Tapahtumat / Tapahtumakalenteri

toukokuu 2018

touko
13
Tapahtumat

Äitienpäivänä 13.5.2018 klo 11-14 järjestetään perinteinen äitienpäivätempaus Pakilan yläasteen koululla.

Tätä tapahtumaa on järjestetty jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Ohjelmaa on sekä äideille että lapsille ja koko perheille. Äideille jaetaan ruusuja ja lapsille ilmapalloja. Tarjolla on hernekeittoa ja lettuja ja kahvia ja pullaa. Ohjelmassa on mm lastenlauluja. Esittäytymässä on VPK:n nuoriso-osasto sekä alueen partiolippukunnat. Luvassa on myös hevos- ja koiravaljakkoajelua. Tarjolla on ongintaa ja lasten pelejä. Arpajaisista voi voittaa mukavia palkintoja. Puolenpäivän aikaan jaetaan Pakinkylän Lions Clubin alueen toimijoille myöntämät avustukset.

touko
22
Tapahtumat
Lapset

ItaPakilaPaiva.jpgTi 22.5. klo 17-20 Itä-Pakila-päivä Etupellon leikkipuistossa. 

touko
23
Tapahtumat

Paloheinä_kuva.jpgAdoptoi monumentti -toiminta on käynnistynyt Helsingissä, missä toimintaa koordinoi Helsingin kaupunginmuseo. Adoptoi monumentti -toiminta on vapaaehtoistoiminnan muoto, jossa kaupunkilaisille tarjotaan mahdollisuutta adoptoida muinaisjäännöskohde ja kohdetta hoitamalla osallistua oman kulttuuriympäristön vaalimiseen.

Keskuspuiston siimeksessä Paloheinän asuinalueen laidalla lymyää muinaismuistolailla suojeltu ensimmäisen maailmansodan aikainen linnoitekohde, joka kaipaisi hieman siistimistä ja hoitoa. Tule mukaan kohteen hoitotalkoisiin. Pääset samalla tutustumaan kohteen historiaan kaupunginmuseon arkeologin Heini Hämäläisen johdolla! Talkoisiin osallistuminen ei vaadi erityisosaamista, vaan innostus, reipas mieli ja työhanskat riittävät! Tarkempia tietoja kohteesta täällä

Mukaan voi tulla, miten omaan aikatauluun sopii. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Tavoitat meidät numerosta 040- 334 5521.

Tapaamisiin talkoissa!

Kiinnostuitko hankkeesta? Lue lisää Adoptoi monumentti –toiminnasta: http://www.helsinginkaupunginmuseo.fi/adoptoi-monumentti/

http://adoptoimonumentti.fi/