Uutiset / Tapahtumat / Kaupunginosan tapahtumat

Kohti Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskusta 

Asukastilaisuus 12.11.2019

 

Tervetuloa toiseen kaikille avoimeen asukastilaisuuteen, jonka aiheena on tuleva Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskus.  

Tilaisuus järjestetään tiistaina 12.11. klo 17 alkaen Luupissa, Kontulan nuorten toimintakeskuksessa, osoitteessa Ostostie 4. Luuppi sijaitsee terveysaseman vieressä Kontulan ostoskeskuksessa.  

  • Klo 17 paikalliset yhdistykset ja toimijat esittäytyvät
  • Klo 18 ajankohtaista terveys- ja hyvinvointikeskuksesta

Terveys- ja hyvinvointikeskuksen on tarkoitus aueta loppukeväällä 2020.

Uusi terveys- ja hyvinvointikeskus tulee toimimaan nykyisissä Myllypuron ja Kontulan terveysasemien tiloissa. Kivikon terveysaseman palvelut siirtyvät muutoksen yhteydessä Kontulaan.

Terveys- ja hyvinvointikeskus tulee tarjoamaan myös esimerkiksi aikuisten ja nuorten sosiaalipalveluja, hammashoidon palveluja, psykiatria- ja päihdepalveluja, fysioterapiaa, toimintaterapiaa,  vammaisten palveluja ja laboratoriopalveluja. 

Asiakkaana saat tulevasta terveys- ja hyvinvointikeskuksesta tarvitsemasi yhteensovitetut sosiaali- ja terveyspalvelut.

 

Lisää tietoa – Mitä uudistus tarkoittaa tarkemmin?

Kysymyksiä ja vastauksia liittyen Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskukseen löydät internetistä osoitteesta www.hel.fi/terveysasemat

 

Osallistu Myllypuron suunnitteluun

Järjestämme asukastilaisuuksia ja -kävelyjä sekä työpajoja. Ota yhtey­ttä
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..Tule mukaan!

 

Anna palautetta

Voit antaa palautetta Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskukseen liittyen osoitteessa  www.hel.fi/palaute. Kiitokset palautteestasi!

 

Nähdään asukastilaisuudessa!

Meri-Rastilan nykyiselle asuinalueelle suunnitellaan uutta asuinrakentamista. Tavoitteena on, että 10–15 vuoden kuluessa alueelle valmistuisi asuntoja noin 4 200 asukkaalle. Vastavalmistuneessa asemakaavaluonnoksessa asuntorakentamista esitetään nykyisille tonteille sekä puistoalueiden reunoille.

Täydennysrakentamisesta järjestetään esittely- ja keskustelutilaisuus 29. marraskuuta kello 17.30–20.00 Meri-Rastilan ala-asteella, Jaluspolku 3. Kaavan luonnosaineistoa on esillä 28.11.–19.12.2016 mm. Vuotalon aulassa, Mosaiikkitori 2.

Kaavaa voi lisäksi kommentoida nähtävilläoloaikana osoitteessa kerrokantasi.hel.fi/meri-rastila3. Lisätietoja: https://goo.gl/t6BhCm

 

Meri rastila kuvitus 2016

ruohosydan.jpgHyvän olon päivä la 3.10.2015 klo 10 - 15