaisi ensimmäisen instrumentaalisen sooloalbuminsa syyskuussa 2017. Se huomioitiin laajalti kotimaisessa mediassa kuin myös vaikutusvaltaisessa yhdysvaltalaisessa Vintage Guitar -lehdessä. Uusin aluevaltaus on työskentely säveltäjänä ja soittajana tulevan, uuden TV-sarjan kunnianhimoisen score-musiikin parissa.

loka
06
Tapahtumat

PakinkylnPunainenKaarti kansiLokakuun alussa julkistetaan Maija Hakasen paikallishistorian tutkimus Pakinkylän Punainen Kaarti. Kirjaan on koottu monista arkistoista uutta tietoa siitä, miten Pakinkylä – nykyinen Pakila – oli mukana vuoden 1918 dramaattisissa tapahtumissa. Laajaan 280 sivun kirjaan sisältyy matrikkeli 284 Pakinkylän punakaartilaisesta, joka kaatuivat taisteluissa tai teloitettiin, tuomittiin vankileireille tai joutuivat maanpakoon. Kirjassa on myös valokuvia vuodelta 1918.

Kirjan julkistamistilaisuus on sunnuntaina 6. lokakuuta kello 16 alkaen Pakilan työväentalolla (nuorisotalo), Lepolantie 19. FT Maija Hakanen esittelee uuden kirjansa Pakinkylän ja sen punakaartin vaiheista 1918. Historian professori Laura Kolbe puhuu Helsingistä 1918: pääkaupunki ja sisällissodan pitkä varjo. Elmeri Vehkala esittää työväenlauluja. Keskustelua ja kahvitarjoilu. Kaikki kiinnostuneet, tervetuloa!

Ennen julkistamistilaisuutta on mahdollisuus osallistua historiakävelyyn kirjan tekijän kanssa vuoden 1918 tapahtumapaikoilla Pakilassa. Kävelylle lähdetään klo 14.30 nykyisen Pakilan Lastenpaikan luota, Yhdyskunnantie 2.

Kirjaa on myynnissä tilaisuudessa erikoishintaan 15 eurolla. Kirjan on julkaissut Kustannusyhtiö TA-Tieto Oy yhteistyössä Pakilan demokraattisen kulttuurisäätiön kanssa. Kirja tulee lokakuussa myyntiin hyvin varustettuihin kirjakauppoihin ja sitä voi ostaa myös verkkokaupasta www.tiedonantaja.fi/kauppa.

syyskuu 2019

syys
23
Tapahtumat

Lämpimästi tervetuloa isovanhemmat ja lapsenlapset. Syyskuussa tavataan Haltialassa, seuraavat tapaamispaikat suunnitellaan yhdessä.

Isovanhempi lapsenlapsiryhm

syys
14
Tapahtumat

Paloheina soi 14.9.2019Lauluja veden alta ja ääreltä"

Karismaattinen duo; vahva ja herkkä laulaja-lauluntekijä Emma Salokoski ja haitaritaitelija Johanna Juhola esittävät läpileikkauksen Emman vuosien mittaan levyttämistä kappaleista.

Lämpimästi tervetuloa! 

Liput käsittelykuluineen 17,50 €

Linkki verkkokauppaan: https://www.ticketmaster.fi/event/262595

Liput myös ovelta tuntia ennen konsertin alkamista.

Liput ennakkoon: artjazzhelsinki@gmail.com, puh. 040 519 48 19, Sysimiehentie 39 A, 00670 Helsinki.

Tapahtuma Facebookissa:

https://www.facebook.com/events/1319703934844908/?active_tab=about

 

 

elokuu 2019

elo
24
Tapahtumat

Mehevää ja menevää. Tule sinäkin! Musaa, makkaraa, musaa, vegeversioita, musaa, kirppis, sambuuseja, musaa ja kaikki me Maunulan tyypit! Piha-alue on varattu omatoimiselle maksuttomalle kirppiskaupalle. Paikkoja ei voi varata etukäteen. Esiintyjinä Vanhanpiian Pojat, Kärtsy for Sale (Kärtsy duona), Tuittulan Ukuleleorkesteri, Aston Kalmari, Gramobone ja Punatähdet.

elo
17
Tapahtumat

ViljelypalstaElontien palstaviljelijöiden

ELONKORJUUMYYJÄISET

Lauantaina 17.8.2019 klo 12-17

Pakilassa Elontien länsipäässä (päättyy keskuspuistoon)

*** 

Tarjolla syksyn satoa, mehuja, hilloja, paljon erilaisia kaaleja, pinaattia, perunoita, valkosipulia ja muita sipuleita, kukkakimppuja, perennoja, tuoreita marjoja..

Kahvia, teetä, mehua, piirakkaa.

Lisäksi itsetehtyjä käsitöitä: sukkia, tuubihuiveja, kämmekkäitä, pipoja, kännykkäpusseja, pussukoita.

 

Kaiken kruunaa palsta-alueen ahkerien mehiläisten tuottama testivoittaja Elonhunaja!

elo
08
Tapahtumat

Maunula-talo kutsuu sinut mukaan suureen piknikkiin! Illallinen Suomen taivaan alla leviää 8.8. kaikkialle Suomeen. Ota mukaan oma viltti tai ruokapöytä ja kasaa oma illallinen Maunula-taloa ympäröivälle puistoalueelle. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

toukokuu 2019

huhtikuu 2019

huhti
25
Tapahtumat

Pakin talo jpg 

Pakila-Seuran kevätkokous pidetään idyllisellä Pakin talolla (Etupellontie 2) torstaina 25.4. klo 18. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, kuten tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2018.

Pakila-Seuran jäsenten lisäksi kaikki halukkaat seuran toiminnasta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan kokousta ja keskustelemaan alueemme asioista. Kahvitarjoilu alkaa 17.45.

Kokouksen jälkeen kaupunginvaltuutettu Tapio Klemetti pitää ajankohtaiskatsauksen Pakilanpuiston koulujen ja päiväkotien uudistamisen tilanteesta ja muista ajankohtaisista asioista.

maaliskuu 2019

maalis
14
Tapahtumat

Pakila-Seura järjestää yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa ilmanlaatuaiheisen asukasillan torstaina 14.3. Pakilan yläasteen koululla. Olet lämpimästi tervetullut tähän tilaisuuteen kuulemaan puunpolton vaikutuksista ja saamaan polttopuun ja tulisijojen käyttöön liittyviä vinkkejä. Kahvitarjoilu.

polta puuta puhtaammin 1

helmikuu 2019

helmi
20
Timeklo 15:30-18:30
Tapahtumat
Lapset

Paloheinan talvirieha 2019

Maksuton koko perheen talvirieha kutsuu mukaan nauttimaan monipuolisista talviaktiviteeteista Paloheinän ulkoilualueelle. Suuren suosion saavuttanut Talvirieha on järjestetty koululaisten talvilomaviikolla aina vuodesta 2009 alkaen. Tapahtumassa tarjolla muun muassa leikkimielisiä hiihtokilpailuja, lumikenkien kokeilua, lätkää, vapaata luistelua, luistelukouluja, luistelutemppurata, lumilautailua, laserammuntaa, lumenveistoa sekä mahdollisuus tutustua paloautoon, latukoneeseen, mönkijään ja traktoriin.

Tapahtuman tähtinä toimivat Ryhmä Haun Samppa ja Vainu! Tervetuloa mukaan viettämään talviloman vauhdikkainta päivää, seuraamaan Ryhmä Haun esitystä sekä ottamaan fanikuvia päivän päätähtien kanssa. Menossa mukana myös HIFK, Helsingin luistelijat, muodostelmaluistelujoukkue Marigold Ice Unityn jäseniä, Pakilan Veto, Suomen Latu, Helsingin jäähalli, Helsingin Latu, Ampumahiihtoliitto sekä Pakinkylän VPK.

joulukuu 2018

joulu
15
Tapahtumat

Kauneimpia romansseja 15.12.2018

Kauneimpia venäläisiä romansseja

ja Sergei Sokolovin & Alexey Lantsovin lauluja

la 15.12.2018 klo 18:00

Hoitokoti Päiväkumpu (entinen Paloheinän kirkko)

Juhlasali Sointula

Repovuorentie 12

Konsertissa kuullaan kauneimpia venäläisiä romansseja ja S.Sokolovin & A.Lantsovin lauluja. Konsertin yhteydessä julkaistaan uusi venäjänkielinen CD-levy "Posleslovie" (suom. Jälkilause–postskriptumi),


Evgenia Podymalkina – mezzosopraano
Leonard Khirug – laulu
Sergei Sokolov – piano
Artemi Gvazava – viulu
Alexey Lantsov – runoja

Liput: 15/10 €, helposti Ticketmasterin verkkokaupasta:  https://www.ticketmaster.fi/event/243319
Lippuja myös ovelta 60 min. ennen konsertin alkamista,

puh. 040 519 48 19, artjazzhelsinki@gmail.com

Musiikkivideot:

”Posleslovie”https://www.youtube.com/watch?v=4iCAYtzTz0k

”Pietarilainen valssi” https://www.youtube.com/watch?v=K6x6ddaSDDo

marraskuu 2018

marras
25
Tapahtumat

VoxSonora

Pakilan oma kirkkokuoro Vox Sonora juhlii 40-vuotista taivaltaan konsertin merkeissä Hyvän Paimenen kirkossa, Palosuontie 1, sunnuntaina 25.11.2018 klo 16.

Juhlakonsertin ohjelmistossa mm. Mozart, Vivaldi, Händel, Bach, Sibelius ja muuta kotimaista tuotantoa. Vapaa pääsy (ohjelma €10)

Konsertin jälkeen kahvitarjoilu.

marras
17
Tapahtumat

Lauantaina 17.11. Klo 10-14, Pakilantie 38, 00630 Helsinki, Pakila

Paikalla käsityökeskuksen omia yrittäjiä: huonekalujen verhoilijoita, ompelijoita, rottinkitöiden ja harjojen tekijöitä, käsityön ammattilaisia. Tule tapaamaan ja keskustelemaan heidän kanssaan!

Myynnissä käsitöitä, rottinkituotteita, koreja, harjoja, nahkarukkasia, puutöitä, leivonnaisia ja hilloja.

Kahviossa voi nauttia edullisesti tuoreita kotitekoisia leivonnaisia kahvin tai teen kera.

 

TERVETULOA!

lokakuu 2018

loka
14
Tapahtumat

Syystanssit 14 10 2018

loka
07
Tapahtumat

Kekrikutsu 2018

syyskuu 2018

syys
02
Tapahtumat
Lapset

Kyltapahtuma 2018 Juliste 2 1

kesäkuu 2018

kesä
02
Tapahtumat

Leirimainos_Pakila2018.jpgKansallinen Lastenliitto – Helsingin piirijärjestö järjestää Pakilan nuorisotalolla kesän hauskimman päiväleirin!

toukokuu 2018

touko
23
Tapahtumat

Paloheinä_kuva.jpgAdoptoi monumentti -toiminta on käynnistynyt Helsingissä, missä toimintaa koordinoi Helsingin kaupunginmuseo. Adoptoi monumentti -toiminta on vapaaehtoistoiminnan muoto, jossa kaupunkilaisille tarjotaan mahdollisuutta adoptoida muinaisjäännöskohde ja kohdetta hoitamalla osallistua oman kulttuuriympäristön vaalimiseen.

Keskuspuiston siimeksessä Paloheinän asuinalueen laidalla lymyää muinaismuistolailla suojeltu ensimmäisen maailmansodan aikainen linnoitekohde, joka kaipaisi hieman siistimistä ja hoitoa. Tule mukaan kohteen hoitotalkoisiin. Pääset samalla tutustumaan kohteen historiaan kaupunginmuseon arkeologin Heini Hämäläisen johdolla! Talkoisiin osallistuminen ei vaadi erityisosaamista, vaan innostus, reipas mieli ja työhanskat riittävät! Tarkempia tietoja kohteesta täällä

Mukaan voi tulla, miten omaan aikatauluun sopii. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Tavoitat meidät numerosta 040- 334 5521.

Tapaamisiin talkoissa!

Kiinnostuitko hankkeesta? Lue lisää Adoptoi monumentti –toiminnasta: http://www.helsinginkaupunginmuseo.fi/adoptoi-monumentti/

http://adoptoimonumentti.fi/

touko
22
Tapahtumat
Lapset

ItaPakilaPaiva.jpgTi 22.5. klo 17-20 Itä-Pakila-päivä Etupellon leikkipuistossa. 

touko
13
Tapahtumat

Äitienpäivänä 13.5.2018 klo 11-14 järjestetään perinteinen äitienpäivätempaus Pakilan yläasteen koululla.

Tätä tapahtumaa on järjestetty jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Ohjelmaa on sekä äideille että lapsille ja koko perheille. Äideille jaetaan ruusuja ja lapsille ilmapalloja. Tarjolla on hernekeittoa ja lettuja ja kahvia ja pullaa. Ohjelmassa on mm lastenlauluja. Esittäytymässä on VPK:n nuoriso-osasto sekä alueen partiolippukunnat. Luvassa on myös hevos- ja koiravaljakkoajelua. Tarjolla on ongintaa ja lasten pelejä. Arpajaisista voi voittaa mukavia palkintoja. Puolenpäivän aikaan jaetaan Pakinkylän Lions Clubin alueen toimijoille myöntämät avustukset.

huhtikuu 2018

huhti
20
Tapahtumat

Art Jazz & Inna In Style -kulttuuriklubin kevätohjelma on julkaistettu. Neljän konsertin sarjassa kuullaan erilaisia musiikin tyylejä. Konserteissa mukana ovat huippusoittajiaa. Lämpimästi tervetuloa!Juliste. Art jazz kevat 2018.jpg

huhti
17
Tapahtumat

Srk vaalit

Pakilan seurakunnan alue muodostuu Länsi-Pakilan, Itä-Pakilan, Torpparinmäen ja Paloheinän kaupunginosista. Alueella on monet kasvot ja paljon ihmisiä, jotka haluavat rakentaa yhteisöämme. Seurakuntavaalit toteutetaan jälleen ensi syksynä. Ehdokasasettelun aika on juuri nyt. Tervetuloa mukaan näihin kuvioihin! Se on yksi tapa luoda siltoja.

Vaalikoordinaattorina Pakilan seurakunnassa toimii Tiia Valve-Tuovinen. Häneen saa yhteyden puhelinnumerosta 050 4016173 tai sähköpostitse tiia.valve-tuovinen@evl.fi. Myös kirkkoherra Leo Norja vastaa mielelläni kysymyksiin.

Infoa ja ideoita seurakuntavaaleista 2018 – tilaisuus järjestetään

tiistaina 17.4. klo 19 Hyvän Paimenen kirkon Paimensalissa.

Tervetuloa kuulemaan tietoa marraskuussa 2018 pidettävistä seurakuntavaaleista, ehdokkaaksi ryhtymisestä sekä ideoimaan vaaleihin liittyviä asioita.

Seurakuntavaalien ehdokasasettelu päättyy 17.9.2018

maaliskuu 2018

maalis
18
Tapahtumat

Marian Päivän myyjäiset 18.3.18.jpgPakilan Martat ry:n Marian Päivän Myyjäiset 18.3.18 Hyvän Paimenen kirkolla, Palosuontie 1, messun jälkeen noin klo 12.15

maalis
01
Tapahtumat

 

Heidi Kongas

Kirjailija Heidi Köngäs kertoo ja keskustelee teoksistaan Paloheinän kirjastossa torstaina 1.3. klo 18 alkaen. Köngäs on helsinkiläinen kirjailija, ohjaaja ja tuottaja, jota on kiitetty erityisesti suomalaisen sielunelämän oivaltavasta kuvauksesta. Uusimmassa romaanissaan Sandra Heidi Köngäs kuvaa vuoden 1918 tapahtumia torpparinvaimon sekä hänen nykyajassa elävän tyttärentyttärensä silmin.

helmikuu 2018

helmi
04
Tapahtumat

Paavy kirppisilmo 2018.jpgTervetuloa tekemään edullisia löytäjä kirpputorilta! Tapahtumassa myös mm. arpajaiset, kahvio, grillimakkaraa. Mukana esittelemässä toimintaansa vpk sekä alueen lapsi- ja nuorisotyön järjestöjä.

helmi
03
Tapahtumat

hesy.jpgHESYn Eläinsuojelukeskuksessa pidetään valtakunnallisena löytöeläinpäivänä 3.3. klo 12–15 Avoimien ovien päivä -tapahtuma. Tilaisuudessa esitellään yhdistyksen toimintaa useilla eri infopisteillä, joissa asiantuntijat kertovat eläinten hoidosta, eläinsuojelutyöstä, eksoottisten lemmikkieläinten erityistarpeista ja vapaaehtoistehtävistä. Eläintilat ovat avoinna yleisölle, ja asiakkaille järjestetään opastettuja esittelykierroksia eläinten vastaanottotiloihin. Paikalla on HESYn kautta kodin saaneita koiria ja hurmaavia hämähäkkejä sekä tietysti mainioita mirrejä. Kahviosta vierailijat voivat ostaa herkullisia leivonnaisia kahvin, teen tai mehun kera.

Valtakunnallista löytöeläinpäivää vietetään joka vuosi maaliskuun ensimmäisenä lauantaina. Osoite: Yhdyskunnantie 11, 00680 Helsinki.

tammikuu 2018

tammi
11
Tapahtumat

Kansa tunsi muinoin kasvien parantavan vaikutuksen. Tämä yrttien potentiaali ei ole kadonnut mihinkään. Suuri osa käyttämistämme lääkkeistä on alun perin kasveista peräisin ja yrttejä käytetään myös ravintona.

Tule kuuntelemaan kiinnostavaa luentoa villiyrteistä ja niiden keruusta. Ympäristöbiologi, opettaja (FM) Tuomas Lillebergin johdolla saat tietoa lähiympäristösi piilevästä ruoka- ja lääkevarastosta

Vapaa pääsy. Tervetuloa!

joulukuu 2017

joulu
03
Tapahtumat

Partiomajan-Joulumyyjaisbanneri_2017.jpgPartiomajan perinteiset, jo vuodesta 1958 jatkuneet Joulumyyjäiset 3.12. klo 11–14 Pakilan partiomajalla, Palosuontie 4.

Tapahtumat

Tulkoon_joulu_2017.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Perjantaina 1.12. klo 17–20. Joulun startti Paloheinän aukiolla (Paloheinäntie 22). Sytytämme jouluvalot, laulamme ja leikimme. Myynnissä herkkuja ja jouluisia tuotteita.

Lauantaina 2.12. klo 10–15. Myyjäiset. Nautimme valoista ja tunnelmasta, Tuulan keittiön riisipuurosta ja muista herkuista. Myyjäisten ohella myös musiikkia, laulua, leikkiä, askartelua ja jouluhahmoja.

Kaksipäiväistä tapahtumaa ovat järjestämässä muun muassa Pakilan seurakunta, Risteyspaikka, Paloheinän kirjasto, Helter Hyvinvointipalvelut, parturikampaamo Inna in Style ja Art Jazz Helsinki.

Tapahtuman yhdyshenkilö Tanja Berg, Pakilan seurakunta

puh. 09 2340 5554, tanja.berg@evl.fi

Tervetuloa mukaan toteuttamaan! Tämänhetkisen tiedon mukaan tapahtumassa ja myyjäisissä ovat mukana myös seuraavat yhteistyökumppanit:

Kaskipartio ja Kaskipartion tukiyhdistys

KuusiSaarinen

LC Aurora

Pakilan Kukkatalo

Pakinkylän Ladyt

Peittopiiri

Pohjois-Helsingin kuvataidekoulu

Pakilan Voimistelijat / Pro Dance

Satumatti

TellMaSatu Oy

Tormaystävät

Vox Sonora -kuoro

Yhteysvastuu-Yhteysvastuu-keräys

 

marraskuu 2017

marras
25
Tapahtumat

Pakilan Marttojen myyjäiset on lauantaina 25.11.2017 klo 10.00 - 14.00 VPK:n talolla Pakilantie 64, 00660 Helsinki. Samaan aikaan on VPK:n tapahtuma Päivä Paloasemalla.

marras
21
Tapahtumat

Tervetuloa Pakila, Paloheinän ja Tuomarinkylän aluefoorumiin 21.11.2017.

 

Kutsu aluefoorumiin 21112017

lokakuu 2017

loka
08
Tapahtumat

20171002_174044.jpgAloitamme 600-vuotisjuhlamessun historiallisella messulla Hyvän Paimenen kirkossa.

loka
07
Tapahtumat

Kekrijuhla 07102017 

Tapahtumat

Pakilan 600-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Maunulan ja Paloheinän kirjastoissa kerrotaan ja keskustellaan historiallisista romaaneista.

syyskuu 2017

syys
16
Tapahtumat

tyovaentalo

Tervetuloa Pakilan työväentalon 100-vuotisjuhlaan!

syys
14
Tapahtumat

Pakilan 600-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Maunulan ja Paloheinän kirjastoissa kerrotaan ja keskustellaan historiallisista romaaneista:

elokuu 2017

elo
26
Tapahtumat

metsapolku

Pakila-seura järjestää terveysmetsäkävelyn Suomen luonnon päivänä la 26.8.2017 klo 10 - 11.30 Keskuspuiston Pakilanmetsässä. Kävelyn aikana paneudutaan siihen, miten metsä vaikuttaa ihmiseen ja edistää terveyttä. Kävely kannustaa oman luontosuhteen syventämiseen ja oman terveysmetsän löytämiseen.

kesäkuu 2017

Tapahtumat

unohtumattomia_ela_myksia_kesa_leirella_5.jpgKansallinen Lastenliitto - Helsingin piirijärjestö ry järjestää kesällä 2017 päiväleiritoimintaa Pakilan nuorisotalolla kesäloman kahtena ensimmäisenä viikkona (viikot 23 ja 24).

toukokuu 2017

touko
14
Tapahtumat
Lapset

Äitienpäiväjuhla LIONS_FACEBOOK_1200x900px.jpgPerinteinen koko perheen äitienpäivätempaus on pakilan yläasteen koulun pihalla 14.5.2017 klo 11-14. Tervetuloa

touko
13
Tapahtumat
Maksullinen

Koko-, puoli- ja varttimaraton (n. 10,5 km). M ja N, ei ikäryhmiä. Muista matkoista voi sopia ennalta (esim. 3, 5, 6, 7 kierrosta).

touko
01
Tapahtumat

Vappumarssi 2017

huhtikuu 2017

huhti
25
Tapahtumat

Paloheinan_ala_asteen_kevatrieha_24042017.jpg

huhti
22
Tapahtumat

Tervetuloa tutustumaan montessoripedagogiikkaan ja leikkikoulun tiloihin!

maaliskuu 2017

maalis
23
Tapahtumat

Tervetuloa kuulemaan ja kysymään lämpöpumpuista torstaina 23.3.2017. Tilaisuus pidetään Pakilan yläasteen koulun auditoriossa, Pakilantie 67 (käynti koulun sisäpihalta).

helmikuu 2017

Tapahtumat

Maunula_talo_avajaisviikko.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avajaisviikon ohjelmistossa on lähes 50 erilaista tapahtumaa ja ohjelmanumeroa. Esiintyjinä on yhteensä lähes parisataa henkilöä – niin nykyisiä kuin entisiä Maunulan asukkaita sekä alueen toimijoita. Pääpainona ohjelmistossa on paikallisuus. Ohjelman tuotannossa on ollut mukana talon työntekijöitä, neuvottelukunnan asukasjäseniä sekä Maunula-seura.

tammikuu 2017

Tapahtumat

Maunula_talo_avajaisviikko.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avajaisviikon ohjelmistossa on lähes 50 erilaista tapahtumaa ja ohjelmanumeroa. Esiintyjinä on yhteensä lähes parisataa henkilöä – niin nykyisiä kuin entisiä Maunulan asukkaita sekä alueen toimijoita. Pääpainona ohjelmistossa on paikallisuus. Ohjelman tuotannossa on ollut mukana talon työntekijöitä, neuvottelukunnan asukasjäseniä sekä Maunula-seura.

marraskuu 2016

marras
27
Tapahtumat

Joulumyyjaiset_Lumiukko_560x400_27-11-2016.jpgPartiomajan perinteiset, jo vuodesta 1958 jatkuneet Joulumyyjäiset 27.11. klo 11–14 Pakilan partiomajalla, Palosuontie 4.

marras
26
Tapahtumat

Pakinkylän VPK-talolla, Pakilantie 64 pidetään lauantaina 26.11.2016  klo 10-14 Pakilan Marttojen myyjäiset. Samalla vietetään Pakinkylän VPK:n päivää.

Tapahtumat

JouluPaloheinanAukolla

Tulkoon joulu. Joulustartti Paloheinässä perjantaina 25.11. klo 17–19.
"Tulkoon rakkaus, ihmisrintaan silloin joulu luonamme on" Sytytämme jouluvalot, laulamme ja leikimme. Nautimme makkaroista, glögistä ja pipareista. Kampaamo Jazzissa kulttuuriohjelmaa ja Tuomaan kojuissa jouluyllätyksiä. Vox Sonora -kuoro laulaa joululauluja.

Joulustartti jatkuu lauantaina 26.11. klo 11-15 myyjäisillä. Nautimme valoista ja tunnelmasta, Kapteenin keittiön riisipuurosta, makkaroista ja partiolaisten letuista. Myyjäisten ohella laulua, leikkiä ja jouluhahmoja sekä askartelua ja lukuhetki kirjastossa. Myyjäisissä mukana Kaskipartio, HPS, Pakinkylän Ladyt, Aurora, Yhteisvastuu, Kylväjä, Peittopiiri, Vox Sonora -kuoro sekä moni muu paikallinen taho. Kaksipäiväisen tapahtuman järjestävät muun muassa Pakilan seurakunta, Paloheinän kirjasto, Helter, Risteyspaikka, kampaamo Jazz, HPS ja Kaskipartio.

lokakuu 2016

loka
22
Tapahtumat

Kasityokeskus

Tervetuloa Käsityökeskuksen syysmarkkinoille lauantaina 22.10.  Klo 11-14, Pakilantie 38,  00630 Helsinki.

Paikalla  käsityökeskuksen omia yrittäjiä: huonekalujen verhoilijoita, ompelijoita, rottinkitöiden ja harjojen tekijöitä, käsityön ammattilaisia.

Tule tapaamaan ja keskustelemaan heidän kanssaan!

Myynnissä käsitöitä, rottinkituotteita, koreja, harjoja, nahkarukkasia, puutöitä, leivonnaisia ja hilloja.

Kahviossa voi nauttia edullisesti tuoreita kotitekoisia leivonnaisia kahvin tai teen kera.

 

loka
03
Tapahtumat

Paloheinän kirjasto juhlii 30-vuotispäiväänsä maanantaina 3.10.2016. Meillä on koko päivän ohjelmaa lapsille ja aikuisille.

syyskuu 2016

syys
24
Tapahtumat
Lapset

Tervetuloa tutustumaan montessoripedagogiikkaan ja leikkikoulun tiloihin. Kahvio sekä lapsille askartelua ja pomppulinna.

Tapahtumat
Maksullinen

Tämänvuotisessa Paloheinä soi -tapahtumassa on tarjolla monipuolista ohjelmaa torstaista sunnuntaihin 22. -25.9.2016.  Tapahtuman pääesiintyjiä ovat Maarit ja Sami Hurmerinta. Katso koko ohjelma tästä.

elokuu 2016

elo
21
Tapahtumat

Katukirppis 2016

Pakilan Omakotiyhdistyksen perinteinen katukirppis järjestetään sunnuntaina 21.8.2016 klo 12-15 Kyläkunnantiellä. Tervetuloa tutustumaan alueen ihmisiin ja tekemään löytöjä. Myyntipiste 5 e.

elo
20
Tapahtumat

TorppisPicnic 2016

Torpparinmäen Kylätapahtuma, Torppis Picnic Party, järjestetään toista kertaa, lauantaina 20.8.2016, klo 12:00 – 18:00. Tapahtumapaikka on Pikku Käräjäpuisto ((Herastuomarintien ja Lainlukijantien kulmassa). Tämä on pikniktapahtuma, joten omat eväät mukaan. Tämä on ulkoilmatapahtuma, sateen sattuessa säävaraus! Tapahtuma toteutetaan talkoohengessä ja omin voimin. Suuri osa esiintyjistä on nykyisiä tai entisiä Torpparinmäen asukkaita, tai ainakin on sidoksissa Torpparinmäen yhteisöön.

toukokuu 2016

touko
31
Tapahtumat
Lapset
ItaPakilaPaiva 

Etupellontie 8, Itä-Pakila

Pomppulinna, trampoliini, sumopuvut, arpajaiset, frisbeegolfia, VPK, hevosajelua, koiravaljakot, piirustuskilpailu, taikuri…Ilmapalloja, kasvomaalausta, makkaraa, kahvio, vohveleita, popcornia...

Kentällä pelaavat HPS:n ja Gnistanin pikkutytöt klo 17:30 ja 18:30.

Musiikista vastaavat SRK:n muskari, Pakilan Pelimannit ja nuorten bändi Lame Fuel B.

Kirpputori (oma pöytä/viltti mukaan. Paikkojen jako klo 16 jälk.).

ALUSTAVA AIKATAULU

17:15 Lastenlauluhetki

17:45 Lame Fuel B.-bändi

18:10 TAIKURI SAMI

18:40 Pelimannit

Tapahtuman pääjärjestäjät ovat Pakilan nuta ja Pakila- Seura. Mukana myös Ogelin nuorisotalo, Pakilan SRK, Oulunkylän VPK, Torpparinmäen K-Supermarket, HNMKY, Gnistan ja HPS, Leikkipuisto Etupelto, Perussuomalainen Helsinki ry, Vuorenhaltiat, Lähipoliisit, HOK-Elanto...

TERVETULOA!

touko
22
Tapahtumat

Lisätietoja myöhemmin.Kevttanssit A4 22052016 1

huhtikuu 2016

huhti
24
Tapahtumat

Keskuspuistokarnevaali 24.4. on helsinkiläisten iloinen piknikhenkinen mielenosoitus Keskuspuiston puolesta. Puiston maastoon vedetään 10 km huomionauhaa osoittamaan, mitkä alueet ovat yleiskaavassa uhattuna. Karnevaaleilla on myös tapahtumia koko perheelle kautta Keskuspuiston. Jo 8000 ihmistä on allekirjoittanut adressin Keskuspuiston puolesta.

Rakennussuunnitelmat Keskuspuistoon ovat aktivoineet helsinkiläiset puolustamaan tärkeää virkistysaluetta: Adressi asian puolesta kerää nimiä kiihtyvällä tahdilla, yhteensä koossa on jo yli 8000 allekirjoitusta. Asian taakse muodostunut Keskuspuistoryhmä järjestää sunnuntaina 24.4. Keskuspuistokarnevaalit, johon on ilmoittautunut mukaan kymmeniä erilaisia yhdistyksiä.

Koko perheelle sopivia tapahtumia on jokaiseen makuun yhteensä 14 eri pisteessä pitkin Keskuspuistoa, muutamina esimerkkinä nämä:

•Linnunpönttöjä rakennellaan Haltialan tilalla yhdessä Helsingin Seudun Lintutieteellisen Yhdistyksen TRINGAn kanssa.

•Pirkkolanmetsässä lauletaan yhdessä metsälauluja, nautitaan Mazhar Albekoglun nukketeatterista ja järjestetään luontoelämyksiä lapsille.

•4 km mittaisella geokätköily-pyöräretkellä voi hakea geokätköjä rakennusuhan alla olevilta alueilta,  lähtö klo 12 eläinten hautausmaan viereiseltä parkkipaikalta.

•Luonto-Liitto järjestää liito-oravaretken sekä kevätseurantaretken, lähtö Maunulan Majalta.

•Kiertävän Luontokoulu Naakan elämysseikkailurastit Maunulanmetsässä.

•Kivihaan viljelypalsta-alueella sekä Koivikkotien rivitalojen luona on grilli kuumana, tervetuloa grillaamaan!

•Helsingin luonnonsuojeluyhdistys järjestää keväiset siivoustalkoot Laakson alueella.

•Helsinki Trail Run ja Runner's High järjestävät polkulenkin Keskuspuiston maastossa, lähtö Paloheinän ulkoilumajalta klo 11. Lenkki on kaikille ilmainen ja avoin ja kesto noin 1,5 tuntia. Tarjolla 2-3 eri vauhtiryhmää.

Tarkempi ohjelma löytyy Facebookin tapahtumasivulta https://www.facebook.com/events/459208694284434/ sekä kartalta https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zMlmnOSBfXgw.k92to8x5EhUA.

Keskuspuiston maastoon vedetään yhteistyössä suunnistajien kanssa yhteensä kymmenen kilometriä huomionauhaa, jotka näyttävät konkreettisesti, mitkä alueet ja reitit on suunnitelmissa kaavoitettu uudisrakentamisen alle.

Karnevaali on myös osa Euroopan Kulttuuriympäristöpäivien ohjelmistoa. Keskuspuistoryhmässä ja Keskuspuistokarnevaalissa ovat mukana muun muassa Pohjois-Haaga-seura, Pro Haaga - Pro Haga -yhdistys, Maunula-seura, Pakila-seura, Pirkkolan omakotiyhdistys, Metsälä-seura, Paloheinän-Torpparimäen kaupunginosayhdistys, Ruskeasuo-seura, Meilahti-seura, Meilahden seurakunta, Suomen Latu, Kansallinen kaupunkipuisto Helsinkiin -liike, Luonto-Liiton metsäryhmä, Helsingin luonnonsuojeluyhdistys, Helsingin Seudun Lintutieteellinen yhdistys TRINGA ry, Kivihaan viljelijät, Pirttipolun rivitalojen asukastoimikunta PiLiPaM ja Helsingin Keskuspuiston puolesta ry.

Keskuspuistoa ei saa supistaa –adressi: http://www.adressit.com/keskuspuistoa_ei_saa_supistaa. Adressinluovutus 3.5.2016 klo 15.30 Annantalon auditoriossa, Annankatu 30. Tilaisuus on kaikille avoin.

huhti
23
Tapahtumat

koirapaivaKirjastoon saapuu koiria, sekä koira-asiantuntijoita. Tule koko perheen voimin lukemaan koiralle, tutustumaan tullikoiran työhön, sekä kuulemaan eläinlääkärin vinkkejä kuinka varustautua lomakauteen lemmikin kanssa. Perheen pienimmät voivat ottaa oman pehmoeläinkoiran mukaan tapahtumaan.

 11-12:00 Haliberni –lukukoirat

 13-14:00 Jari Kuusisto ja tullikoira Terttu

 14-15:00 Eläinlääkäri Ylva Ålander-Damsten

Paloheinän kirjasto
23.4.2016 klo 11:00 - 15:00
Halibernit Ry, Tulli, Evidensia ja Paloheinän kirjasto
huhti
23
Tapahtumat

Tervetuloa tutustumaan Montessori-pedagogiikkaan sekä leikkikoulun tiloihin. Ohjelmassa mm. wappupalloja, arpajaiset, askartelua, pomppulinna, kahvio, grillimakkaraa, lastenvaatekirpputori, Pomp de Lux -lastenvaatemyynti. Tervetuloa =)

huhti
12
Tapahtumat

Alueen suunnittelija on keskustelemassa suunnittelun tavoitteista ja vastavalmistuneesta kaavaluonnoksesta Paloheinän kirjastossa 12. huhtikuuta kello 16.30–19.30.

Kaavaluonnos on esillä Paloheinän kirjastossa ja kaupungin verkkosivuilla osoitteessa www.hel.fi/suunnitelmat 27. huhtikuuta asti.

maaliskuu 2016

maalis
19
Timeklo 11-14
Tapahtumat
Oulunkylän seurakunnan KUTOMAKERHON kevätmyyjäiset

helmikuu 2016

helmi
18
Tapahtumat
Oletko joskus suunnitellut tekeväsi pidemmän pyöräreissun? Pyörämatkailu onkin oiva tapa kokea maailmaa. Paloheinän kirjastossa torstaina 18.2. pyörämatkailun asiantuntijat antavat hyviä vinkkeja ja kertovat kokemuksistaan matkaa suunnitteleville.
helmi
14
Tapahtumat

pepe23547.jpgAlueen lionsklubit järjestävät perinteisen Ystävänpäivän konsertin Pakilan Hyvän Paimenen kirkossa 14.2.16 klo 16.00. Esiintymässä ovat Pepe Willberg ja Tapiola Big Band.


Hyvässä vedossa oleva Pepe ontehnyt uuden aluevaltauksen big band- musiikin parissa -hänen vanhat hittinsä ovat saaneet uudet ja svengaavat sovitukset. Pepe laajentaa edelleen repertuuriaan laulamalla Nat King Colen hienoja kappaleita. Pepen taitava laulutyyli ja taipuisa ääni sopivat erinomaisesti perinteisten jazzkappaleitten ja balladien laulamiseen.

Tapiola big Band on 20 hengen eturivin soittajista muodostuva ammattitaitoinen orkesteri, joka svengaa tarvittaessa ja joka maalailee kauniita äänimaisemia kappaleen niin vaatiessa. Orkesteri tuo oman itsenäisen osuutensa konserttiin.

Ystävnpäivän konsertteja on järjestetty Pakilan kirkossa jo yli kymmenen vuoden ajan säännöllisesti.

tammikuu 2016

tammi
28
Tapahtumat

paloheinärouva.jpgJärjestämme avoimet ovet entisen Paloheinän kirkon tiloihin sekä uudisosaan rakennetussa hoitokodissa, jossa on myös palveluasuntoja ja keväällä alkavaa päivätoimintaa. Yksikkö aukeaa 1.2.2016. Entinen kirkkosali on muunnettu monitoimitilaksi, jota vuokrataan alueen asukkaille, seuroille, yhdistyksille ja järjestöille iltaisin ja viikonloppuisin.

tammi
27
Tapahtumat
Kirjailija Elina Hirvonen vierailee Paloheinän kirjastossa keskiviikkona 27.1. klo 18:00-19:30. Hän kertoo ja keskustelee teoksistaan erityisesti viimeisimmästä romaanistaan "Kun aika loppuu". Hirvosta haastattelee kirjailija Jani Saxell.

joulukuu 2015

joulu
13
Tapahtumat

Haltialan joulu

Joulupukki kiertää tilalla, jouluevankeliumi tasa tunnein lampolassa (sisään kahta eri kautta, lampolasta sekä lampolan sivulta pari ovista), joulupuuroa lampolan vintillä, joulumyyjäiset lampolan heinäladossa sekä lampolan vintillä, makkaranpaistoa rakovalkealla. Kahvila ja kioski auki. Joulun taikaa -muskarihetket lampolan vintillä alkaen klo 11:15.

Time11.2.-23.12.
Tapahtumat
419_1970.JPGPakinkylän lionsklubi myy jälleen tänä jouluna kuusia kolmessa paikassa 19 -23.12.2015.

marraskuu 2015

marras
29
Tapahtumat

Joulumyyjaiset_Lumiukko_vaaka_txt_560x400.jpgPartiomajan perinteiset, jo vuodesta 1958 jatkuneet Joulumyyjäiset 29.11. klo 11–14 Pakilan partiomajalla, Palosuontie 4.

marras
28
Tapahtumat

 

Pakilan Martat ry pitää joulumyyjäiset la 28.11.2015 klo 11.00-13.00 Pakilan VPK:n talolla Pakilantie 64, 00660 Helsinki.

Myytävänä mm. leivonnaisia, piirakoita, laatikoita, sukkia, lapasia

Pika-arpajaiset

Lasten lelukirppis

Puffassa KEITTOLOUNAS 6 e (2 lounasta 10e), kahvia, glögiä, jouluttorttuja.

 

 

TERVETULOA!

 

 

marras
28
Tapahtumat

IMG_7542.JPGVanhempi, kulutatko arki-iltasi kuljettamalla lastasi harrastuksiin henkilöautolla? Oletteko harkinneet kimppakyytejä, julkisia liikennevälineitä tai pyöräilyä? Haluaisitko kuulla, miten muut perheet selviävät lasten harrastuksiin liittyvästä arkirumbasta?

marras
26
Tapahtumat

Pakin talo

Tervetuloa Pakila-seuran syyskokoukseen

marras
25
Tapahtumat
kutomakerhon myyjäiset.jpgMyynnissä joulun herkkuja: loorat, limput, kakut ja pikkuleivät
marras
14
Tapahtumat
Paloheinä-Torpparinmäki kaupunginosayhdistyksen syyskokous
Tapahtumat

JOULUN AVAUS.JPGINTERFLORAN KUKKATERVEHDYSTEN ESITTELY, PIENTÄ HERKKUTARJOILUA

Tapahtumat

Käsityökeskuksen yrittäjien JOULUPUOTI 16.11.-18.12.2015

Tapahtumat

La-su 21.11. - 22.11. 2015 klo 11.00 - 14.00

Time11.2.-23.12.
Tapahtumat
419_1970.JPGPakinkylän lionsklubi myy jälleen tänä jouluna kuusia kolmessa paikassa 19 -23.12.2015.

lokakuu 2015

loka
31
Tapahtumat

Pakilan seurakunnan kuoro Vox Sonora ja Oulunkylän seurakunan kamarikuoro Chorus Sine Nomine esittävät yhdessä Ari Häyrisen johdolla W.A. Mozartin Requiemin Hyvän Paimenen kirkossa pyhäinpäivänä.

Solisteina ovat sopraano Iida Antola, altto Katja Mäkiö, tenori Jussi Hirvonen ja basso Jyrki Korhonen

Vapaa pääsy.  Konsertin käsiohjelmaa myydään ovilla 15 € hintaan.

Requiem 31102015

loka
31
Tapahtumat
Lapset
Halloween 2015.jpgVietämme Halloweenia Pakilan Kukkatalossamme lauantaina 31.10.2015. Koko perheen tapahtuma Halloween -tunnelmassa. Tervetuloa!
loka
21
Tapahtumat

Aki Ollikainen kertoo teoksistaan Nälkävuosi ja Musta satu. Häntä haastattelee kirjailija Jani Saxell.

 

loka
04
Tapahtumat

Tansseja tahdittavat Pakilan Pelimannit, jotka soittavat vanhaa ja uudempaakin tanssimusiikkia. Ohjelmassa on myös tanssin opetusta. Liput 10 €. Tauolla buffetti. Tilaisuuden tuotto menee Pakinkylän VPK:n nuorisotyön hyväksi.

Katso kutsu tästä.

 

 

loka
01
Tapahtumat
Oletko miettinyt matkalle lähtöä - pyörällä? Se on kivaa, mutta pieni valmistautuminen on paikallaan. Tule kuulemaan, kysymään ja kertomaan perusasioita matkapyöräilystä sekä erilaista reissuista. Innostu muiden pyöräilijöiden matkoista Maunulan kirjastossa joka torstai lokakuun ajan!
Time11.2.-23.12.
Tapahtumat
419_1970.JPGPakinkylän lionsklubi myy jälleen tänä jouluna kuusia kolmessa paikassa 19 -23.12.2015.

syyskuu 2015

syys
05
Tapahtumat

Tervetuloa Paloheinän kirjastoon katsomaan Minna Rmpilän ja Lauri Seutun esittämää satunäytelmää Päivänsäde ja menninkäinen.

Pienille lapsille oma keijusatujumppa sekä keiju- ja peikkoaiheista askartelua. Keiju- ja menninkäisaiheinen pukeutuminen sallittua. Vapaa pääsy.

syys
04
Tapahtumat

Lorutuksessa luetaan leikin kautta runoja ja loruja alle yksivuotiaille vauvoille, syksyn aikana käydään kahta teemaa läpi. Lapsi tutustuu suomen kieleen ja muihin samanikäisiin lapsiin. Tapahtumapaikkana Paloheinä kirjasto, Paloheinäntie 22. Lorutus-päivät ovat 4.9., 18.9., 9.10., 30.10., 13.11. ja 27.11. Tule vauvasi kanssa!

syys
02
Tapahtumat
Helsingin kaupunginkirjasto järjestää vuoden aikana 10 tilaisuutta, joissa tunnetut kirjailijat esittelevät omia suosikkiklassikoitaan. Syksyn ensimmäisen klassikkokiertue-tapahtuman vieraaksi saapuu yksi Suomen arvostetuimmista nykykirjailijoista, Olli Jalonen. Jalonen esittelee tilaisuudessa omat suosikkiklassikkonsa, jotka ovat Heinrich Böllin Päiväkirja vihreältä saarelta sekä James Joycen Dublinilaisia.
Tapahtumat

RantasilaPaloheinän, Pakilan ja Torpparinmäen alueella järjestetään 24. – 27.9.2015 Paloheinä Soi -tapahtuma, joka kerää yhteen lähialueen ihmiset ja elävöittää paikallista kulttuurielämää. Esiintyjinä nähdään useita paikallisia ammattimuusikoita, musiikinopiskelijoita ja -harrastajia. Mukaan on saatu myös muun muassa lähialueen järjestöjä, kunnallisia toimijoita ja asukkaita. 

​Tapahtuman ohjelma, konserttipaikat, lipunmyynti ja paljon muuta tärkeä:

 www.paloheinasoi.fi

Seuraa ja tykkää meistä facebookissa!  

 www.facebook.com/paloheinasoi 

 ​Katso, lataa tai tulosta ​julisteet ja kuvat:

 https://www.dropbox.com/sh/6gc9abcghui7w5r/AADKJQUqIBVglrrmYR_ZmRPja?dl=0

Lämpimästi tervetuloa!

Time11.2.-23.12.
Tapahtumat
419_1970.JPGPakinkylän lionsklubi myy jälleen tänä jouluna kuusia kolmessa paikassa 19 -23.12.2015.

elokuu 2015

elo
16
Tapahtumat

Perinteinen katukirppis Halkosuontiellä sunnuntaina 16.8 klo.12.00-15.00. Tervetuloa myymään ja ostamaan.

Pakilan omakotiyhdistys järjestää.  

Time11.2.-23.12.
Tapahtumat
419_1970.JPGPakinkylän lionsklubi myy jälleen tänä jouluna kuusia kolmessa paikassa 19 -23.12.2015.

heinäkuu 2015

heinä
02
Tapahtumat

Kaupunki järjestää Perinteiset heinätalkoot Tuomarinkylässä torstaina 2.7. klo 11.00 alkaen. Kaupunkilaiset pääsevät mukaan heinätöihin Tuomarinkylän kartanolle. Talkooväelle tarjolla soppaa ja kahvit. Ilmoittaudu rakennusviraston asiakaspalveluun (p. 09 310 39000) viimeistään 30.6. klo 12. Talkoissa nostellaan heinää seipäille reilun viiden hehtaarin alueella. Heinä päätyy Haltialan kotieläimille talvirehuksi. Halukkaat pääsevät traktorin peräkärryn kyydissä ajelulle ja lapsia varten pellolle tuodaan aitaukseen lampaita. Lopuksi talkooväki pääsee saunaan. Miesten sauna on Tuomarinkylässä, naiset kuljetetaan traktorikyydillä Haltialaan. Säävaraus, mikäli vettä tulee kaatamalla. Pienestä ei säikähdetä.

Paikka: Tuomarinkyläntie 1

Time11.2.-23.12.
Tapahtumat
419_1970.JPGPakinkylän lionsklubi myy jälleen tänä jouluna kuusia kolmessa paikassa 19 -23.12.2015.

kesäkuu 2015

kesä
12
Tapahtumat

klo 10-11:00

Time11.2.-23.12.
Tapahtumat
419_1970.JPGPakinkylän lionsklubi myy jälleen tänä jouluna kuusia kolmessa paikassa 19 -23.12.2015.

toukokuu 2015

touko
27
Tapahtumakalenteri

Tervetuloa opastetulle tutkimusretkelle kotikaupunkiisi. Rakennusviraston maksuttomat puistokävelyt jatkuvat tänäkin vuonna.

touko
26
Tapahtumat

Itä-Pakila–päivän yhteydessä avoimet ovet Pakin talolla. Pakilan Pelimannit soittavat. Kahvio.

touko
21
Tapahtumat

Helsingin nuorisolautakunnan jäsenet on kutsuttu tutustumaan Pakilan nuorisotaloon ja tapaaman talon käyttäjiä torstaina 21.5.2015 klo 18-19 Pakilan nuorisotalolle, Lepolantie 19.

touko
21
Tapahtumat

Pakilan yläasteen oppilaiden historiallisia Pakila-aiheisia kuvaelmia Pakin talolla. Yleisö on tervetullutta!

touko
10
Tapahtumat
Lapset

Perinteinen koko perheen äitienpäivätapahtuma järjestetään 10.5.2015 klo 11 -14 Pakilan yläasteen koulun kentällä Pakilantie 67.

touko
05
Tapahtumat

Aurora_Muotinäytös.jpgLions Club Helsinki/Aurora järjestää Pakilan kirkon Paimensalissa tiistaina 5.5.2015 klo 19 Muotinäytöksen.

Time11.2.-23.12.
Tapahtumat
419_1970.JPGPakinkylän lionsklubi myy jälleen tänä jouluna kuusia kolmessa paikassa 19 -23.12.2015.

huhtikuu 2015

huhti
28
Tapahtumat

Kahvitarjoilu. Halutessasi voit liittyä jäseneksi paikan päällä.

huhti
28
Tapahtumat

Pavyn kevätrieha mainos.jpgTervetuloa koko perheen voimin perinteiseen Kevätriehaan tiistaina 28.4. klo 17.30-20.00 Paloheinän koululle!

huhti
25
Tapahtumat

Pakinkylän VPK:n talolla järjestetään lauantaina 25.4. klo 15-18 iloiset kevättanssit.

Kevttanssit

huhti
25
Tapahtumat
Lapset

Tervetuloa tutustumaan montessoripedagogiikkaan ja leikkikoulun tiloihin (Osuuskunnantie 29). Taikuri Luttinen esiintyy klo 11 ja lapsia laulattaa Rekku Retfort klo 10.30 ja 12. Ohjelmassa myös arpajaiset, askartelua, wappupalloja, kahvio, grillimakkaraa, POMP de Lux -vaatteita ja vaihtotori pihaleluille ja puutarhatarvikkeille. Tervetuloa!

huhti
12
Tapahtumat

Lastenkonsertti Satu Sopanen ja Tuttiorkesterin Pojat sunnuntaina 12.4. Torpparinmäen peruskoululla Ylä-Fallintie 54.

Konsertin lisäksi puffetti, arpajaiset ja muutakin oheisohjelmaa. Ovet avautuvat klo 14, konsertti klo alkaa klo 15. Konsertin kesto 45 min. Katso lisätietoja tästä.

Liput 10 euroa. Lippuvaraukset 31.3.2015 mennessä.

Konsertin järjestää Kaskipartion Tukiyhdistys ry. yhdessä muiden alueen järjestöjen kanssa. Tuotto käytetään Kaskipartion uuden retkeilykämpän rakentamiseen.

Time11.2.-23.12.
Tapahtumat
419_1970.JPGPakinkylän lionsklubi myy jälleen tänä jouluna kuusia kolmessa paikassa 19 -23.12.2015.

maaliskuu 2015

maalis
28
Tapahtumat

Oulunkylän seurakunnan KUTOMAKERHON KEVÄTMYYJÄISET

Lauantaina 28.3.2015 kl 11.00 - 15.00

Teinintie 8 B (vanha puukoulu), 2.krs

- kauniita kangaspuissa kudottuja yksilöllisiä kudonnaisia

pääsiäiskoristeita

Leivonnaispöydällä kotileivonnaisia !

Kahviossa tarjoamme: perinteistä ohrapuuroa marjakeiton kera

- kahvia, teetä ja mehua, kotileivonnaisia

Myyjäisten tuotto lahjoitetaan oman seurakunnan diakoniatyölle.

Time11.2.-23.12.
Tapahtumat
419_1970.JPGPakinkylän lionsklubi myy jälleen tänä jouluna kuusia kolmessa paikassa 19 -23.12.2015.

helmikuu 2015

Time11.2.-23.12.
Tapahtumat
419_1970.JPGPakinkylän lionsklubi myy jälleen tänä jouluna kuusia kolmessa paikassa 19 -23.12.2015.