Tapahtumat / Tapahtumakalenteri

joulukuu 2018

joulu
15
Tapahtumat

Kauneimpia romansseja 15.12.2018

Kauneimpia venäläisiä romansseja

ja Sergei Sokolovin & Alexey Lantsovin lauluja

la 15.12.2018 klo 18:00

Hoitokoti Päiväkumpu (entinen Paloheinän kirkko)

Juhlasali Sointula

Repovuorentie 12

Konsertissa kuullaan kauneimpia venäläisiä romansseja ja S.Sokolovin & A.Lantsovin lauluja. Konsertin yhteydessä julkaistaan uusi venäjänkielinen CD-levy "Posleslovie" (suom. Jälkilause–postskriptumi),


Evgenia Podymalkina – mezzosopraano
Leonard Khirug – laulu
Sergei Sokolov – piano
Artemi Gvazava – viulu
Alexey Lantsov – runoja

Liput: 15/10 €, helposti Ticketmasterin verkkokaupasta:  https://www.ticketmaster.fi/event/243319
Lippuja myös ovelta 60 min. ennen konsertin alkamista,

puh. 040 519 48 19, artjazzhelsinki@gmail.com

Musiikkivideot:

”Posleslovie”https://www.youtube.com/watch?v=4iCAYtzTz0k

”Pietarilainen valssi” https://www.youtube.com/watch?v=K6x6ddaSDDo

Tapahtumat

Pakilan koulut ja pkt

Helsingin kaupunki valmistelee hanketta, jossa tarkastellaan Pakilan alueen koulu- ja päiväkotien tilatarpeita kokonaisuutena. Hanke koskee Pakilan ala-asteen koulua ja Pakilan yläasteen koulua, päiväkoti Havukkaa ja päiväkoti Pakilaa. Samassa yhteydessä tarkastellaan myös liikunta-alueiden ja mahdollisesti vapautuvien tonttien kehittämistä sekä väistötilaratkaisuja.

Tavoitteena on paras kokonaisuus koulujen ja päiväkotien toiminnan, kaupunkikuvan ja kokonaiskustannusten kannalta. Tilojen tulee tukea varhaiskasvatus- ja opetussuunnitelmien mukaista toimintaa ja huomioida myös harrastustoiminnan tarpeita. Käytännössä tämä tarkoittaa uudistettua tai uutta muunneltavaa ja monikäyttöistä tilaa. Parhaimmillaan tilojen korjaaminen ja rakentaminen voitaisiin aloittaa jo vuodenvaihteen 2020 tienoilla.

Hanketta suunnitellaan toteutettavaksi vaiheittain, kiireellisimpänä Pakilan yläasteen (Pilkekuja 10) tilat. Osana kokonaisratkaisua selvitetään, korvataanko yläasteen rakennus uudisrakennuksella. Nykyisen rakennuksen perusparannuksen on laskettu tulevan kalliiksi ja lisäksi rakennus on haastava muun muassa esteettömyyden ja toiminnallisuuden kannalta. Yläasteen peruskorjaus oli suunniteltu alkavaksi vuonna 2019.

Asukasilta hankkeesta järjestetään tiistaina 11.12.2018 klo 17.30 Pakilan yläasteella. Lisätietoja tilaisuudesta täydennetään lähiaikoina tähän ilmoitukseen.

Lisätietoja