Koti Pirkkolassa –kirja, anna se lahjaksi tänä jouluna

Pikkujoulussamme sinulla on myös hyvä mahdollisuus ostaa hieno ja kehuja saanut historiikkimme. Kovat kannet, sivuja 176, tosi paljon kuvia asukkailtamme, mukaansa tempaavia kirjoituksia, kirja, jota on ilo selailla ja pitää esillä. Kirja on myös erinomainen isänpäivän lahja! Kirjoja voi aina ostaa kaikilta hallituksen jäseniltä vuoden kaikkina päivinä ja nyt hintaan 20,-!

 Vuonna 2011 julkaistu Pirkkolan historiikki 70-vuotisesta taipaleestamme sisältää kattavan kuva- ja tekstimateriaalin henkilöistä ja tapahtumista Pirkkolassa vuodesta 1941 lähtien aina näihin päiviin asti eri vuosikymmeniltä.

Kirjasta lisää: http://kaupunginosat.net/pirkkola/index.php/uutiset/1121-pirkkolan-70v-historiikki-kirja-myynniss-nyt

Facebook kuvakeLöydymme nyt myös Facebookista!

http://www.facebook.com/PirkkolanOmakotitaloyhdistys

Käythän tykkäämässä!

 

ILMOITTAUDU PIKKUJOULUJUHLAAN  

Perjantai 18.11. klo 18–21(22); Seuris, Lampuotilantie 38

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään tiistaina 15.11. 

Lisa: 0400-944 744 tai promaide.lisa.gabrielsson@kolumbus.fi

Heikki: 724 8717, 040-5209 899

Hyvää ohjelmaa, herkullista ruokaa, kunnon kakkukahvit, musiikkia ja ihana tunnelma kauniisti koristellussa salissa! 

Aikuiset 6€, lapset 3€, perhelippu 15€ (samasta taloudesta) sisältää tarjoilun, ohjelman sekä lapsille joulupussit joulupukilta. Maksu paikan päällä. Varaa tasaraha!

Ilmoitathan, otatko liha- vai kasvis-vaihtoehdon!

  

 

Vuonna 2011 on tarkoitus julkaista Pirkkolan historiikki 70-vuotisesta taipaleestamme. Haluamme koota kattavan kuva- ja tekstimateriaalin henkilöistä ja tapahtumista Pirkkolassa vuodesta 1941 lähtien aina näihin päiviin asti eri vuosikymmeniltä.

Jotta tavoitteemme toteutuu, siihen tarvitaan Pirkkolalaisten apua. Kaikki kertomukset ovat tervetulleita. Jos et itse halua kirjoittaa, tulemme haastattelemaan ja kokoamme artikkelin puolestasi.

Historiikkityöryhmän jäsenet, jotka toivovat yhteydenottoja: Heikki Pirhonen Kaskitiellä, Lisa Ressler-Gabrielsson Papinmäentiellä, Pertti Sarmala Pirjontiellä, Paul Silfverberg Viidenrajantiellä ja Martina Torppa Viidenrajantiellä.