Vadelmakallion ladon edustalla sijaitsee viikkiläisten (Latokartano, Viikinmäki, Viikinranta) oma viljelypalsta-alue. Helsingin kaupungin viherosasto on valtuuttanut Viikki-Seura ry:n hoitamaan palstojen vuokrauksen halukkaille viljelijöille. Tällä hetkellä kaikki alueen 178 palstaa ovat viljelyksessä ja halukkaita tulijoita on jonossa yli 100 (vuosien odotus edessä). Viljelyalueen laajennetumista on toivottu, jotta kasvavan asuinalueen kaikille halukkaille tarjoutuu mahdollisuus antoisaan palstaviljelyyn.

Palstojen koko vaihtelee 46-104 m²:n välillä. Vuosivuokrat ovat vuonna 2011 seuraavat alle 51 m²:n vuokra on 30 €, 51-74 m²:n vuokra on 33 € ja 75-104 m²:n vuokra 42 €. Viikki-Seuran jäsenet saavat maksuun alennusta. Vuokra peritään maaliskuussa viljelijälle lähetettävällä kirjeellä. Omin päin ja ennen kirjettä ei vuokria saa maksaa!

Vuokrasopimuksen tekevä viljelijä sitoutuu noudattamaan Helsingin kaupungin viherosaston virallisia käyttösääntöjä sekä Viikki-Seuran vuosittain vahvistamia vuokrausperiaatteita.

Palsta-asioita hoitaa Viikki-Seuran palstatoimikunta, yhteydenotot sähköpostilla viikinpalstat@gmail.com.

Palstoista on olemassa havainnekartta.