Tapahtumat / Tapahtumakalenteri
Tapahtumat
Time15.10. klo 19-21

Tänä iltana Jonna Tervomaa & Jussi Jaakonaho Sähköduo

JonnaTervomaa

Maunulatalon Tänä iltana -sarjassa esiintyvät ti 15.10. Jonna Tervomaa ja Jussi Jaakonaho. Konsertti alkaa klo 19, ovet aukeavat klo 18.30. Väliaika, kahvio avoinna klo 18-21.

Liput ennakkoon (ma 9.9. alkaen) 18 Eur+toim. maksu www.lippu.fi ja ovelta (pieni rajoitettu määrä) 20 eur.

Jonna Tervomaan uran salaisuuksia ovat hänen ehtymätön voimansa live-esiintyjänä ja tulkitsijana, hänen joukosta erottuva, oma äänensä sekä pelkäämätön tapansa kulkea omia polkujaan. Tervomaan laulut ovat yhdistäneet erilaisia ihmisiä jo vuosia. Hänen laulunsa ovat ihmisten ääntä. Artisti haastaa itsensä aina uudestaan ja vaatii myös bändiltään sekä omistautumista että heittäytymistä. Nyt tämä tuotteliaassa vaiheessa elävä artisti tuo Maunula-talon Metsäpurosaliin paikalle esityksen, jossa taiturillinen kokoonpano (Jussi Jaakonaho kitarat, Jonna Tervomaa laulut) loihtii Tervomaan musiikista kaikkein verevimpiä sävyjä, jättäen lauluille runsaasti elintilaa ja esitellen artististakin uusia puolia.

Jussi Jaakonaho, palkittu kitaristi-tuottaja monen suomalaisen huippuartistin taustalta (mm. Ismo Alanko, Chisu, Jonna Tervomaa, Tuure Kilpeläinen), julkaisi ensimmäisen instrumentaalisen sooloalbuminsa syyskuussa 2017. Se huomioitiin laajalti kotimaisessa mediassa kuin myös vaikutusvaltaisessa yhdysvaltalaisessa Vintage Guitar -lehdessä. Uusin aluevaltaus on työskentely säveltäjänä ja soittajana tulevan, uuden TV-sarjan kunnianhimoisen score-musiikin parissa.